New York Islanders tickets 2021

Kjøp billetter nå
New York Islanders Ishockey

Det er enkelt og trygt å kjøpe New York Islanders tickets på nett. Å dra på en ishockeykamp er en ordentlig New York-opplevelse. New York Islanders spiller både i Barclays Center i Brooklyn og i Nassau Veterans Memorial Coliseum i Uniondale. Ishockeysesongen varer fra oktober til april. Du får garantert en uforglemmelig opplevelse, og det spiller ingen rolle om du er ishockey-fan eller ikke, for du kommer uansett til å ha det gøy. Atmosfæren er alltid utrolig og stemningen er på topp når tilskuerne heier på laget. Begge arenaer er innendørs, så dette er en fin aktivetet om været ikke holder.

Kjøp New York Islanders tickets her

Kjøp New York Islanders tickets

Du kan kjøpe billetter til en New York Islanders kamp ved å sjekke programoversikten her eller se på listen nedenfor. Billetter kan betales med kredittkort eller PayPal. De fleste billettene er «e-tickets» som du bare viser på telefonen når du ankommer stadion. Det er ikke mulig å skrive ut disse billettene. «E-tickets» som tilsendes i et PDF-format kan skrives ut. Noen billetter er fysiske billetter som kan sendes til deg.

Jeg anbefaler å bestille elektroniske billetter (e-billetter) eller mobil-billetter. Dette er definitivt det raskeste alternativet og du trenger ikke å betale for forsendelsen. Bruk filterne når du bestiller for å velge disse type billetter når du søker. Du er garantert å motta ekte billetter og de vil bli levert i tide.

Billettene på nettsiden er fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen og derfor er billettene tilgjengelige til en lavere pris. Når det er stor etterspørsel etter billetter er ofte billettene du får kjøpt dyrere enn den originale prisen.

Hvis du ikke får kjøpt billetter til en Islanders-kamp, sjekk om Rangers (deres største rival) eller Devils spiller.

New York Islanders - Amerikansk flagg New York Islanders - Ishockey kamp

Hva er gode seter på en New York Islanders kamp?

Gode seter på en ishockeykamp er alltid så nærme banen som mulig, ettersom pucken er så liten og kan være vanskelig å se hvis du sitter høyt oppe i stadion. Men ikke glem at du kommer for å se live ishockey og for opplevelsens skyld. Du kan du se de beste setene i Barclays Center markert i rødt på illustrasjonen nedenfor. Vær oppmerksom på at Barclays Center egentlig ikke er bygget for ishockey, så det kan hende at du har begrenset med utsikt fra seksjon 207, 209, 223 og 225. Hvis du sitter i en av disse områdene vil billettene være billigere, men prøv å få et lavt setenummer. Jo lavere setenummer, jo nærmere banen er du.

Kjøp dine New York Islanders tickets her

New York Islanders Tickets - Barclays Center salkart

Praktisk informasjon

Hvordan komme seg til Barclays Center?

Det er veldig enkelt å komme seg til Barclays Center og det er ingen grunn til å engste seg over beliggenheten i Brooklyn. Subway er mest praktiske fremkomstmiddelet for å komme seg Barclays Center. Du kan ta subway linje 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q eller R til Atlantic Avenue – Barclays Center. Du vil komme ut rett foran stadion. Reisen tar omtrent 22 minutter fra Grand Central Station.

Når må jeg være på stadion?

Jeg vil anbefale at du ankommer stadion 30 – 60 minutter i forveien.

Hvordan komme seg tilbake til Manhattan

Benytt deg av subway for å komme deg tilbake til Manhattan etter kampen. Dette er den enkleste og raskeste måten. Det er trygt å reise med subway til Manhattan ettersom du kommer til å reise sammen med tusenvis av andre Islanders fans.

COVID-19 restriksjoner

Begrenset antall billetter tilgjengelig. Sosial distansering og munnbind er påkrevd. Obligatorisk negativ PCR test eller negativ antigen COVID-19 hurtigtest eller bevis på en full vaksinasjon mot COVID-19.

Islanders på Nassau Veterans Memorial Coliseum

Islanders sin andre hjemmebane er det nylig renoverte Nassau Coliseum i Uniondale, Long Island. Er du ute etter en sportsbegivenhet, men ikke har lyst til å betale en formue for billettene? Og spiller inne Islanders på Barclays Center, mens du er i New York? Da er det et godt alternativ å se en kamp i Uniondale! For å komme deg til Nassau Coliseum, ta Long Island Railroad (tog) fra Penn Station på Manhattan til Hempstead Station. Herfra kan du spasere til Hempstead Bus Terminal og ta buss N70, N71 eller N72, de stopper på motsatt side av stadionet. Du kan også ta toget til Westbury Station og ta en drosje herfra. Etter kampen kan du reise tilbake til Manhattan på samme måte.

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

New York Islanders - Publikum New York Islanders - Barclays Center

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter