Transport fra Manhattan til JFK flyplass

Transport fra Manhattan til JFK flyplass

Det finnes mange alternativer for transport fra Manhattan til JFK flyplass, og jeg anbefaler alltid å planlegge i forveien. Det blir mye lettere å nyte den siste dagen din i New York hvis du allerede har planlagt tilbaketuren til flyplassen. Du kan reise med taxi, buss, shuttlebuss, subway eller tog for å komme deg fra Manhattan til JFK flyplass.

Taxi fra Manhattan til JFK

Du kan enkelt ta en gul taxi (yellow cab) fra Manhattan til JFK flyplass. Turen koster omtrent $ 55–60, pluss tollavgift og $ 7–10 i tips. Vær oppmerksom på at det kan være vanskelig å få tak i en taxi når det er «rush hour». I New York kan du ikke ringe for å bestille taxi, du må vinke til deg en taxi på gaten. Hvis du skal reise mellom kl. 07:30–09:30 og 16:00–19:00, så anbefaler jeg at du heller benytter deg av et av alternativene nedenfor.

Privat bil

Vil du reise fra hotellet til flyplassen i en privat bil med egen sjåfør? Og foretrekker du å ordne med transporten før du reiser? Da kan du bestille en privat transfer på forhånd. Det er mange tilgjengelige valg for privat transfer.

Privat bil – økonomi

Velg dette rimelige private transferalternativet, så har du alt i orden før du drar til New York. Etter kjøp mottar du en bekreftelse med en lenke som du må bruke for å oppgi informasjon om flyvningen din og ønsket tidspunkt for henting. Dette alternativet inkluderer ikke bompenger eller tips.

Bestill rimelig privat transfer her

Privat bil med velkomstservice

Om du foretrekker å betale hele summen for transporten på forhånd, så er dette tilbudet med alt inkludert alternativet for deg. Alt av skatter, bompenger og tips er inkludert.

Bestill privat bil med alt inkludert her

Bestill privat bil med alt inkludert fra flyplassen her

Limousin

For å si farvel til New York City med stil, ta en limousin fra flyplassen. Du kan ta limotransfer fra hotellet til flyplassen med maks 7 personer.

Bestill limousin-transfer her

Delt transport med små shuttlebusser

Disse shuttlebussene henter deg på hotellet eller leiligheten der du bor og frakter deg til JFK flyplass. Vær oppmerksom på at de fleste busser ikke henter passasjerer forbi 125th Street i Manhattan. Bussbilletten fra Manhattan til JFK flyplass koster fra 220 kr. Det er enkelt å benytte seg av disse bussene, men det tar lenger tid enn det gjør å reise med taxi ettersom bussene må hente flere passasjerer på forskjellige adresser. Etter bestilling vil du bli tilsendt en kupong på e-post. Sørg for at du leser nøye gjennom instruksjonene på kupongen for hvordan du vil bli hentet på det stedet og den tiden du ønsker.

Bestill billett til delt transport med shuttlebuss her

Bestill billett til tur-retur delt transport med shuttlebuss her

Midlertidig ute av tjeneste, velg privatbil med sjåfør

Store busser

NYC Express Bus tilbyr shuttlebusser mellom Manhattan og JFK Airport. Disse bussene kjører fra Grand Central og Port Authority på Manhattan. Bussene kjører omtrent hver time mellom kl. 11:00 og 19:00. Barn under 5 år reiser gratis. De fleste bussene har gratis internett ombord. Det kan bli ganske fullt på bussen, så pass på at du beregner deg god tid.

Bestill billett til NYC Express Bus her

Midlertidig ute av tjeneste, velg privatbil med sjåfør

Subway

Du kan ta subway linje A eller E for å komme deg til JFK AirTrain. Subway-turen koster $ 2.75 (pluss $ 1 for et MetroCard) og du må betale $ 7.75 for AirTrain. Denne reisen tar omtrent 1,5 timer og anbefales ikke hvis du reiser med mye bagasje før en lang flytur.

Long Island Railroad Train (LIRR)

Fra Penn Station i Manhattan kan du ta Long Island Rail Road toget til Jamaica Station. Derfra må du ta AirTrain til JFK flyplass. Togbillett koster mellom $ 7,25 og $ 10, og AirTrain koster $ 7,75.

Når burde jeg dra til JFK flyplass?

Beregn alltid godt med tid for å komme deg til flyplassen, spesielt i løpet av ‘rush hour’. Du har ikke lyst til å bli sittende fast i trafikk og bekymre deg for at du kanskje ikke rekker flyet ditt. Nedenfor er en liste over tidene det vanligvis tar å reise fra Manhattan til JFK flyplass. Ikke glem at det tar litt lenger tid å reise fra Downtown enn det gjør å reise fra Midtown:

  • Taxi til JFK flyplass: 1 til 1,5 time
  • Liten shuttlebuss til JFK flyplass: 1 til 1,5 time
  • Stor buss til JFK flyplass: 1,5 til 2 timer
  • Subway til JFK flyplass: 1,5 til 1 time og 45 minutter
  • Tog fra Penn Station til JFK flyplass: 1 time (fra tidspunktet du går på toget)
  • Limousin/privat bil til JFK flyplass: 45 minutter til 1,5 time
Erics tips: Personlig så pleier jeg å bestille billett til shuttlebuss eller en privat bil (town car). Shuttlebussen koster $ 20 og henter deg på hotellet eller leiligheten der du bor. Limousiner og privatbiler kan også hente deg. Dette er en rolig og mer avslappet tur tilbake til flyplassen, og du slipper å styre med å finne en taxi, spesielt mellom kl. 15:30 og 19:00 som er den vanskeligste tiden å få tak i en ledig taxi. Det er nødvendig å forhåndsbestille billetter til shuttlebuss eller limousin, og det kan gjøres her.

Andre bydeler til JFK flyplass

Ser du etter transport til JFK fra andre bydeler eller en annen stat som for eksempel New Jersey? Jeg har opprettet spesifikk informasjon for hver av disse alternativene:

Reiser du fra en annen flyplass?

Les mer om transport fra Manhattan til Newark flyplass her

Les mer om transport fra Manhattan til LaGuardia flyplass her

Hvordan reise fra Manhattan til JFK Airport?

Du har forskjellige alternativer å velge mellom, men det er selvfølgelig avhengig av antall personer og budsjett. Sjekk ut mine tips her for transport fra Manhattan til JFK Airport.

Hvor mye koster taxi fra Manhattan til JFK?

Å ta en gul taxi fra Manhattan til JFK koster omtrent $ 55 til $ 60, pluss toll og $ 7 til $ 10 i tips.

Kan man ta subwayen til JFK?

Du kan ta subwayen fra Manhattan og bytte til JFK AirTrain på Howard Beach eller Jamaica Station.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter