2.1m
Spørsmål? Send meg en e-post eric@newyork.no
Topp 10 severdigheter i New York

Topp 10 severdigheter i New York

Det er selvfølgelig massevis av severdigheter i New York, byen som aldri sover. Det er bokstavelig talt hundrevis av ting du kan gjøre, men hvilke severdigheter er verdt å besøke? Jeg har satt sammen en liste over topp 10 mest populære severdigheter, som jeg tror at kan være med på å gjøre turen din til New York helt uforglemmelig! Det er enkelt og trygt å bestille billetter på nett, og dessuten så kan det spare deg mye tid og penger.

Topp 10 severdigheter i New York

Topp 10 Forskjellen mellom New York Explorer Pass og New York PassNew York Explorer Pass og New York Pass

Det finnes flere forskjellige rabattkort som du kan kjøpe før du reiser til New York. To alternativer er New York Explorer Pass og New York Pass. De er enkle å bruke og kan spare deg mye tid og penger. Men hvilket rabattkort burde du velge?

Forskjellen mellom New York Explorer Pass og New York Pass

Topp 10 i New York - HelikopterturHelikoptertur over Manhattan

Er du på utkikk etter en helt uforglemmelig opplevelse? Da burde du bli med på en helikoptertur over Manhattan! For omtrent 1828 kr kan du fly i et helikopter over «The Big Apple» i 15 minutter.

Les alt om helikopterturer i New York

Topp 10 i New York - Hop on Hop offHop-on-hop-off-bussene

Når du besøker New York for første gang og du ønsker å bli bedre kjent med byen, så er den beste måten for sightseeing å ta i bruk en av hop-on-hop-off-bussene. Jeg anbefaler å gjøre dette i løpet av den første eller andre dagen din i New York. Sett deg godt tilbake og nyt turen, du kommer nemlig til å få se alt!

Kjøp billetter til hop-on-hop-off-bussene med rabatt

Topp 10 i New York - New York RangersGå på ishockeykamp med New York Rangers

New York er en by full av sportsbegivenheter. Hvis du har lyst til å oppleve en spennende kamp, så anbefaler jeg at du drar på en ishockeykamp med New York Rangers. Det er viktig å få gode seter, men de behøver ikke å være dyre.

Finn ut hvordan du kan få tak i gode billetter til gode priser

Topp 10 i New York - Empire StateEmpire State Building Observatory Deck

En topp 10-liste er selvfølgelig ikke komplett uten et utkikkstårn! I 86. etasje får du en utrolig utsikt over Manhattan. Jeg anbefaler at du drar dit på en dag hvor det er klar sikt, da får du nemlig sett mest av byen.

Bestill billetter til Empire State Building Observatory Deck

Topp 10 i New York - Lion KingThe Lion King på Broadway

The Lion King er en av de aller mest populære Broadway-musikalene. Å se en musikal vil være New York-turens høydepunkt. Jeg anbefaler at du kjøper billetterne før du reiser. Det er mye dyrere å kjøpe billetter i New York, pluss at det kan bli mye styr og at mange av showene vil være utsolgt.

Kjøp billetter til The Lion King her

 Outletshopping i WoodburyTopp 10 New York - Woodbury Common

«Shop till you drop» på en av New Yorks beste outlet-samlinger. Reserver en plass på bussen, len deg tilbake og slapp av på veien til dette handleparadiset, hvor du finner outlet-butikker fra svært mange velkjente merkevarer. På ettermiddagen tar bussen deg med tilbake til Manhattan.

Topp 10 i New York - One World ObservatoryOne World Observatory

One World Observatory har et utkikkstårn i 102. etasje. Du blir fraktet opp til 102. etasje med de raske heisene som kalles Sky Pods, og du vil få en helt utrolig utsikt over byen.

One World Observatory-billetter er tilgjengelige her

Topp 10 i New York - Cruise rundt ManhattanCircle Line: Best of NYC Cruise (2,5 timer)

Bli med på et cruise rundt Manhattan, for en avslappende og artig opplevelse. Det finnes flere forskjellige cruise å velge mellom, men det cruiset som gir mest for pengene er Circle Line: Best of NYC Cruise som varer i 2,5 timer.

Klikk her for mer informasjon og billetter

Topp 10 i New York - Cruise med middagCruise med middag

Ta et cruise med middag hvis du ønsker å oppleve New York i all sin prakt på kveldstid! Enten du har lyst til å slappe av på et luksuscruise med middag eller nyte en et cruise med middagsbuffé, så har du nok av valgmuligheter!

Les mer om cruise med middag i New York

Win a trip to New York
Erics New York Den er gratis i App Store
App store Google play
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


fra
til
Søk etter billetter