New York Pass

Kjøp billetter nå
New York Pass
27% rabatt

New York Pass er et godt alternativ hvis du ønsker å oppleve alt New York har å by på ved å se og gjøre mye. Du betaler en bestemt pris for et New York Pass avhengig av hvor mange dager du velger å kjøpe passet for; 1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 sammenhengende dager. New York Pass gir deg inngang til en mengde ulike museer og topp severdigheter, samt gir deg muligheten til å leie sykkel og gjøre mye annet! Totalt kan du velge fra over 100 forskjellige severdigheter, turistattraksjoner og aktiviteter. Ved noen av severdighetene får du også muligheten til å hoppe over den normale ventekøen.

Kjøp ditt New York Pass her

EKSKLUSIVT TILBUD: Nå 27% ekstra rabatt på dagspass med 3, 5, 7 og 10 dager! Kjøp ditt i dag: New York Pass er gyldig i 2 år fra kjøpsdato! Bruk rabattkoden ERICSAVE20.

Priser

Dagspass2 dager3 dager4 dager5 dager7 dager10 dager
Barn 0-2 årgratisgratisgratisgratisgratisgratisgratis
Barn 3-12 år$99$160$201 $149$227$247 $179$262 $199$299 $224
Voksne$134$200$276 $204$304$344 $257$384 $296$490 $339

 

Hop-on-hop-off-busstur inkludert

Hop-on-hop-off-busser er utmerket for de som ønsker å både slappe av og utforske New York. Jeg anbefaler alle å ta en full runde av byen før man begynner å besøke severdigheter. Dette er en perfekt måte for å få en god oversikt over byen og bli bedre kjent med den. Når du kjøper et New York Pass, inkluderer det også en dagsbillett på hop-on-hop-off-busser med Big Bus. Med denne billetten kan du benytte deg av Uptown- og Downtown-ruten.

Hvordan kjøper jeg New York Pass?

Du kan bestille New York Pass til nedsatt pris her. Det er tre alternativer du kan velge mellom: New York Pass på din mobiltelefon, å få passet tilsendt per post ($ 30) innen 5-7 virkedager, eller å selv hente passet i New York, uten ekstrakostnader. Her er adressene hvor du kan hente kortet. Fordelen med å ha New York Pass på mobilen din er at du like etter kjøp mottar en lenke til New York Pass-appen (tilgjengelig på Android og iOS). Da kan du åpne det mobile passet med en QR-kode. I New York Pass-appen finner du all den informasjonen du trenger om turer og attraksjoner som er inkludert i passet. Derimot kan du ikke printe det mobile passet, så hvis du foretrekker å ha et fysisk pass og en 200 sider lang guidebook, så anbefaler jeg at du får det tilsendt eller henter det i New York.

Hvordan virker New York Pass?

Du har to alternativer: New York Pass på mobiltelefonen din eller et fysisk New York Pass. Går du for det mobile passet? Da vil du, etter kjøp, motta en lenke til New York Pass-appen. I denne appen kan du åpne passet med en QR-kode. Da viser du bare passet på smarttelefonen din ved inngangen til attraksjonene. Har du valgt å få passet tilsendt eller å hente det i New York? Da er det fysiske passet på størrelse med et bankkort som enkelt får plass i lommeboken din. For begge disse alternativene anbefaler jeg at du aktiverer New York Pass ved å besøke den første attraksjonen tidlig om morgenen. Det er fordi passet er gyldig for et antall påfølgende kalenderdager. De fleste attraksjonene åpner tidlig og da er det ikke så travelt så du kan også unngå lange køer. En ekstra fordel med passet: ved mange attraksjoner kan du hoppe over køen. Dessuten betaler du ikke noe ekstra ved attraksjonene, det er nok å vise passet!

Erics tips: New York Pass er supert om du ønsker å besøke mange severdigheter. Jeg anbefaler å kjøpe et pass for minst 3 dager. På denne måten vil du virkelig få mye for pengene, pluss at du kan ta deg bedre tid til å besøke de severdighetene du er interessert i. Hvis du foretrekker å kjøpe passet for bare 1 dag så anbefaler jeg at du kjøper det her. På denne nettsiden får du den beste prisen for dette passet.

New York Pass Circle Line New York Pass - Frihetsgudinnen

Hvilke severdigheter og aktiviteter burde jeg velge?

Du kommer mest sannsynlig ikke til å få nok tid til å besøke alle severdighetene byen har å tilby, men det trenger du ikke å bekymre deg for. Hvis du kjøper et New York Pass dagspass og besøker tre av de mest populære severdighetene, så har du allerede spart minst 58 dollar. Passet gir deg muligheten til å besøke en stor mengde forskjellige severdigheter. Her er et lite utvalg:

Ikoniske New York

New York Pass gir deg inngang til noen av New Yorks mest ikoniske severdigheter. Du kan ikke la være å se Empire State Building eller Top of the Rock og Frihetsgudinnen. Passet gir også «fast track» inngang til noen av disse severdighetene, som sparer verdifull tid.

Historie

Er du glad i historie? Da kan du gjøre mye med et New York Pass. Du kan blant annet besøke American Museum of Natural History, Museum of Jewish Heritage og 9/11 Museum.

Utendørsaktiviteter

Hvis du liker å være utendørs, kan du besøke Brooklyn Botanic Garden, New York Botanical Garden og Cloisters Gardens. Hvis du bare ønsker å gå på utforskning utendørs, så anbefaler jeg at du leier en sykkel i Central Park eller blir med på en guidet sykkeltur eller tar et av mange båtturer og cruise. Ikke glem å nyte den flotte utsikten over byen fra Top of the Rock, One World Observatory eller Empire State Building!

Kunst og kultur

Kunstfanatikere burde definitivt besøke MoMA, Metropolitan Museum of Art, Whitney Museum of American Art og Guggenheim. Hvis du vil utforske mer av byens kulturelle mangfold kan du velge mellom et utvalg av turer som Bronx Tour eller SoHo-Little Italy-Chinatown Walking Tour.

For en oversikt over alle severdigheter og bestilling, klikk her

New York Pass - Top of the Rock

Hva er inkludert i New York Pass?

Hop-on Hop-off buss er inkludert i New York Pass i tillegg til mer enn 100 andre turer og attraksjoner. Det er en fantatisk måte å få det meste ut av turen din på.

Hvor mye koster New York Pass?

Det avhenger av hvor mange dager du ønsker å bruke New York Pass. Bruk min rabattkode for å spare penger.

Inkluderer New York Pass subwayen?

New York Pass inkluderer ikke subwayen. Jeg foreslår å kjøpe billetter for subwayen før reise her.

Finnes det en rabattkode for New York Pass?

Jeg har en rabattkode for New York Pass tilgjengelig på min side.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter