WWE wrestling i New York tickets

WWE wrestling i New York tickets
Starter på 893.00 kr

Kjøp WWE wrestling i New York tickets før du reiser til byen. WWE er verdens største underholdningsselskap innenfor profesjonell wrestling. Regelmessig holdes det WWE wrestling-kamper i New York. Kampene finner sted i Madison Square Garden på Manhattan, Barclays Center i Brooklyn og noen ganger i Prudential Center i New Jersey. WWE organiserer en mengde arrangementer, blant annet NXT Live, Summerslam og Raw som også blir avholdt i New York. Gå ikke glipp av sjansen til å se WWE wrestling i verdensklasse mens du besøker New York.

Kjøp billetter til WWE wrestling her

Contents

Opplev en WWE-kamp

Det er kanskje ikke det mest åpenbare valget, men å se en WWE-kamp i Madison Square Garden er en morsom opplevelse under din New York Tur. Billettene er som regel relativt billige og kampene er et skikkelig show som er artig for hele familien. Publikum i stadion består ikke bare av menn, det er nemlig også mange kvinner og barn som synes det er gøy å se på denne type underholdning. WWE-kamper er en del av amerikansk kultur med et stort fokus på underholdningsverdi. Kampene er som en slags gladiatorkamp, og publikum er mye mer entusiastiske enn publikum som går på andre sportsarrangementer. Definitivt en New York-opplevelse som er verdt å få med seg!

Erics tips: Jeg var ikke en fan av WWE eller wrestling, men ettersom jeg ønsker å teste alt for denne siden så bestemte jeg meg for å kjøpe en billett og dra på en kamp. Jeg ble positivt overrasket, og jeg hadde det kjempegøy! Dette er et veldig amerikansk arrangement hvor du ikke kommer til å se mange turister. Kampen var et ordentlig show og stemningen blant publikum overgikk alle forventninger. Jeg kommer definitivt til å gå på en kamp igjen!

WWE wrestling i New York tickets - Publikum WWE wrestling i New York tickets - Kamp

Kjøp WWE wrestling tickets

Er du en skikkelig fan av wrestling og ønsker å se WWE-stjernene live? Du kan kjøpe billetter til WWE wrestling i New York tickets ved å sjekke tabellen nedenfor og velge en kampdato. Sjekk ut kalenderen for sportsbegivenheter i New York for andre kamper. Billetter kan betales med kredittkort. Billettene er «e-tickets» som du bare viser på telefonen når du ankommer stadion. Du er garantert å motta ekte billetter og de leveres alltid i tide.

Se under for en liste med datoer og bestill direkte

Hvis ingen billetter er tilgjengelige så kan du jo vurdere om du har lyst til å dra og se på boksing i New York.

WWE wrestling i New York tickets - Utsikt

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt