Guidet e-sykkeltur i New York

Kjøp billetter nå
Guidet e-sykkeltur i New York

På en guidet e-sykkeltur i New York får du sett Manhattan på en elektrisk sykkel. På en halv dag får du sett flere av høydepunktene i Central Park, Midtown Manhattan og Upper West Side, uten å slite deg ut!

Bestill guidet e-sykkeltur i New York her

Contents

På e-sykkel gjennom Times Square

Det er enkelt å ta subway til startpunktet på denne turen. Her venter e-syklene på deg. Syklene har pedalstøtte, slik at du slipper å anstrenge deg på den fire timer lange turen. Før turen starter, er det satt av tid til å bli kjent med sykkelen. Deretter tar guiden deg og gruppen din med til Central Park. Parken har mange bakker, så pedalstøtten får definitivt gjort nytte for seg! Etter at du har sett et utvalg av parkens mest kjente landemerker går turen videre, gatelangs på Manhattan. Her passerer du, bl.a., Rockefeller Center, St. Patrick’s Cathedral og Grand Central Terminal. For ikke å glemme Times Square og Broadway, selvfølgelig! Turen avsluttes med en sykkeltur over den mest benyttede sykkelstien i USA: Hudson River Greenway, hele veien til City hall like ved Brooklyn Bridge

Praktisk informasjon

  • Aldersgrense: 16 år og eldre
  • Avgangssted: Midtown, et par kvartal fra Central Park
  • Tidspunkt: kl. 11:00
  • Varighet: 3,5–4 timer

Bestill guidet e-sykkeltur i New York her

Guidet e-sykkeltur i Central Park og Waterfront Greenway

Hvis du heller har lyst til å sykle langs elvebredden enn gjennom Manhattans travle bysentrum, så er dette turen for deg. På denne turen får du sett de mest kjente stedene i Central Park før du sykler gjennom Upper West Side, videre mot Hudson River Greenway. Denne turen går via den bilfrie stien Waterfront Greenway, hvor du kan beundre Hudson-elva på den ene siden og Manhattans skyline på den andre. Deretter sykler du til Downtown Manhattan nært Brooklyn Bridge og City Hall hvor turen avsluttes.

Praktisk informasjon

  • Aldersgrense: 16 år og eldre
  • Start: Midtown, et par kvartal fra Central Park
  • Tidspunkt: kl. 11:00
  • Varighet: 3,5–4 timer

Bestill guidet e-sykkeltur i Central Park og Waterfront Greenway her

Guidet e-sykkeltur i New York - Central Park Guidet e-sykkeltur i New York - E-sykler

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt