West Village Food Tour i New York

Kjøp billetter nå
West Village Food Tour i New York

West Village Food Tour i New York har to store fordeler: du får smaksprøver fra de beste familierestaurantene mens du går fra sted til sted, og du får sett mye av West Village. Dette er en guidet tur som tar deg med til favorittspisestedene blant lokalfolk i et av byens mest livlige nabolag. Etter denne turen full av bagels, cupcakes og andre snacks trenger du ikke å spise lunsj! Kanskje er det også en god idé å hoppe over frokosten..

Bestill billetter til West Village Food Tour her

Contents

Food Tour gjennom West Village

I New York trenger du aldri å lete lenge for å finne et sted å spise, men dette er enda bedre: en New Yorker kommer til å vise deg de beste lokale spisestedene og du får kjempe gode smaksprøver ved alle turens stoppesteder! I løpet av denne rundturen blir du tatt med gjennom flotte West Village, et favorittsted blant artister og kjendiser. Turen strekker seg over omtrent 4 kilometer og turgruppen stopper ved seks forskjellige spisesteder. Guiden kommer til å fortelle alt om historien bak de forskjellige spisestedene dere besøker. Turen begynner ved Bleecker Street, som er en av mine favorittgater i New York, med et hyggelig miljø og mange gode spisesteder. Du får prøvesmake nesten med en gang, og aller først bys det på hjemmelaget soppressata og arancini ved Faicco’s Italian Specialities. Guiden fører gruppen videre gjennom de bortgjemte gatene og langs New Yorks tradisjonelle brune murstein-hus, samt forteller om stedene og bygningene som passeres. Kanskje vil du kunne gjenkjenne huset til Monica fra TV-serien “Friends”!

De beste spisestedene

I løpet av turen stopper du på seks av områdets beste spisesteder og bortgjemte perler som du ellers ville ha forbigått! Nyt en falafel ved Mamoun’s Falafel som er byens eldste falafel-restaurant, og for ikke å glemme min personlige favoritt – et knallgodt pizzastykke hos Bleecker Street Pizza. En New York ‘Food Tour’ er selvfølgelig ikke komplett uten å ha smakt på bagels, bakt etter en autentisk New York oppskrift ved å koke deigen før den bakes. Rundturen varer i omtrent 3 timer og avsluttes i nærheten av turens avgangssted.

Erics tips: Du kommer til å spise mye mat i løpet av denne turen, så det kommer nok ikke til å være nødvendig med lunsj etterpå. Etter denne turen var jeg mett frem til langt ut på kvelden. Unngå å bestille bord ved en restaurant til middag, bare for å være på den sikre siden.

Praktisk informasjon

Etter bestilling vil du bli tilsendt en kupong som du kan printe ut og bruke som billett for turen. Turen varer i omtrent tre timer, så pass på at du har på deg komfortable sko. Turen går uavhengig av værforhold, så kle deg etter været.

  • Vær oppmerksom: Spisestedene inkludert i turen kan variere fra gang til gang.
  • Varighet: 3 timer
  • Avgangssted: Greenwich Village
  • Avgangstid: kl. 11:00

Bestill billetter til West Village Food Tour her

West Village Food Tour i New York - Pizza hos Artichoke West Village Food Tour in New York Bagels

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt