Yotel Hotel i New York

Yotel Hotel i New York

Yotel Hotel i New York på Times Square er et moderne og innovativt hotell som tilbyr komfort og utsøkt service til en uslåelig pris – det er hotellets filosofi. Yotel er et rolig sted å slappe av på midt i den travle byen, hvor kundeservice og vennlighet står i sentrum.

Black Friday-tilbud: Spar minst 30 % på et opphold når som helst i 2023 ved å booke senest 1. desember 2022.

Enkelt og kundefokusert

Yotel ligger i en enkel bygning uten overflødig luksus. Likevel er personalet dedikert til å ivareta kundenes komfort – det er selvsagt viktig at de nyter sitt opphold på Yotel Hotel. For eksempel kan du automatisk sjekke inn og ut av hotellet, noe som ikke bare er effektivt (en vesentlig del av hotellets filosofi), men det gir personalet mer tid til å tilby sin service til deg.

Kompakt men komfortabelt

Rommene til Yotel Hotel er kanskje ikke store, men de har en smart innredning. Alt er ekstremt kompakt og som gjest har du lett tilgang til alt og kan lagre det du har med deg. For eksempel har du lagringsplass i sengene! Dessuten har rommene stillegående klimaanlegg, slik at du kan nyte hotellet i ro og mak. Rommene har ikke minibar og hotellet tilbyr ikke romservice. Dette er et bevisst valg tatt av hotellet, slik at du kan bo der for den beste mulige prisen.

Yotel Hotel i New York - Seng Yotel Hotel i New York - Baderom

Fasiliteter

Hotellet har tatt ekstra hensyn til at du blir godt kompensert for manglende tjenester. Hver etasje har sitt eget koselige kjøkken hvor du kan nyte varme drikkevarer, filtrert vann og isbiter. Du kan benytte deg av dette til enhver tid! I fjerde etasje kan du virkelig slappe av og nyte en matbit. Hotellet har fire barer, restauranten ‘DohYo’ og den største hotellterrassen i New York.

Yotel Hotel i New York - Takterrasse Yotel Hotel i New York - Fellesområde

Beliggenhet og tilgjengelighet

Yotel Hotel ligger i hjertet av New York: på Times Square. Dermed er det ekstremt lett tilgjengelig med offentlig transport og det er mange subway-stasjoner i nærheten. Dersom du ønsker et opphold til en overkommelig pris med utmerket service, bør du vurdere et opphold ved Yotel Hotel i New York. Du får garantert en uforglemmelig opplevelse!

Bestill et rom på Yotel Hotel på Hotels.com

Yotel Hotel i New York - Innsjekking Yotel Hotel i New York - Muffins

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt