New York Pass

Kjøp billetter nå

Kjøp billettene dine her

New York Pass
Opptil 30% rabatt

New York Pass er et godt alternativ hvis du ønsker å oppleve alt New York har å by på ved å se og gjøre mye. Du betaler en bestemt pris for et New York Pass avhengig av hvor mange dager du velger å kjøpe passet for; 1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 sammenhengende dager. New York Pass gir deg inngang til en mengde ulike museer og topp severdigheter, samt gir deg muligheten til å leie sykkel og gjøre mye annet! Totalt kan du velge fra over 100 forskjellige attraksjoner og aktiviteter.

Kjøp ditt New York Pass her

EKSKLUSIVT TILBUD: Nå får du opptil 30% rabatt på New York Pass! Kjøp ditt i dag: New York Pass er gyldig i 1 år etter kjøpsdato. Bruk rabattkoden ERIC5NYP

Contents

Priser

3 dager 4 dager 5 dager 7 dager 10 dager
Voksne $339 $246 $389 $284 $444 $323 $509 $362 $569 $381
3-12 år $239 $189 $289 $218 $339 $251 $389 $275 $429 $284

Hop-on-hop-off-busstur inkludert

Hop-on-hop-off-busser er utmerket for de som ønsker å både slappe av og utforske New York. Jeg anbefaler alle å ta en full runde av byen før man begynner å besøke severdigheter. Dette er en perfekt måte for å få en god oversikt over byen og bli bedre kjent med den. Når du kjøper et New York Pass, inkluderer det også en dagsbillett på hop-on-hop-off-busser med Big Bus. Med denne billetten kan du benytte deg av Uptown- og Downtown-ruten.

Vårtilbud: Hvis du skal benytte deg av Hop-on-Hop-off-bussen Big Bus før 1. juni kan du få en 2-dagers billetter isteden for en dagsbillett!

Hvordan kjøper jeg New York Pass?

Etter kjøp kan du velge et digitalt pass eller så kan du velge å laste ned passet som en PDF-fil, som du kan skrive ut. Jeg anbefaler alltid å skrive ut passet ditt, i tilfellet mobilen din slutter å fungere. All informasjon rundt hvilke turer og attraksjoner som er inkludert i rabattkortet finner du her.

Hvordan virker New York Pass?

Etter du har lastet ned passet ditt kan du bruke det med en gang. For guidede turer og enkelte attraksjoner trenger du å gjøre en reservasjons for et tidspunkt. Når du gjør reservasjonen aktiverer du ikke ditt New York Pass, som da gjør det mulig å reservere før du ankommer New York. For å gjøre en reservasjon og for å se en komplett oversikt, klikk her.

For å aktivere passet fremviser du det på telefonen eller via utskriften ved attraksjonens inngang. Første gang du bruker det vil passet aktiveres og det vil være for gyldig for de sammenhengende dagene du har bestilt det for.

Jeg anbefaler å aktive rabattkortet ved å besøke den første attraksjonen tidlig på morgenen. Dette er fordi passet er gyldig i et viss antall sammenhengende dager og de fleste attraksjoner åpner tidlig så du kan unngå lange køer. En ekstra fordel med passet: noen ganger får man raskere inngang, da det for eksempel er en egen kø for personer med rabattkort, og for de som har reservert. Det er også enkelt å scanne passet. Med rabattkortet kan du besøke attraksjonene kun én gang. I tillegg betaler du ingenting ekstra ved attraksjonene, alt du trenger er passet! Rabattkortet er rett og slett enkelt å bruke og sparer deg masse penger.

Erics tips: «New York Pass er supert om du ønsker å besøke mange severdigheter. Jeg anbefaler å kjøpe et pass for minst 3 dager. På denne måten vil du virkelig få mye for pengene, pluss at du kan ta deg bedre tid til å besøke de severdighetene du er interessert i. Hvis du fremdeles foretrekker å kjøpe rabattkortet for en kortere periode anbefaler jeg at du planlegger dagene dine nøye slike at du får mest ut av rabattkortet ditt.»

New York Pass Circle Line New York Pass - Frihetsgudinnen

Hvilke severdigheter og aktiviteter burde jeg velge?

Du kommer mest sannsynlig ikke til å få nok tid til å besøke alle severdighetene byen har å tilby, men det trenger du ikke å bekymre deg for. Hvis du kjøper et New York Pass dagspass og besøker tre av de mest populære severdighetene, så har du allerede spart minst 40%. Passet gir deg muligheten til å besøke en stor mengde forskjellige severdigheter.

Ikoniske New York

New York Pass gir deg inngang til de fleste av New Yorks ikoniske severdigheter. De fleste som skaffer New York Pass besøker følgende attraksjoner:

 • Empire State Building
 • Hop-on-hop-off-buss
 • 9/11 Museum
 • Top of the Rock
 • Edge – med eksklusiv tidlig inngang
 • Sykling i Central Park
 • Circle Line Cruise
 • American Museum of Natural History
 • MoMA
 • Guggenheim Museum
 • Fergen til Frihetsgudinnen og Ellis Island

Ekslusivt med New York Pass

I tillegg til New Yorks berømte attraksjoner tilbyr New York Pass en rekke eksklusive attraksjoner. Brooklyn, Queens og Bronx Tour tar deg for eksempel med til mindre kjente bydeler i New York. Nyt en piknik i Central Park eller få en gratis øl på Brooklyn Brewery. Med New York Pass får du til og med eksklusiv tidlig inngang til Edge. Besøk observasjonsdekket én time før den offisielle åpningstiden og nyt utsikten uten folkemengdene!

For en oversikt over alle severdigheter og bestilling, klikk her

New York Pass - Top of the Rock

Kjøp New York Pass med MetroCards

Du kan kjøpe dine New York Pass i kombinasjon med 7-Day Unlimited MetroCads. Med et MetroCard kan du bruke subwayen og alle lokale busser ubegrenset i 7 sammenhengende dager. MetroCards vil bli sendt med rekommandert post.

Kjøp ditt New York Pass med Unlimited MetroCards her

New York Pass - 3 dagers + MetroCard

$ 74 RABATT
New York Pass - 3 dagers + MetroCard

New York Pass – 3 dagers
➕MetroCard – 7 dagers
➕subway-kart
➕1x 10% Macy’s rabatt

Les hva et New York Pass er her

$ 299,00

New York Pass - 4 dagers + MetroCard

$ 84 RABATT
New York Pass - 4 dagers + MetroCard

New York Pass – 4 dagers
➕MetroCard – 7 dagers
➕subway-kart
➕1x 10% Macy’s rabatt

Les hva et New York Pass er her

$ 339,00

New York Pass - 5 dagers + MetroCard

$ 89 RABATT
New York Pass - 5 dagers + MetroCard

New York Pass – 5 dagers
➕MetroCard – 7 dagers
➕subway-kart
➕1x 10% Macy’s rabatt

Les hva et New York Pass er her

$ 379,00

New York Pass 7 dagers + MetroCard

$ 109 RABATT
New York Pass 7 dagers + MetroCard

New York Pass – 7 dagers
➕MetroCard – 7 dagers
➕subway-kart
➕1x 10% Macy’s rabatt

Les hva et New York Pass er her

$ 419,00

New York Pass 10 dagers + MetroCard

$ 174 RABATT
New York Pass 10 dagers + MetroCard

New York Pass – 10 dagers
➕MetroCard – 7 dagers
➕subway-kart
➕1x 10% Macy’s rabatt

Les hva et New York Pass er her

$ 439,00

Hva er inkludert i New York Pass?

Hop-on Hop-off buss er inkludert i New York Pass i tillegg til mer enn 100 andre turer og attraksjoner. Det er en fantatisk måte å få det meste ut av turen din på.

Hvor mye koster New York Pass?

Det avhenger av hvor mange dager du ønsker å bruke New York Pass. Bruk min rabattkode for å spare penger.

Inkluderer New York Pass subwayen?

New York Pass inkluderer ikke subwayen. Jeg foreslår å kjøpe billetter for subwayen på forhånd.

Finnes det en rabattkode for New York Pass?

Jeg har en rabattkode for New York Pass tilgjengelig på min side.

Hvor kan jeg gjøre reservasjoner for New York Pass?

Du kan gjennomføre reservasjoner for New York Pass her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt