New York Rangers tickets 2022

Kjøp billetter nå
New York Rangers Tickets
Starter på $ 56,00

Det er enkelt og trygt å kjøpe New York Rangers tickets på nett før du reiser til New York. Dette er absolutt en opplevelse du ikke har lyst til å gå glipp av mens du er i New York! Rangers spiller i Madison Square Garden på Manhattan og ishockeysesongen varer fra oktober til april. Alle Rangers-kamper blir utsolgt, noe som gjør stemningen i stadion enda bedre. Spenningen, det kjappe spillet, pølser i brød og de entusiastiske tilskuerne gjør dette til en helt spesiell sportsbegivenhet.

Billetter for denne sesongen er ikke tilgjengelig enda
Ønsker du å få beskjed så fort billetter er ute for salg? Send meg en e-post på [email protected] og jeg sender deg en e-post så fort billettene er ute for salg.

Kjøp New York Rangers tickets her

Kjøp New York Rangers tickets

Du kan kjøpe billetter til en New York Rangers kamp ved å sjekke programoversikten her eller listen lengre nede på denne siden. Billetter kan betales med kredittkort eller PayPal. De fleste billettene er «e-tickets» som du bare viser på telefonen når du ankommer stadion. Det er ikke mulig å skrive ut disse billettene. «E-tickets» som tilsendes i et PDF-format kan skrives ut. Noen billetter er fysiske billetter som kan sendes til deg.

Jeg anbefaler å bestille elektroniske billetter (e-billetter) eller mobil-billetter. Dette er definitivt det raskeste alternativet og du trenger ikke å betale for forsendelsen. Bruk filterne når du bestiller for å velge disse type billetter når du søker. Du er garantert å motta ekte billetter og de vil bli levert i tide.

Billettene på dette nettstedet er fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til selv å komme på kampen. Derfor er billettene tilgjengelige til en lavere pris. Når det er stor etterspørsel etter billetter er ofte billettene du får kjøpt dyrere enn den originale prisen. Det betyr bare at Rangers-kampen allerede er utsolgt.

Dersom du ikke får kjøpt billetter til en Rangers-kamp, sjekk om New York Islanders spiller.

Hva er gode seter på en New York Rangers-kamp?

Det er viktig med gode sitteplasser på en New York Rangers-ishockeykamp, særlig fordi pucken er så liten og den kan være vanskelig å se på lang avstand. Men glem ikke at du kommer for å se live ishockey og for opplevelsens skyld.

400/300-seksjonen: Disse setene er ofte veldig billige (noen ganger selges de for 50–60 dollar per billett), men med grunn: du ser veldig lite herfra. Du vil ikke klare å følge med på pucken ettersom setene er plassert for høyt opp i stadion. Disse setene anbefales bare hvis du bare kommer for atmosfæren og stemningen, ikke hvis du virkelig ønsker å få sett kampen.

200-seksjonen: Beste sitteplasser for prisen. Se på illustrasjonen nedenfor for å se hvilke seter som er de beste. Disse setene er markert i rødt. Prøv å få tak i billetter til seter i 200-seksjonen på rad 14 eller lavere. Billetter koster som regel mellom 80–250 dollar.

100-seksjonen: Utmerket! Billige billetter for denne seksjonen koster mellom 150–400 dollar. Bildene er tatt fra boks 111, rad 20.

Kjøp dine New York Rangers tickets her

New York Rangers Tickets - Madison Square Garden salkart

Praktisk informasjon

Hvordan komme seg til Madison Square Garden?

Madison Square Garden ligger midt i Manhattan, overfor Pennsylvania Station. Der er veldig enkelt å komme seg hit fra hvor som helst i Manhattan.

Når burde jeg ankomme kampen?

Ikke ankom for tidlig, ellers vil det bli kjedelig for deg å vente på at kampen skal begynne. Hvis du har lyst til å høre nasjonalsangen burde du ankomme 30–40 minutter før kampen starter.

Etter kampen

Etter at kampen er ferdig kan du fortsette kvelden din enten ved å ta en taxi eller benytte deg av subway.

COVID-19 restriksjoner

Ingen COVID-19 restriksjoner

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

New York Rangers Tickets - Madison Square Garden

Hvor mye koster New York Rangers billetter?

Du kan få billetter til New York Rangers fra: $ 56,00

Hvor spiller New York Rangers?

New York Rangers hjemmebane er Madison Square Garden.

Hvilket hockeylag spiller på Madison Square Garden?

New York Rangers spiller i Madison Square Garden.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt