New York Islanders tickets 2021

Kjøp billetter nå
New York Islanders Ishockey
Starter på $ 31,00

Det er enkelt og trygt å kjøpe New York Islanders tickets på nett. Å dra på en ishockeykamp er en ordentlig New York-opplevelse. New York Islanders spiller UBS Arena i Elmont. Ishockeysesongen varer fra oktober til april. Du får garantert en uforglemmelig opplevelse, og det spiller ingen rolle om du er ishockey-fan eller ikke, for du kommer uansett til å ha det gøy. Atmosfæren er alltid utrolig og stemningen er på topp når tilskuerne heier på laget. Arenaen er innendørs, så dette er en fin aktivetet om været ikke holder.

Kjøp New York Islanders tickets her

Kjøp New York Islanders tickets

Du kan kjøpe billetter til en New York Islanders kamp ved å sjekke programoversikten her eller se på listen nedenfor. Billetter kan betales med kredittkort eller PayPal. De fleste billettene er «e-tickets» som du bare viser på telefonen når du ankommer stadion. Det er ikke mulig å skrive ut disse billettene. «E-tickets» som tilsendes i et PDF-format kan skrives ut.

Jeg anbefaler å bestille elektroniske billetter (e-billetter) eller mobil-billetter. Dette er definitivt det raskeste alternativet og du trenger ikke å betale for forsendelsen. Bruk filterne når du bestiller for å velge disse type billetter når du søker. Du er garantert å motta ekte billetter og de vil bli levert i tide.

Billettene på nettsiden er fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen og derfor er billettene tilgjengelige til en lavere pris. Når det er stor etterspørsel etter billetter er ofte billettene du får kjøpt dyrere enn den originale prisen.

Hvis du ikke får kjøpt billetter til en Islanders-kamp, sjekk om Rangers (deres største rival) eller Devils spiller.

New York Islanders - Amerikansk flagg New York Islanders - Ishockey kamp

Hva er gode seter på en New York Islanders kamp?

Gode seter på en ishockeykamp er alltid så nærme banen som mulig, ettersom pucken er så liten og kan være vanskelig å se hvis du sitter høyt oppe i stadion. Men ikke glem at du kommer for å se live ishockey og for opplevelsens skyld. De beste setene på UBS Arena ligger i seksjonene 102 til 106 og 112 til 117. Setene ovenfor er i 200 og 300 serien. I en av disse områdene vil billettene være billigere, men prøv å få et lavt setenummer. Jo lavere setenummer, jo nærmere banen er du.

Kjøp dine New York Islanders tickets her

New York Islanders Tickets - Salkart

Praktisk informasjon

Hvordan komme seg til UBS Arena?

Du kan reise til UBS Arena ved å ta Long Island Rail Road (LIRR) fra Penn Station på Manhattan. Ta den gule direktelinjen til Hempstead å gå deretter av toget på Belmont Park. Togturen hit tar omtrent 30 minutter. Fra Belmont Park Station er det en fem minutters gåtur til arenaen.

Når må jeg være på stadion?

Jeg vil anbefale at du ankommer arenaen 30 – 60 minutter i forveien.

Hvordan komme seg tilbake til Manhattan

Benytt deg av LIRR for å komme deg tilbake til Manhattan etter kampen. Dette er den enkleste og raskeste måten.

COVID-19 restriksjoner

Begrenset antall billetter tilgjengelig. Sosial distansering og munnbind er påkrevd. Obligatorisk bevis på en full vaksinasjon mot COVID-19.

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

New York Islanders - Publikum New York Islanders - Barclays Center

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter