New York Sightseeing Flex Pass

Kjøp billetter nå
New York Sightseeing Flex Pass
opptil 20% rabatt

New York Sightseeing Flex Pass er et fleksibelt rabattkort for New York. Bruk dette passet for å besøke New Yorks populære attraksjoner i eget tempo. Ved siden av å være en god del billigere, er Sightseeing Flex Pass også enklere å bruke, enn å kjøpe separate billetter. Du betaler kun for passet, og ingen ekstra kostnader kreves ved attraksjonene.

Kjøp New York Sightseeing Flex Pass her

EKSKLUSIVT TILBUD: Nå får du opptil 20% ekstra Rabatt på Flex Pass med 6, 7, 10 & 12 attraksjoner. Kjøp ditt pass i dag, det er gyldig i 2 år fra kjøpsdato. Bruk rabattkoden «ERICOFFER».

Hva koster Sightseeing Flex Pass?

Du har selv frihet til å velge antall attraksjoner og turer du vil inkludere i ditt Sightseeing Flex Pass. Barn som er 2 år og yngre trenger ikke eget pass og barn fra 3 og opp til 12 år mottar en egen redusert pris. Du sparer minst 40 % på inngangsbilletter med passet, sammenlignet med å kjøpe separate billetter.

Priser

2 attr.3 attr.4 attr.5 attr.6 attr.7 attr.10 attr.12 attr.
Barn 0-2 årgratisgratisgratisgratisgratisgratisgratisgratis
Barn 3-12 år$51$70$90$107$155 $124$174 $139$224 $179$262 $210
Voksne$67$89$112$130$164 $148$184 $166$234 $211$264 $238

Hva kan du gjøre med et Sightseeing Flex Pass?

Du kjøper et Sightseeing Flex Pass for 2, 3, 4, 5, 7, 10 eller 12 attraksjoner. Da har du 60 dager på å besøke attraksjonene du velger. Lag din egen reiserute ved å velge dine favoritter fra en liste av 100 attraksjoner og turer! Se en komplett liste her. Velg, for eksempel, å ta en hop-on-hop-off-buss: en 72 timers-billett for Uptown- og Downtown-ruten teller som en attraksjon. Du kan gå direkte om bord på bussen med dette passet, og du trenger ikke hente billetten et annet sted først. Du kan for eksempel besøke Empire State Building og Top of the Rock, ta et sightseeingcruise og dra til Metropolitan Museum of Art med passet.  Det moderne observasjonsdekket Edge og One World Observatory er også inkludert i passet. Dessuten har passet restauranttilbud som gir deg $15-$25 i rabatt.

På grunn av COVID-19 får du for øyeblikket en dagsbillett for hop-on-hop-off-buss med Flex Pass.

New York Sightseeing Flex Pass - Hop-on Hop-off bus New York Sightseeing Flex Pass - One World Observatory

Hvordan fungerer Sightseeing Flex Pass?

Kjøp New York Sightseeing Flex Pass enkelt på nett, før du reiser. Da mottar du med en gang en kupong med en QR-kode. Denne koden er passet ditt. Du kan vise det ved inngangen, på telefonen din, for å komme inn på de ulike attraksjonene. Jeg anbefaler at du printer passet, så har du også en papirutgave, bare i tilfelle. Du trenger ikke bestemme deg på forhånd for hvilke attraksjoner du vil besøke, bare se selv og bestem hva du vil gjøre når du er i New York. Du får maksimal fleksibilitet for minimal pris! Dessuten kan du laste ned en digital guide. Den inneholder informasjon om turene og attraksjonene, og forteller deg hvordan du kan bruke passet på hver av dem.

Kjøp New York Sightseeing Flex Pass her

Erics tips: Sightseeing Flex Pass gir deg friheten til å besøke et utvalg av de populære New York-attraksjonene i ditt eget tempo. Foretrekker du å skru opp tempoet og besøke så mange attraksjoner som mulig i løpet av oppholdet ditt? Velg da New York Sightseeing Day Pass i stedet. Du bestemmer antall dager du vil bruke passet på, på forhånd, og da kan du se så mange ting du vil i løpet av dette tidsrommet.

New York Sightseeing Flex Pass The Edge

Er New York Sightseeing Flex Pass verdt det?

Då å skaffe et rabattkort synes jeg alltid er en god idé. Hvilket rabattkort som er best avhenger av hva du ønsker å se og gjøre. Bruk Erics pass picker for å finne ditt rabattkort.

Hvilket attraksjoner er inkludert i Sightseeing Pass?

Det er over 100 attraksjoner og turer inkludert i Sightseeing Pass. Du sparer i det minste 40% for inngangspenger med dette rabattkortet, i sammenligning med å kjøpe billetter separat. En full liste over alle attraksjoner kan du finne her.

Finnes det er rabattkode for New York Sightseeing Pass?

Ja, jeg har en rabattkode for New York Sightseeing Pass. Du kan finne den her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter