New York Pass

Kjøp billetter nå

Kjøp billettene dine her

New York Pass
Opptil 30% rabatt

New York Pass er et godt alternativ hvis du ønsker å oppleve alt New York har å by på ved å se og gjøre mye. Du betaler en bestemt pris for et New York Pass avhengig av hvor mange dager du velger å kjøpe passet for; 1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 sammenhengende dager. New York Pass gir deg inngang til en mengde ulike museer og topp severdigheter, samt gir deg muligheten til å leie sykkel og gjøre mye annet! Totalt kan du velge fra over 100 forskjellige attraksjoner og aktiviteter.

Kjøp ditt New York Pass her

EKSKLUSIVT TILBUD: Opptil 30% rabatt på New York Pass! Kjøp ditt i dag: New York Pass er gyldig i 1 år etter kjøpsdato. Bruk rabattkoden ERIC5NYP

Contents

Priser

3 dager 4 dager 5 dager 7 dager 10 dager
Voksne $329 $234 $379 $272 $419 $276 $484 $319 $544 $356
3-12 år $204 $159 $239 $178 $269 $178 $344 $225 $374 $253

Hop-on-hop-off-busstur inkludert

Hop-on-hop-off-busser er utmerket for de som ønsker å både slappe av og utforske New York. Jeg anbefaler alle å ta en full runde av byen før man begynner å besøke severdigheter. Dette er en perfekt måte for å få en god oversikt over byen og bli bedre kjent med den. Når du kjøper et New York Pass, inkluderer det også en dagsbillett på hop-on-hop-off-busser med Big Bus. Med denne billetten kan du benytte deg av Uptown- og Downtown-ruten.

Hvordan kjøper jeg New York Pass?

Etter kjøp kan du velge et digitalt pass eller så kan du velge å laste ned passet som en PDF-fil, som du kan skrive ut. Jeg anbefaler alltid å skrive ut passet ditt, i tilfellet mobilen din slutter å fungere. All informasjon rundt hvilke turer og attraksjoner som er inkludert i rabattkortet finner du her.

Hvordan virker New York Pass?

Etter du har lastet ned passet ditt kan du bruke det med en gang. For guidede turer og enkelte attraksjoner trenger du å gjøre en reservasjons for et tidspunkt. Når du gjør reservasjonen aktiverer du ikke ditt New York Pass, som da gjør det mulig å reservere før du ankommer New York. For å gjøre en reservasjon og for å se en komplett oversikt, klikk her.

For å aktivere passet fremviser du det på telefonen eller via utskriften ved attraksjonens inngang. Første gang du bruker det vil passet aktiveres og det vil være for gyldig for de sammenhengende dagene du har bestilt det for.

Jeg anbefaler å aktive rabattkortet ved å besøke den første attraksjonen tidlig på morgenen. Dette er fordi passet er gyldig i et viss antall sammenhengende dager og de fleste attraksjoner åpner tidlig så du kan unngå lange køer. En ekstra fordel med passet: noen ganger får man raskere inngang, da det for eksempel er en egen kø for personer med rabattkort, og for de som har reservert. Det er også enkelt å scanne passet. I tillegg betaler du ingenting ekstra ved attraksjonene, alt du trenger er passet! Rabattkortet er rett og slett enkelt å bruke og sparer deg masse penger.

Erics tips: «New York Pass er supert om du ønsker å besøke mange severdigheter. Jeg anbefaler å kjøpe et pass for minst 3 dager. På denne måten vil du virkelig få mye for pengene, pluss at du kan ta deg bedre tid til å besøke de severdighetene du er interessert i. Hvis du fremdeles foretrekker å kjøpe rabattkortet for en kortere periode anbefaler jeg at du planlegger dagene dine nøye slike at du får mest ut av rabattkortet ditt.»

New York Pass Circle Line New York Pass - Frihetsgudinnen

Hvilke severdigheter og aktiviteter burde jeg velge?

Du kommer mest sannsynlig ikke til å få nok tid til å besøke alle severdighetene byen har å tilby, men det trenger du ikke å bekymre deg for. Hvis du kjøper et New York Pass dagspass og besøker tre av de mest populære severdighetene, så har du allerede spart minst 58 dollar. Passet gir deg muligheten til å besøke en stor mengde forskjellige severdigheter. Her er et lite utvalg:

Ikoniske New York

New York Pass gir deg inngang til noen av New Yorks mest ikoniske severdigheter. Du kan ikke la være å se Empire State Building eller 9/11 Museum og Frihetsgudinnen.

New York Pass - Top of the Rock

Historie

Er du glad i historie? Da kan du gjøre mye med et New York Pass. Du kan blant annet besøke American Museum of Natural History, Museum of the City of New York og 9/11 Museum.

Utendørsaktiviteter

Hvis du liker å være utendørs, kan du besøke Brooklyn Botanic Garden eller New York Botanical Garden. Hvis du bare ønsker å gå på utforskning utendørs, så anbefaler jeg at du leier en sykkel i Central Park eller tar et av mange båtturer og cruise. Ikke glem å nyte den flotte utsikten over byen fra Top of the Rock, Edge eller Empire State Building!

Kunst og kultur

Kunstfanatikere burde definitivt besøke MoMA, Whitney Museum of American Art og Guggenheim i tillegg til Radio City Music Hall Tour. Hvis du vil utforske mer av byens kulturelle mangfold kan du velge mellom et utvalg av turer som Bronx Tour eller SoHo-Little Italy-Chinatown Walking Tour.

For en oversikt over alle severdigheter og bestilling, klikk her

Kjøp New York Pass med MetroCards

Du kan kjøpe dine New York Pass i kombinasjon med 7-Day Unlimited MetroCads. Med et MetroCard kan du bruke subwayen og alle lokale busser ubegrenset i 7 sammenhengende dager. MetroCards vil bli sendt med rekommandert post.

Kjøp ditt New York Pass med Unlimited MetroCards her

New York Pass - 3 dagers + MetroCard

$ 99 RABATT
New York Pass - 3 dagers + MetroCard

New York Pass – 3 dagers
➕MetroCard – 7 dagers
➕subway-kart
➕1x 10% Macy’s rabatt

Les hva et New York Pass er her

$ 280,00

New York Pass - 4 dagers + MetroCard

$ 112 RABATT
New York Pass - 4 dagers + MetroCard

New York Pass – 4 dagers
➕MetroCard – 7 dagers
➕subway-kart
➕1x 10% Macy’s rabatt

Les hva et New York Pass er her

$ 318,00

New York Pass - 5 dagers + MetroCard

$ 125 RABATT
New York Pass - 5 dagers + MetroCard

New York Pass – 5 dagers
➕MetroCard – 7 dagers
➕subway-kart
➕1x 10% Macy’s rabatt

Les hva et New York Pass er her

$ 346,00

New York Pass 7 dagers + MetroCard

$ 149 RABATT
New York Pass 7 dagers + MetroCard

New York Pass – 7 dagers
➕MetroCard – 7 dagers
➕subway-kart
➕1x 10% Macy’s rabatt

Les hva et New York Pass er her

$ 384,00

New York Pass 10 dagers + MetroCard

$ 178 RABATT
New York Pass 10 dagers + MetroCard

New York Pass – 10 dagers
➕MetroCard – 7 dagers
➕subway-kart
➕1x 10% Macy’s rabatt

Les hva et New York Pass er her

$ 422,00

Hva er inkludert i New York Pass?

Hop-on Hop-off buss er inkludert i New York Pass i tillegg til mer enn 100 andre turer og attraksjoner. Det er en fantatisk måte å få det meste ut av turen din på.

Hvor mye koster New York Pass?

Det avhenger av hvor mange dager du ønsker å bruke New York Pass. Bruk min rabattkode for å spare penger.

Inkluderer New York Pass subwayen?

New York Pass inkluderer ikke subwayen. Jeg foreslår å kjøpe billetter for subwayen på forhånd.

Finnes det en rabattkode for New York Pass?

Jeg har en rabattkode for New York Pass tilgjengelig på min side.

Hvor kan jeg gjøre reservasjoner for New York Pass?

Du kan gjennomføre reservasjoner for New York Pass her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt