New York Sightseeing Flex Pass

Kjøp billetter nå

Kjøp billettene dine her

New York Sightseeing Flex Pass
opptil 40% rabatt

New York Sightseeing Flex Pass er et fleksibelt rabattkort for New York. Bruk dette passet for å besøke New Yorks populære attraksjoner i eget tempo. Ved siden av å være en god del billigere, er Sightseeing Flex Pass også enklere å bruke, enn å kjøpe separate billetter. Du betaler kun for passet, og ingen ekstra kostnader kreves ved attraksjonene.

Kjøp New York Sightseeing Flex Pass her

Prisene stiger i juni! Bestill ditt Flex Pass i dag for å benytte deg av de lave prisene + opptil 40% rabatt med min rabattkode ‘ERICOFFER’. Rabbatkortene er gyldige i et år fra kjøpsdato.

Contents

Hva koster Sightseeing Flex Pass?

Du har selv frihet til å velge antall attraksjoner og turer du vil inkludere i ditt Sightseeing Flex Pass. Barn som er 2 år og yngre trenger ikke eget pass og barn fra 3 og opp til 12 år mottar en egen redusert pris. Du sparer minst 40 % på inngangsbilletter med passet, sammenlignet med å kjøpe separate billetter.

Priser

2 attr. 3 attr. 4 attr. 5 attr. 6 attr. 7 attr. 10 attr. 12 attr.
Voksne $80 $104 $137 $152 $259 $175 $299 $197 $409 $260 $479 $289
3-12 år $62 $80 $103 $116 $204 $134 $229 $152 $334 $210 $389 $233

New York Sightseeing Flex Pass - Hop-on Hop-off bus New York Sightseeing Flex Pass - One World Observatory

Hva kan du gjøre med et Sightseeing Flex Pass?

Du kjøper et Sightseeing Flex Pass for 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 eller 12 attraksjoner. Da har du 60 dager på å besøke attraksjonene du velger. Lag din egen reiserute ved å velge dine favoritter fra en liste av 100 attraksjoner og turer! Se en komplett liste her.

Velg, for eksempel, å ta en hop-on-hop-off-buss: en 1-dagsbillett for Uptown- og Downtown-ruten teller som en attraksjon. Du kan gå direkte om bord på bussen ved å fremvise rabattkortet ved det første stoppet på ruten.

Med Sightseeing Flex Pass kan du for eksempel besøke Empire State Building, Top of the Rock, ta et sightseeingcruise og besøke American Museum of Natural History. Observasjonsdekkene Edge og One World Observatory er også inkludert i passet. Andre alternativer i passet inkluderer sykkelturer og sykkelutleie – det finnes til og med et alternativ med elsykler og sparkesykler. Du kan også velge lunsj eller skaffe ett eSIM-kort med 10GB mobildata. Sightseeing Pass er dessuten det eneste rabattkortet med transport fra en av New Yorks flyplasser til Manhattan.

9/11 Museum

Da 9/11 Museum ikke lenger er inkludert i rabattkortet kan du kjøpe en billett med en tidsluke separat. Dette lar deg besøke museet på ønsket tidspunkt, forsikrer deg inngang og hindrer at du bruker besøket på å stå i kø ved New Yorks travelste attraksjon. Kjøp dine 9/11 Museumsbilletter her.

Rabattert helikoptertur med Flex Pass

Når du kjøper Flex Pass, er det mulig å legge til en helikoptertur over Manhattan for $229 + heliport-avgifter, noe som gjør det til et svært godt tilbud i stedet for å bestille helikoptertur separat. Denne prisen kommer i tillegg til prisen du betaler for Sightseeing Flex Pass.
I bekreftelsen du mottar på e-post finner du koden for Flex Pass og en separat kode for helikopterturen. Følg trinnene i e-posten for å sikre deg din helikoptertur. Gjør dette god tid i forveien for å sikre deg plass.

New York Sightseeing Flex Pass The Edge

Hvordan fungerer Sightseeing Flex Pass?

Kjøp New York Sightseeing Flex Pass enkelt på nett, før du reiser. Da mottar du med en gang en kupong med en QR-kode. Denne koden er passet ditt. Du kan vise det ved inngangen, på telefonen din, for å komme inn på de ulike attraksjonene. Du kan besøke en attraksjon kun én gang. Jeg anbefaler at du printer passet, så har du også en papirutgave, bare i tilfelle. Dessuten kan du laste ned en digital guide. Den inneholder informasjon om turene og attraksjonene, og forteller deg hvordan du kan bruke passet på hver av dem.

Du trenger ikke bestemme deg på forhånd for hvilke attraksjoner du vil besøke, bare se selv og bestem hva du vil gjøre når du er i New York. Du får maksimal fleksibilitet for minimal pris! Har planene dine endret seg? En avbestillingsbeskyttelse legges automatisk til i kassen, slik at du kan avbestille ubenyttede pass kostnadsfritt i opptil 12 måneder etter kjøpet.

Kjøp New York Sightseeing Flex Pass her

Erics tips: «Sightseeing Flex Pass gir deg friheten til å besøke et utvalg av de populære New York-attraksjonene i ditt eget tempo. Foretrekker du å skru opp tempoet og besøke så mange attraksjoner som mulig i løpet av oppholdet ditt? Velg da New York Sightseeing Day Pass i stedet. Du bestemmer antall dager du vil bruke passet på, på forhånd, og da kan du se så mange ting du vil i løpet av dette tidsrommet. En ekstra fordel er at med Day Pass kan du ta fergen til Frihetsgudinnen, som ikke er inkludert i Flex Pass.»

Kjøp Sightseeing Flex Pass med MetroCards

Du kan kjøpe dine Sightseeing Flex Pass i kombinasjon med 7-Day Unlimited MetroCads. Med et MetroCard kan du bruke subwayen og alle lokale busser ubegrenset i 7 sammenhengende dager. MetroCards vil bli sendt med rekommandert post.

Kjøp ditt Flex Pass med Unlimited MetroCards her

Unlimited +
6 attraksjoner

$ 60 RABATT
Unlimited + 6 attraksjoner

MetroCard – 7 dagers
➕Flex Pass med 6 attraksjoner. (Her kan du lese om hva som er inkludert)
➕subway-kart
➕1x 10% Macy’s rabatt

$ 229,00

Unlimited +
10 attraksjoner

$ 135 RABATT
Unlimited + 10 attraksjoner

MetroCard – 7 dagers
➕Flex Pass med 10 attraksjoner. (Her kan du lese om hva som er inkludert)
➕subway-kart
➕1x 10% Macy’s rabatt

$ 314,00

Er New York Sightseeing Flex Pass verdt det?

Då å skaffe et rabattkort synes jeg alltid er en god idé. Hvilket rabattkort som er best avhenger av hva du ønsker å se og gjøre. Bruk Erics pass picker for å finne ditt rabattkort.

Hvilket attraksjoner er inkludert i Sightseeing Pass?

Det er over 100 attraksjoner og turer inkludert i Sightseeing Pass. Du sparer i det minste 40% for inngangspenger med dette rabattkortet, i sammenligning med å kjøpe billetter separat. En full liste over alle attraksjoner kan du finne her.

Finnes det en rabattkode for New York Sightseeing Pass?

Ja, jeg har en rabattkode for New York Sightseeing Pass. Du finner den her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt