New York Sightseeing Flex Pass

Kjøp billetter nå
New York Sightseeing Flex Pass
opptil 20 % rabatt

New York Sightseeing Flex Pass er et fleksibelt rabattkort for New York. Bruk dette passet for å besøke New Yorks populære attraksjoner i eget tempo. Ved siden av å være en god del billigere, er Sightseeing Flex Pass også enklere å bruke, enn å kjøpe separate billetter. Du betaler kun for passet, og ingen ekstra kostnader kreves ved attraksjonene.

Kjøp New York Sightseeing Flex Pass her

EKSKLUSIVT TILBUD: nå får du opptil 20% ekstra rabatt på Flex Pass for 6, 7, 10 & 12 attraksjoner. Kjøp passet i dag, det er gyldig i 1 år etter kjøp. Bruk koden «ERICOFFER».

Hva koster Sightseeing Flex Pass?

Du har selv frihet til å velge antall attraksjoner og turer du vil inkludere i ditt Sightseeing Flex Pass. Barn som er 2 år og yngre trenger ikke eget pass og barn fra 3 og opp til 12 år mottar en egen redusert pris. Du sparer minst 40 % på inngangsbilletter med passet, sammenlignet med å kjøpe separate billetter.

Priser

2 attr.3 attr.4 attr.5 attr.6 attr.7 attr.10 attr.12 attr.
Barn 0-2 årgratisgratisgratisgratisgratisgratisgratisgratis
Barn 3-12 år$51$70$89$107$155 $124$174 $139$224 $179$262 $209
Voksne$74$99$124$144$164 $147$184 $165$234 $210$264 $237

Hva kan du gjøre med et Sightseeing Flex Pass?

Du kjøper et Sightseeing Flex Pass for 2, 3, 4, 5, 7, 10 eller 12 attraksjoner. Da har du 30 dager på å besøke attraksjonene du velger. Lag din egen reiserute ved å velge dine favoritter fra en liste av 100 attraksjoner og turer! Se en komplett liste her. Velg, for eksempel, å ta en hop-on-hop-off-buss: en 72 timers-billett for Uptown- og Downtown-ruten teller som en attraksjon. Du kan gå direkte om bord på bussen med dette passet, og du trenger ikke hente billetten et annet sted først. Du kan for eksempel besøke Top of the Rock, ta et sightseeingcruise og dra til Metropolitan Museum of Art med passet. Dessuten har passet restauranttilbud som gir deg $15-$25 i rabatt. Enda en unik kvalitet: Det nye observasjonsdekket Edge og One World Observatory er også inkludert i dette passet! De fleste andre rabattkort i New York tilbyr ikke besøk i disse tårnene (enda).

New York Sightseeing Flex Pass - Hop-on Hop-off bus New York Sightseeing Flex Pass - One World Observatory

Hvordan fungerer Sightseeing Flex Pass?

Kjøp New York Sightseeing Flex Pass enkelt på nett, før du reiser. Da mottar du med en gang en kupong med en QR-kode. Denne koden er passet ditt. Du kan vise det ved inngangen, på telefonen din, for å komme inn på de ulike attraksjonene. Jeg anbefaler at du printer passet, så har du også en papirutgave, bare i tilfelle. Du trenger ikke bestemme deg på forhånd for hvilke attraksjoner du vil besøke, bare se selv og bestem hva du vil gjøre når du er i New York. Du får maksimal fleksibilitet for minimal pris! Dessuten kan du laste ned en digital guide. Den inneholder informasjon om turene og attraksjonene, og forteller deg hvordan du kan bruke passet på hver av dem.

Kjøp New York Sightseeing Flex Pass her

Erics tips: Sightseeing Flex Pass gir deg friheten til å besøke et utvalg av de populære New York-attraksjonene i ditt eget tempo. Foretrekker du å skru opp tempoet og besøke så mange attraksjoner som mulig i løpet av oppholdet ditt? Velg da New York Sightseeing Day Pass i stedet. Du bestemmer antall dager du vil bruke passet på, på forhånd, og da kan du se så mange ting du vil i løpet av dette tidsrommet.

New York Sightseeing Flex Pass - Frihetsgudinnen

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter