New York Mets tickets 2021

Kjøp billetter nå
New York Mets Tickets
Starter på $ 13,00

Du kan enkelt kjøpe New York Mets tickets på nett før du reiser til New York. Å gå på en baseballkamp er en veldig amerikansk aktivitet som jeg absolutt anbefaler. Er du ikke veldig interessert i sport, eller kanskje bare ikke i baseball? Ikke noe problem, bare atmosfæren og den gode stemningen i stadion gjør allikevel at det er verdt å gå på en kamp! New York Mets spiller i den imponerende Citi Field Stadium i Queens. Baseballsesongen varer fra april til oktober.

En grei pris for en god sitteplass ligger på mellom 150-600 kr per billett. Billetter til kamper på lørdager og søndager er ofte noe dyrere enn hverdagene. Hvis New York Mets ikke spiller hjemmekamp, sjekk om New York Yankees gjør det.

Kjøp New York Mets tickets her

Kjøp New York Mets tickets

Du kan kjøpe billetter til New York Mets ved å sjekke programoversikten her, hvor du kan søke og få en oversikt over alle tilgjengelige kampdatoer. Billetter kan betales med kredittkort eller gjennom PayPal. De fleste billettene er «e-tickets» som du bare viser på telefonen når du ankommer stadion. Det er ikke mulig å skrive ut disse billettene. «E-tickets» som tilsendes i et PDF-format kan skrives ut. Noen billetter er fysiske billetter som kan sendes til deg.

Jeg anbefaler å bestille elektroniske billetter (e-billetter) eller mobil-billetter. Dette er definitivt det raskeste alternativet og du trenger ikke å betale for forsendelsen. Bruk filterne når du bestiller for å velge disse type billetter når du søker. Du er garantert å motta ekte billetter og de vil bli levert i tide.

Billettene på nettsiden er fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen og derfor er billettene tilgjengelige til en lavere pris. Noen ganger er billettene dyrere enn den originale prisen og dette er fordi New York Mets kampen er utsolgt.

Dersom New York Mets ikke spiller hjemmekamp, kan du undersøke om New York Yankees gjør det.

New York Mets - Spillere New York Mets - Stadion

Hvor burde jeg sitte på en baseballkamp i Citi Field Stadium?

Når du skal se en Mets-kamp på City Field vil du selvsagt se så mye som mulig av spillefeltet. Områdene markert i rødt på oversikten nedenfor er de setene som jeg vil anbefale for å se mest mulig.

Hvis du først og fremst er her for stemningens skyld kan du også velge billetter i 500-seksjonen (over området markert i rødt). Jo lavere nummer på raden, desto mer vil du se.

De eneste setene jeg ikke vil anbefale er på baksiden av spillefeltet. Herfra ser du kun deler av kampen.

Kjøp dine New York Mets billetter her

New York Mets Tickets - Citi Field salkart

Praktisk informasjon

Hvordan kommer jeg meg til Citi Field Stadium?

Du kan enkelt komme deg til Citi Field Stadium ved å benytte deg av subway. Jeg vil ikke anbefale å ta taxi til Citi Field Stadium ettersom dette er veldig upraktisk. I tillegg må du krysse over broen, noe som gjør at taxituren blir enda dyrere. Subway linje 7 stopper rett foran stadion og stoppestedet heter Mets – Willets Point Station. Nesten alle passasjerer går av på denne stasjonen. Før og etter kampen kan subway ofte bli ganske folksomt, men det er alltid plass.

Hva kan jeg ta med inn på Citi Field?

Det er ikke tillatt å ta med ryggsekker til Citi Field. Alle andre vesketyper er tillatt, så lenge de ikke er større enn 16 x 16 x 8 inch/tommer (40 x 40 x 20cm).

Når burde jeg ankomme stadion?

Ideelt burde du ha funnet setet ditt før nasjonalsangen starter ettersom dette er en stor del av hele opplevelsen. Derfor burde du prøve å ankomme mellom 30 og 60 minutter før kampen starter. På enkelte dager deles det ut gratis smågaver, som en «bobblehead»-figur eller en t-skjorte, om du ankommer tidlig. Benytt sjansen til å spise lunsj eller middag på stadionet. Her finner du et godt utvalg småretter i tillegg til de vanlige hamburgerne og hotdogene. Maten egner seg også for vegetarianere og veganere.

Hvordan komme seg tilbake til Manhattan

Den enkleste måten å komme seg tilbake til Manhattan er også med subway. Linje 7 stopper på Grand Central Station, Times Square og Fifth Avenue.

COVID-19 restriksjoner

Det er ikke lenger krav om negativ koronatest eller bevis på at du er fullvaksinert mot COVID-19.

Erics tips: Baseball passer for alle og familier med barn er mer enn velkommen, så ta med deg barna dine til en kamp. Dette blir en opplevelse de aldri vil glemme, selv om dere kanskje ikke vet alle reglene og kampen kan vare ganske lenge. Personlig pleier jeg å dra rundt ‘8th inning’, etter sangen.

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

Hvor mye koster Mets billetter?

Gjennom siden min kan du bestille billetter til New York Mets fra $ 13,00

Er det en kamp på Citi Field i dag?

Du kan se alle kommende kamper på Citi Field her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter