Topp 10 severdigheter i New York

Helikoptertur i New York - Frihetsgudinnen & Downtown

En liste over topp 10 ting å gjøre i New York er nyttig for å forberede storbyferien din. Så mye å se, så lite tid! For å hjelpe deg med å komme i gang, har jeg satt sammen min liste over topp 10 severdigheter i New York her. Last ned appen min hvor du finner kart, vandreruter, personlige tips og mer. Mine reiseplaner kan også hjelpe deg med å fylle dagene dine. Sjekk også min daglig oppdaterte kalender for å se hva som skjer i byen under oppholdet ditt.

 1. Topp 10 severdigheter i New York Rabattkort for New York

  Dette er ingen spesifikk severdighet, men likevel mitt beste råd for New York: skaff deg et rabattkort! Det er flere rabattkort å velge mellom, to alternativer er Sightseeing Day Pass og New York Pass. Begge kortene er enkle å bruke og sparer deg for mye tid og penger. Men hvilket passer best for deg

  Utforsk alle rabattkort for New York

 2. Topp 10 severdigheter i New York - HelikopterHelikoptertur over Manhattan

  Er du på utkikk etter en helt uforglemmelig opplevelse? Da burde du bli med på en helikoptertur over Manhattan! For omtrent 2189 kr kan du fly i et helikopter over «The Big Apple» i 12-15 minutter og se byens severdigheter fra et nytt perspektiv.
  Les alt om helikopterturer i New York

 3. Top 10 in New York SummitSUMMIT Observation Deck

  En topp 10-liste er selvfølgelig ikke komplett uten et utkikkstårn! I tillegg til en vakker utsikt over Manhattan tilbyr Summit One Vanderbilt en spesiell audiovisuell opplevelse.

  Bestill billetter til SUMMIT Observatory Deck

 4. Topp 10 severdigheter i New York - YankeesGå på en kamp med New York Yankees (Baseball)

  New York er en by full av sportsbegivenheter. Hvis du har lyst til å oppleve en spennende kamp, så anbefaler jeg at du drar på en New York Yankees baseballkamp. Det er viktig å få gode seter, men de behøver ikke å være dyre.

  Finn ut hvordan du kan få tak i gode billetter til gode priser

 5. Topp 10 severdigheter i New York - Hop-on-hop-off-bussHop-on-hop-off-buss

  Om du kommer til New York for første gang og vil bli bedre kjent med byen, er den beste måten å gjøre dette å ta en tur med en hop-on-hop-off-buss. Jeg anbefaler å ta denne turen i løpet a reisens første (eller andre) dag og bare nyte turen, på denne måten får du sett alt!

  Kjøp billetter til hop-on-hop-off-bussene med rabatt

 6. Topp 10 severdigheter i New York - Circle LineCircle Line: Best of NYC Cruise (2,5 timer)

  Bli med på et cruise rundt Manhattan, for en avslappende og artig opplevelse. Det finnes flere forskjellige cruise å velge mellom, men det cruiset som gir mest for pengene er Circle Line: Best of NYC Cruise som varer i 2,5 timer.

  Klikk her for mer informasjon og billetter

 7. Topp 10 severdigheter i New York - Broadway6. Broadway-musikal

  En Broadway-musikal er noe som burde være med i planen din. Forestillingene som fremføres på teatrene rundt Times Square er i verdensklasse. Det er en musikal for alle. Gå for klassikeren The Lion King eller et av de nye showene!

  Velg din favorittmusikal her og kjøp billetter

 8. Topp 10 severdigheter i New York - 9:11 Museum9/11 Museum

  9/11 Museum markerer hendelsene rundt angrepene den 11. september 2001 og hedrer ofrene, de overlevende og hjelpearbeiderne. Det er et imponerende museum som, tross det alvorspregede temaet, er noe jeg anbefaler for alle.

  Billetter til 9/11 Museum er tilgjengelige her

 9. Outletshopping i WoodburyTop 10 i New York - Woodbury

  «Shop till you drop» på en av New Yorks beste outlet-samlinger. Reserver en plass på bussen, len deg tilbake og slapp av på veien til dette handleparadiset, hvor du finner outlet-butikker fra svært mange velkjente merkevarer.

  Kjøp bussbilletter til Woodbury Common her

 10. Topp 10 severdigheter i New York - Guidede turerGuidede turer i New York

  Gjør New York-turen din komplett med å delta på en eller flere guidede turer for å bli bedre kjent med byen. De erfarne guidene vil fortelle deg alt du behøver å vite om de ulike bydelene, de beste pizzaene eller gospelgudstjenester, berømte steder for filminnspilling eller trendy takbarer.

  Se alle tilgjengelige guidede turer i New York her

Se hva annet du kan se og gjøre i New York.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt