Sammenligning av rabattkort for New York 2023

EricNedenfor finner du en sammenligning av rabattkort for New York. Det er to typer rabattkort: attraksjonskort med et forhåndsvalgt antall attraksjoner og dagskort for et forhåndsvalgt antall dager. Begge typer tilbys av forskjellige leverandører, slik at du har mye å velge mellom. I skjemaet nedenfor finner du de mest populære rabattkortene for New York. Dette er også de jeg kan anbefale, basert på min egen erfaring.

Jeg tester disse kortene så ofte jeg kan, og bruker dem til å besøke attraksjoner og turer nesten en gang i måneden. Dette betyr at min erfaring alltid er av nyere dato og at informasjonen du finner i denne tabellen er oppdatert. To velkjente rabattkort er New York Pass og New York CityPASS, men det er enda flere alternativer som kan passe enda bedre til dine behov og ønsker. De beste rabattkortene for New York kan presenteres i følgende sammenligning:

New York Pass
New York Sightseeing Day Pass
New York Sightseeing Flex Pass
Go Explorer Pass
New York CityPASS Black
New York PassNew York Sightseeing Day PassNew York Sightseeing Flex PassNew York Explorer PassNew York CityPASS
New York PassGo Explorer PassNew York CityPASS Black
Erics karakter
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 3 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 3 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 4 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 3 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 2 point(s)
Type rabattkortdagspassdagspassattraksjonspassattraksjonspassattraksjonspass
Gyldighet i dager1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 101, 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 1060609
Attraksjoner du kan besøkeubegrensetubegrenset2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 eller 122, 3, 4, 5, 6, 7 eller 105
Attraksjoner å velge mellom100+100+100+90+8
Mobilt pass
Fysisk pass
Hop-on-hop-off-buss1 dag1 dag1 dag (som et av valgene)1 dag (som et av valgene)
Empire State Building
One World Observatory
Edge Observation Deck
Frihetsgudinnen
Flyplasstransport
Lunsjtilbud
Infoguideapp- og papirguideappappdigital guide
Kjøp New York Pass herKjøp Sightseeing Day Pass herKjøp Sightseeing Flex Pass herKjøp Explorer Pass her Kjøp New York CityPASS her
ERICS RABATTOpptil 30% rabatt med ERICNEWYORK5NYPOpptil 40% rabatt med ERICOFFEROpptil 20 % rabatt med ERICOFFER
Gjennomsnittspris per dag5 dager:
$ 57 per dag
5 dager:
$ 55 per dag
10 dager:
$ 37 per dag
10 dager:
$ 35 per dag
Gjennomsnittspris per attraksjon5 attraksjoner:
$ 30 per attraksjon
5 attraksjoner:
$ 30 per attraksjon
5 attraksjoner:
$ 26 per attraksjon
10 attraksjoner:
$ 23 per attraksjon
10 attraksjoner:
$ 25 per attraksjon
Ekstra barnerabattinntil 12 årinntil 12 år + 20 % ekstra rabattinntil 12 år + 20 % ekstra rabattinntil 12 årinntil 17 år
Les mer om New York PassLes mer om Sightseeing Day PassLes mer om Sightseeing Flex PassLes mer om Explorer PassLes mer om CityPASS

Hvorfor kjøpe rabattkort for New York?

Jeg vil anbefale rabattkort for alle som skal til New York. Du sparer mye penger sammenlignet med å kjøpe individuelle billetter. Dessuten vil du komme deg raskere inn på flere severdigheter. En annen fordel er at det er greier å ha med seg ett rabattkort i stedet for en haug med forskjellige billetter. Et rabattkort gir deg inngang til nesten alle de mest populære severdighetene og aktivitetene, som f.eks. Empire State Building, Top of the Rock, 9/11 Museum og hop-on-hop-off-buss.

Å velge et rabattkort

Det er mange ting som kan påvirke hvilket rabattkort du bør velge, som f.eks. severdighetene du vil få med deg, hvor lenge du blir værende i New York, hvor mye du vil gjøre og hvem du reiser sammen med. Tabellen ovenfor viser deg de viktigste forskjellene og kan hjelpe deg med å velge det beste rabattkortet for New York. Klarer du fortsatt ikke velge? Prøv Erics Pass Picker eller send meg en e-post på [email protected], så skal du få et skreddersydd råd av meg.

Rabattkort og MetroCard

Du kan ikke bruke rabattkortet ditt på offentlig transport i New York. For dette trenger du et eget kort. Den mest beleilige måten å komme seg rundt i New York er med subway. Den går nesten overalt og er rask og beregnelig. Det går an å kjøpe reisekortet MetroCard før du drar til New York, slik at du kan bruke det med en gang du ankommer. Om du planlegger å kjøpe et Sightseeing Flex Pass og et MetroCard, så kan du bestille disse to i samme slengen fra min side.

Kjøp Sightseeing Flex Pass og New York MetroCard her

Sist oppdatert 03-2023


Hva er det beste rabattkortet for New York?

Det finnes en rekke rabattkort for New York å velge mellom. Hvordan de fungerer og hvilke attraksjoner de gir tilgang til varierer, så hvilket rabattkort som er best er individuelt. Sammenlign rabattkort her.

Er New York City rabattkort verdt det?

Så absolutt! Å besøke New York attraksjoner med et pass er det gunstigste alternativet. Les alt om fordeler samt utvalg her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt