2.1m
Spørsmål? Send meg en e-post eric@newyork.no
Buss i New York

Buss i New York

Buss i New York

Det er enkelt og trygt å ta buss i New York, selv om det egner seg dårlig for de som har det travelt. Hvis du begynner å bli lei av å gå så er buss et godt alternativ for transport som også lar deg se New York. Bussene er blåe og hvite, og alle har et nummer og et skilt (digitalt) som viser bussens destinasjon.

Bruk av MetroCard

En busstur koster bare $2,75 og kan enten betales med nøyaktig beløp i mynter (bare sølvmynter), eller ved å benytte seg av samme MetroCard som du bruker på subway. Du kan bruke et Unlimited MetroCard for å betale for reisen på alle New York-busser.

Når du bruker ditt MetroCard kan du automatisk bytte til en annen buss eller subway. Hvis du betaler i kontanter så må du be sjåføren om en “transfer ticket” for neste buss/subway.

Busser stopper bare ved bestemte stoppesteder på dagtid. Fra kl. 22:00 til kl. 05:00 kan du spørre bussjåføren om å stoppe hvor som helst på den angitte ruten. Alle busser er tilrettelagt for rullestoler.

Om natten er busser et trygt alternativ for transport utenom subway.

Last ned et gratis busskart over New York her

Select Bus Service

Noen ruter tilbyr Select Bus Service, designet til å gjøre reisetiden kortere og mer behagelig for de reisende. For å gjøre disse bussene så effektive som mulig, må passasjerene betale før de går om bord i bussen, i stedet for på bussen. Ved busstoppene finner du automater hvor du kan betale for turen. Du vil motta en kvittering som du må beholde under hele turen. Etter at du har betalt kan du benytte alle dørene på bussen. På kartet vil Select Bus Service være market med «SBS».

Buss i New York - Buss a la 9th Avenue

Comments are closed.

Win a trip to New York
Erics New York Den er gratis i App Store
App store Google play
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


fra
til
Søk etter billetter