Beste hamburgere i New York

Beste hamburgere i New York

Beste hamburgere i New York finner du, etter min mening, på denne siden. Dette er steder jeg elsker å spise burger i NYC. Og jeg kan forsikre deg om at jeg har prøvd mange av dem. Her er mine hamburgerfavoritter i New York – alt fra en koselig lunsj- eller middagsrestaurant til en velsmakende og rask burger på farten.

 1. Contents

  Au Cheval (33 Cortlandt Alley)

  Denne restauranten ligger i et smug, akkurat som de du ser i filmer og TV-serier. Beliggenheten ser kanskje litt røff ut, men Au Cheval er hipp og stemningsfylt. Det er en populær møteplass for newyorkerne og er et ideelt sted å spise lunsj eller middag. Bestill den berømte hamburgeren, legg til bacon og et speilegg, nyt den med noe å drikke og kos deg! Reservasjon er nødvendig.

  Beste hamburgere i New York - Au Cheval Beste hamburgere i New York - Burgeren på Au Cheval

 2. Hamburger America (51 MacDougal Street)

  Hvis du er fysen på en rask matbit på en amerikansk diner, er Hamburger America et utmerket valg! Dineren ble grunnlagt av George Motz, som også er kjent som USAs burgerekspert. Han har skrevet bøker om burgere i USA og til og med hatt et TV-program om dem. Hvem kan vel lage en bedre burger enn noen som har peiling?

  Ved Hamburger America kan spise en smash-burger, som er en burger som presses flat på stekeplaten. Min favoritt her er den klassiske burgeren, men det finnes også andre alternativer på menyen. Du kan spise burgeren på farten eller spise i restauranten.

  Beste hamburgere i New York - Hamburger America Beste hamburgere i New York - Burgeren på Hamburger America

 3. Corner Bistro (331 West 4th Street)

  Denne burgerbaren er faktisk plassen newyorkerne stopper innom for en rask matbit før de drar ut på byen. Ikke forvent fancy bestikk, tallerkner eller glass, men burgeren er til tross kjempegod. Corner Bistro er kjent for sin Bistro Burger, som kommer med cheddar og bacon. Burgeren er ikke mektig, men mettende. Bestill en porsjon pommes frites hvis du vil, så har du en god lunsj. Hvis du ikke er sulten, er det også et fint sted å ta en drink i baren. Vær imidlertid oppmerksom på at denne baren kun tar imot kontanter. Det finnes en minibank i nærheten av toalettene.

  Beste hamburgere i New York - Corner Bistro Beste hamburgere i New York - Burgeren på Corner Bistro

 4. Peak Restaurant & Bar (30 Hudson Yards, 101. etasje)

  Peak NYC er en restaurant som ligger i 101. etasje i 30 Hudson Yards. Restauranten ligger kun én etasje over observasjondekket Edge. I tillegg til en vakker utsikt kan du nyte en deilig burger her. Black Hawk Brisket-burgeren er en dobbeltburger med røyket bacon og cheddar. Burgeren serveres kun ved lunsjtider og er av en litt høyere prisklasse, men med den utrolige utsikten er det så absolutt verdt det.

  Beste hamburgere i New York - Peak Beste hamburgere i New York - Burgeren på Peak

 5. Burger Joint (119 West 56th Street, Thompson Central Park)

  I det superluksuriøse hotellet Thompson Central Park finnes det en bortgjemt perle. Går du gjennom hotellets lobby og til venstre for resepsjonen vil du se en smal korridor. Du kommer til å bli overrasket over hva som møter deg! Du ender nemlig opp i Burger Joint, en møteplass for studenter. Burger Joint har en slags undergrunns-atmosfære og det ser litt ut som om du er i en grotte, men hamburgerne er kjempegode.

  Den beste hamburgeren er cheeseburgeren «The Works». Dette er definitivt en kul opplevelse og en artig overraskelse å finne frem til. Burger Joint er et supert sted for lunsj eller snacks, men ikke for en romantisk kveld ute.

  Beste hamburgere i New York - Burger Joint Beste hamburgere i New York - Burgeren på Burger Joint

 6. 5 Napkin Burger (630 9th Avenue)

  Tross ulike smaker er denne restauranten elsket av alle newyorkere. 5 Napkin Burger serverer ikke bare hamburgere, men også andre retter, som for eksempel pommes frites, salater og sjømat. Den beste burgeren på menyen er etter min mening 5 Napkin Burger. Denne burgeren er toppet med spesialost og saus. Det er en mektig hamburger, men jeg liker å jobbe for den.

  5 Napkin Burger ligger i Hell’s Kitchen, som gjør restauranten utmerket å besøke før du skal se en Broadway-musikal.

  Beste hamburgere i New York - 5 Napkin Burger Beste hamburgere i New York - Burgeren på 5 Napkin Burger

 7. Shake Shack (Madison Square Park)

  Shake Shack er ikke bare kjent for den fantastiske milkshaken, men også for sine smakfulle burgere. Shake Shack har flere restauranter i New York, men favoritten min ligger i Madsion Square Park. Denne er tross alt den første som åpnet, noe som jeg synes gjør det til den ultimate Shake Shack-opplevelsen. Vær forberedt på kø. Velg helst en Shack Burger og bestill eventuelt pommes frites ved siden av. Deretter kan du nyte burgeren mens du beundrer Flatiron Building.

  Beste hamburgere i New York - Shake Shack Beste hamburgere i New York - Burgeren på Shake Shack

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt