Beste pizza i New York

Beste Pizza i New York

New York er byen for pizzaelskere. Enhver New Yorker har et favorittsted hvor de kan få kjøpt en ‘slice’ (ett stykke) eller en ‘pie’ (hele pizzaen), men noen få pizzasteder har blitt erklært som byens aller beste. Fra steder du kan kjøpe et pizzastykke i farten til en autentisk pizza-restaurant. Nedenfor finner du en liste over New Yorks beste pizza. Stol på meg, smaksløkene dine vil definitivt takke deg.

 1. Contents

  John’s Pizzeria of Bleecker Street (278 Bleecker Street)

  Trepanel, tradisjonelt interiør og fargerik kunst på veggene gjør at et besøk til John’s Pizza blir en opplevelse i seg selv. Kundene består av hippe mennesker, kunstnere uten penger, gamle italienske menn fra nabolaget og mange kjendiser (i alle fall på veggen). Du kan kun få tak i hele pizzaer her, som du enkelt kan dele mellom to eller tre personer. Pizzaene stekes i en steinovn, noe som gir de en ordentlig sprø og tynn bunn. John’s roser seg selv for den klassiske tilberedningen av pizzaen sin, og det med god grunn! Ingrediensene er ferske, tomatsausen er spicy og osten er av beste kvalitet.

  Pizza med bare ost er standard, men du kan også velge mellom mye forskjellig topping og tilbehør. Et ekstra pluss for muligheten til å bestille en god flaske vin til en rimelig pris. Og det kommer ikke til å koste deg skjorta: Prisene for en pizza koster rundt $ 21. Pizzeriaen er flott til lunsj og middag, men forvent en kø.

  Beste Pizza i New York - John's Pizzeria of Bleecker Street Beste Pizza i New York - Pizza ved John's

 2. Joe’s Pizza (7 Carmine Street)

  Joe’s Pizza er alltid fullt av besøkende som kommer hit for å nyte pizza. Du kan bestille et pizzastykke ved ‘baren’ hvor du vil bli servert ditt pizzastykke på en papptallerken, og du kan spise det med en gang ved et av stå-bordene.

  Pizzabakeren bruker de beste råvarene og du kan velge mellom en pizza med ost, margarita-pizza (med mozzarella) eller en ‘Sicilian’. Alle de forskjellige pizzaene har tynn og crispy bunn, og en god mengde med ost.

  Tomatsausen er også kjempegod: den perfekte balansen mellom søt og spicy. Du kan også velge mellom mange forskjellige typer topping, som for eksempel pepperoni. Topping koster litt mer, men det er ikke så ille når man bare betaler et par dollar for et godt stykke pizza. Pizzeriaen finnes flere steder i New York, men den i Carmine Street er favoritten min.

  Beste Pizza i New York - Joe's Pizza Beste Pizza i New York - Joe's New York

 3. NY Pizza Suprema (413 8th Avenue)

  Man forventer kanskje ikke å finne en av New Yorks beste pizzarestaurantene rett ved siden av Penn Station. Jeg fikk vite om dette stedet fordi jeg leste om en mann som besøkte alle pizzasteder i Manhattan i løpet av to år. NY Pizza Suprema fikk en god anmeldelse av han, så jeg måtte jo selvfølgelig teste et pizzastykke her pizzaen her.

  Ja, han hadde helt rett. Pizzaene har en god bunn og perfekt stekt. Men det er tomatsausen som definerer pizzaen, og den er fantastisk! Den er smakfull og spicy – men ikke alt for spicy. Tomatsausen utgjør virkelig forskjellen. Prøv minst et stykke med margarita før du bestiller pizza med mer topping slik som for eksempel pepperoni.

  Selv om det er nok av sitteplasser så er ikke dette en restaurant du besøker for stemningens skyld – du tar turen hit for å spise god pizza. Dette stedet er supert for lunsj, og på grunn av sin beliggenhet like ved Penn Station/Madison Square Garden er det også et perfekt sted for å få i seg en matbit enten før/etter en Knicks eller Rangers kamp!

  Beste pizza i New York - NY Pizza Suprema - 413 8th Avenue Beste pizza i New York - NY Pizza Suprema - Pizzastykker

 4. Lions & Tigers & Squares Detroit Pizza (268 West 23rd Street)

  Francis Garcia og Sal Basille lagde et TV-program om pizzeriaer i USA, der de blant annet besøkte Buddy’s Pizza i Detroit. De ble så imponert at de bestemte seg for at pizzaen i Detroit-stil måtte komme til New York. Det som gjør den ikonisk, er at det er en pannepizza.

  Pizzeriaen i Detroit bakte den første firkantede pizzaen i 1946 ved hjelp av stålplater fra lokale bilprodusenter. Dette gjorde det mulig å lage en veldig lett og sprø bunn, noe som er en av grunnene til at jeg synes denne pizzaen er så god! På Lions & Tigers & Squares kan du få et pizzastykke, perfekt som en rask lunsj eller mellommåltid.

  Beste Pizza i New York - Lions Tigers Squares Detroit Pizza Beste Pizza i New York - Lions Tigers Squares Detroit Pan Pizza

 5. Lucia Pizza of SoHo (375 Canal Street)

  Sal, sønn av greske og sicilianske innvandrere, har alltid hatt en lidenskap for New York-pizza, men selvfølgelig også for siciliansk pizza. Det som startet som en steinovnspizza i en bakgård, har nå vokst til en pizzeria i Brooklyn og SoHo som forener smakene fra New York og Sicilia.Lucia kommer fra latin og betyr lett, noe som gjenspeiler alle de friske og lette ingrediensene i pizzaen. Og det kommer du til å smake! Lucias pizza smaker superfriskt, mye takket være balsamico og fersk basilikum. Dessuten ligger den i TriBeCa, noe som gjør den til et godt sted å spise et pizzastykke mens du utforsker nabolaget.

  Beste Pizza i New York - Lucia Pizza of SoHo Beste Pizza i New York - Lucia Pizza of SoHo pizzastykke

 6. Prince Street Pizza

  Prince Street Pizza er det perfekte stedet å ta et pizzastykke etter en kveld ute på byen eller shopping i SoHo. Denne kule pizzeriaen ble opprettet i 2012 av en far og sønn med røtter fra Italia. I oppskrifter bruker sicilianske oppskrifter som har vært i familien i generasjoner. Pizzaene har ferske ingredienser og kommer med en tykk, men sprø og luftig skorpe. Jeg synes det alltid er vanskelig å finne et godt pizzasted i dette området, men denne pizzeriaen fortjener en plass på listen min. Jeg har mine favorittsteder å spise pizza i hele New York.

  Beste Pizza i New York - Prince Street Pizza Beste Pizza i New York - Prince Street Pizza NYC

 7. Lombardi’s (32 Spring Street)

  For et godt stykke historie burde du ta turen til Lombardi’s.I 1905 fikk denne pizza restauranten lov til å etablere seg i New York og Lombardi’s er derfor byens eldste pizzeria.

  Interiøret har endret seg litt siden den gang: trebord, røde og hvite rutete duker og veggmaleri av italiensk landliv. Alle besøker Lombardi’s – fra glamorøse par til store familier. På denne restauranten kan du ikke bestille pizzastykker, bare hele pizzaer, så jeg håper for din skyld at du ikke er på diett!

  Lombardi’s er kjent som den restauranten som introduserte «New York-style» pizza. Dette er pizza med en sprø skorpe, toppet med mozzarella, tomatsaus og basilikum. Du kan også velge fra mange forskjellige typer topping, blant annet hjemmelagde kjøttboller.

  Beste Pizza in New York - Lombardi's Pizza Beste Pizza in New York - Lombardi's

 8. Pizza Tour til Brooklyn og Coney Island

  På en Pizza tour til Brooklyn og Coney Island kommer du til å utforske mer enn bare nydelig pizza. Med guiden kjører dere forbi kjente steder for filminnspilling, nyter Manhattan Skyline fra Brooklyn Bridge Park og spaserer på strandpromenaden på Coney Island. Underveis får du fylt magen med deilige pizzastykker i disse nabolagene i New York. Jeg kan så absolutt anbefale denne turen!

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt