Fotoshoot i New York

Kjøp billetter nå
Fotoshoot i New York

En fotoshoot i New York er morsomt å gjøre med familie, kjære, venner eller kun for deg selv. En profesjonell fotograf vil ta seg av fotoshooten din i New York, som vil være kirsebæret på toppen av turen til Big Apple. I stedet for selfies eller bilder tatt med telefonen, vil du ha bilder av høy kvalitet til en lav pris. På denne måten vil du ha et vakkert og varig minne fra turen til NYC.

Fotoshoot i New York

Du kan bestille en fotoshoot ved en av disse stedene på ønsket dato og tid. Du møter fotografen din på møtepunktet, hvor du vil kjenne dem igjen fra den lilla hatten og snoren. Fotografene er opplært og har profesjonelt utstyr, noe som gir fotograferingen god verdi. I løpet av den 15 minutter lange private fotograferingen vil fotografen ta en rekke bilder av deg. Etter 24 timer mottar du 15 til 20 utvalgte profesjonelt redigerte bilder. Du kan også oppgradere fotograferingen din under bestillingsprosessen for å få mer tid og bilder.

Fotoshoot-steder i New York

Du kan velge mellom forskjellige steder for fotoshooten din i New York:

  • Fotoshoot i Central Park
    Central Park har mange vakre steder som er perfekt for fotoshoots. Med sine innsjøer, plener og fantastiske utsikter er Central Park perfekt for alle årstider.

Photoshoot in New York Central Park Bow Bridge Photoshoot in New York Central Park

  • Fotoshoot i DUMBO
    Få DUMBOs gater som bakgrunn under fotoshooten. Siden DUMBO ligger ved vannet, får du en vakker utsikt over Manhattans skyline og kan posere foran Brooklyn Bridge eller Manhattan Bridge.

Photoshoot in New York DUMBO water Photoshoot in New York DUMBO

 

Erics tips: Denne fotoshooten tar ikke lang tid og er enkel å delta på. Du kan for eksempel bestille fotograferingen som en overraskelse eller gjøre det under en av mine vandreruter gjennom New York. Det er alltid hyggelig å få tiden din i New York profesjonelt fanget!

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt