2024 – 2025 Sportskalender for New York

Sportskalender for New York - NY Yankees

Her finner du en brukervennlig sportskalender for New York. I løpet av et år spilles det kamper med basketball, baseball, ishockey og amerikansk fotball i New York, blant annet gjennom NBA, NFL, MLB og NHL. Du kan også dra på en US Open tenniskamp eller se to boksemestre kjempe mot hverandre i Madison Square Garden. I kalenderen nedenfor finner du alle kampene fra de kjente ligaene og turneringene som finner sted i New York. Sjekk hvilke kamper som spilles når du er her og kjøp billetter med en gang!

Klikk her for å se sportskalenderen for 2024 – 2025

Contents

Sportskalender for New York-lag

New York huser flere talentfulle lag. Gjennom hele året er det nesten alltid en kamp du kan gå på. Ikke gå glipp av sjansen for å få med deg en sportsbegivenhet. Dette er en perfekte anledningen til å innta den autentiske amerikanske atmosfæren som er til stede på hver eneste kamp i New York.

NYC sport på høsten og vinteren

Fra oktober til april spiller byens to NBA basketballag, New York Knicks og Brooklyn Nets. Sesongen til NHL ishockey er også i samme periode. Ishockey er godt representert i og rundt New York med NHL-lagene New York Rangers, New York Islanders og New Jersey Devils. Fra september til januar får fans av amerikansk fotball med seg kamper med New Yorks to NFL-lag, New York Giants og New York Jets. Red Bulls og New York City FC er representanter for fotball i MLS-ligaen i New York.

NYC sport på våren og sommeren

Fra april til oktober har du valget om å delta på en kamp med et av MLB baseball-lagene, New York Yankees og New York Mets. I samme periode spiller Red Bulls og New York City FC som er representanter for fotball i MLS-fotballigaen i New York. Avhengig av hvordan de lokale lagene presterer kan det også være NHL og NBA Playoffs-kamper i New York frem til juni. Du har faktisk muligheten til å se profesjonell basketball hele året i Big Apple, for når NBA-sesongen er over, begynner WNBA-sesongen (mai – september). I august arrangerer New York også US Open Tennis-turneringen.

Erics tips: «Jeg vil anbefale at alle får med seg en sportsbegivenhet. Dette er en morsom ting å gjøre om kvelden i løpet av New York-turen din, ikke minst på grunn av stadionsnacksen. Bekymre deg ikke om du ikke kjenner til sporten eller lagene, for du er garantert å ha en fantastisk opplevelse med all underholdningen og atmosfæren rundt en kamp. Kjøp billetter til en amerikansk sportsbegivenhet i f.eks. Madison Square Garden eller Yankee Stadium og nyt atmosfæren!»

Sportskalender for New York - Brooklyn Nets Sportskalender for New York - NY Yankees

Sportskalender for New York

Billettpriser

Basketbal

  • Priser for New York Knicks billetter starter fra: Billetter for denne sesongen er ikke tilgjengelig enda
  • Priser for Brooklyn Nets billetter starter fra: Billetter for denne sesongen er ikke tilgjengelig enda
  • Priser for New York Liberty billetter starter fra: $ 21,00

Baseball

  • Priser for New York Yankees billetter starter fra: $ 9,00
  • Priser for New York Mets billetter starter fra: $ 6,00

Ishockey

  • Priser for New York Rangers billetter starter fra: Billetter for denne sesongen er ikke tilgjengelig enda
  • Priser for New York Islanders billetter starter fra: Billetter for denne sesongen er ikke tilgjengelig enda
  • Priser for New Jersey Devils billetter starter fra: Billetter for denne sesongen er ikke tilgjengelig enda

Amerikansk Fotball

  • Priser for New York Giants billetter starter fra: $ 11,00
  • Priser for New York Jets billetter starter fra: $ 13,00

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt