Leie sykkel i New York

Kjøp billetter nå
Leie sykkel i New York

Å leie sykkel i New York er et billig og aktivt alternativ for å få sett en stor del av Manhattan. Oppdag Central Park, Downtown Manhattan, Brooklyn Bridge eller ta en sykkeltur langs Hudson-elven. Det er også nok av andre steder å sykle ettersom det finnes sykkelveier over hele New York. Det er enkelt å bestille leiesykkel på nett, og du sparer penger på det. Selskapene listet nedenfor tilbyr sykkelutleie, og jeg har personlig testet de. Du kan leie sykkel til under hundrelappen.

Sykkelutleie i Central Park

Hvorfor ikke leie sykkel for å ta en tur i Central Park? Sykkelutleie er tilgjengelig kun noen få kvartaler unna parkens inngang, så du kan hente en sykkel og begynne turen med en gang. Det er egne sykkelfelt i Central Park og du har lov til å sykle på hovedstien. All trafikk er enveis og du sykler mot klokken. De pittoreske veiene i Central Park er stengt for biler. Hvis du ønsker å stoppe for å utforske parken kan du alltids fortsette til fots og trille sykkelen din ved siden av deg. På denne måten kan du få sett Strawberry Fields, Bethesda Fountain, Jackie Onassis Reservoir og Belvedere Castle. Sykling i Central Park er en spesielt god idé hvis du er en mindre erfaren syklist eller hvis dere er en familie med små barn. Hvis du ikke har lyst til å sykle alene så er det også mulig å melde seg på en guidet sykkeltur i New York.

Sykkelutleie i Central Park finner du her
Lei en elektrisk sykkel for å utforske Central Park her

Leie sykkel i New York - Sykkeltur i Central Park Leie sykkel i New York - Syklister

Praktisk informasjon

Etter at du har bestilt vil du bli tilsendt en kupong som du tar med deg og bytter mot sykkelen.

 • Avgangssted: Midtown, noen kvartaler unna Central Park
 • Pris: fra 38 kr i timen (79 kr i timen i timen hvis du leier sykkel for bare 1 time)
 • Åpningstider:
  • 1. oktober – 30. april: 09:00 – 17:00
  • 1. mai – 30. september: 09:00 – 19:00
 • Aldersgrense: passende for alle aldre
 • Sykkelhjelm, kurv og lås er inkludert i prisen. Barneseter og sykkelvogn kan leies på stedet.
Erics tips: «Hvis du planlegger å leie sykkel mens du besøker New York, pass på at du bestiller før du reiser til byen. Sykkelutleie på nett er mye billigere (opptil 60% billigere!) enn hvis du leier sykkel på stedet, og du kan til og med gjøre det dagen i forveien. Du burde leie sykkel for minst 2 timer sånn at du har god nok tid til å utforske parken. Og selvfølgelig så betaler du mindre per time jo flere timer du leier.»

Sykkelutleie for Brooklyn Bridge

Sykling er også en super måte å få sett mer av Lower Manhattan. Du kan sykle gjennom Downtown Manhattan, over Manhattan Bridge og til Brooklyn. I Brooklyn kan du sykle langs de fine gatene i retning Brooklyn Bridge. Herfra sykler du over broen og tilbake til Manhattan. Brooklyn Bridge har siden 2021 separat sykkel- og gangfelt så du vil ikke kunne få et ikonisk bilde eller ha god utsikt over skylinen, da er du nødt til å spasere over broen. Hvis du har lyst til å ta en sykkeltur gjennom Downtown Manhattan og Brooklyn kan du hente leiesykkelen din i nærheten av Brooklyn Bridge og City Hall.

Bestill leiesykkel til Brooklyn Bridge her

Praktisk informasjon

Etter bestilling vil du motta en kupong som du tar med deg og bytter mot sykkelen.

 • Avgangssted: I nærheten av City Hall Park
 • Pris: fra 47 kr i timen (90 kr i timen hvis du leier sykkel for bare 1 time)
 • Åpningstider:
  • 1. oktober – 30. april: 09:00 – 17:00
  • 1. mai – 30. september: 09:00 – 19:00
 • Aldersgrense: passende for alle aldre
 • Sykkelhjelm, kurv og lås er inkludert i prisen. Barneseter og sykkelvogner kan leies på stedet.

Leie sykkel i New York - Sykkeltur i Brooklyn Leie sykkel i New York - Brooklyn Bridge

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt