New York Islanders tickets 2024 – 2025

New York Islanders Ishockey

Det er enkelt og trygt å kjøpe New York Islanders tickets på nett. Å dra på en ishockeykamp er en ordentlig New York-opplevelse. New York Islanders spiller UBS Arena i Elmont. Ishockeysesongen varer fra oktober til april.

Du får garantert en uforglemmelig opplevelse å delta på en NHL-hockeykamp, og det spiller ingen rolle om du er ishockey-fan eller ikke, for du kommer uansett til å ha det gøy. Atmosfæren er alltid utrolig og stemningen er på topp når tilskuerne heier på laget. Arenaen er innendørs, så dette er en fin aktivetet om været ikke holder.

Billetter for sesongen 2024 - 2025 er ikke tilgjengelig ennå
Ønsker du å få beskjed så fort billetter er ute for salg? Send meg en e-post på eric@newyork.no og jeg sender deg en e-post så fort billettene er ute for salg.

Kjøp New York Islanders tickets her

Contents

Kjøp New York Islanders tickets

Du kan kjøpe billetter til en New York Islanders kamp ved å sjekke programoversikten her eller se på listen nedenfor. Billetter kan betales med kredittkort. Billettene er «e-tickets» som du bare viser på telefonen når du ankommer stadion. Du trenger ikke å skrive ut disse billettene. Du er garantert å motta ekte billetter og de vil bli levert i tide via e-post.

Billettene på nettsiden er fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen og derfor er billettene tilgjengelige til en lavere pris. Når det er stor etterspørsel etter billetter er ofte billettene du får kjøpt dyrere enn den originale prisen.

Hvis du ikke får kjøpt billetter til en Islanders-kamp, sjekk om Rangers (deres største rival) eller Devils spiller.

New York Islanders - Amerikansk flagg New York Islanders - Ishockey kamp

Hva er gode seter på en New York Islanders kamp?

Gode seter på en ishockeykamp er alltid så nærme banen som mulig, ettersom pucken er så liten og kan være vanskelig å se hvis du sitter høyt oppe i stadion. Men ikke glem at du kommer for å se live ishockey og for opplevelsens skyld. De beste setene på UBS Arena ligger i seksjonene 102 til 106 og 112 til 117. Setene ovenfor er i 200 og 300 serien. I en av disse områdene vil billettene være billigere, men prøv å få et lavt setenummer. Jo lavere setenummer, jo nærmere banen er du.

Kjøp dine New York Islanders tickets her,

Billetter for sesongen 2024 - 2025 er ikke tilgjengelig ennå
Ønsker du å få beskjed så fort billetter er ute for salg? Send meg en e-post på eric@newyork.no og jeg sender deg en e-post så fort billettene er ute for salg.

New York Islanders Tickets - Salkart

Praktisk informasjon

Hvordan komme seg til UBS Arena?

Du kan reise til UBS Arena ved å ta Long Island Rail Road (LIRR) fra Grand Central eller Penn Station på Manhattan. Ta det gule Hempstead-toget direkte til Elmont-USB Arena Station. Togturen hit tar omtrent 30 minutter. Fra Elmont Station er det en ti minutters gåtur til arenaen.

Når må jeg være på stadion?

Jeg vil anbefale at du ankommer arenaen 30 – 60 minutter i forveien.

Hvordan komme seg tilbake til Manhattan

Benytt deg av LIRR for å komme deg tilbake til Manhattan etter kampen. Dette er den enkleste og raskeste måten.

New York Islanders - Publikum New York Islanders Tickets - Arena

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt