Transport mellom Manhattan og båthavner i New York

Kjøp billetter nå
Transport mellom Manhattan og båthavner i New York

Ser du etter transport mellom Manhattan og båthavner i New York? Hva er de beste, enkleste og raskeste alternativene? Hvis du skal ta et cruise som reiser fra New York så kan det være en god idé å legge til noen ekstra dager til turen din for å kunne utforske byen.

Det finnes tre forskjellige båthavner for cruise i New York: Manhattan Cruise Terminal, Brooklyn Cruise Terminal og Cape Liberty Cruise Port i New Jersey. Nedenfor har jeg skrevet og forklart de beste alternativene for transport mellom disse båthavnene og Manhattan.

Når jeg nevner «hotell» så mener jeg et hotell i Manhattan, eller hvilket som helst annet sted i Manhattan for den saks skyld. Ønsker du å reise fra en annen del av byen? Da burde du også benytte deg av privatbil med sjåfør slik som jeg har nevnt nedenfor. Du kan bruke denne steg-for-steg planen fra enhver adresse i New York.

Contents

Manhattan Cruise Terminal

Manhattan Cruise Terminal ligger midt i sentrum av byen, noe som gjør det veldig enkelt å komme seg dit. Benytt deg av en av de mange taxiene som kjører rundt for å komme deg til båthavnen. Ved selve båthavnen står det også flere taxier som kan frakte deg til destinasjonen din i New York City. Du kan også bestille transport på forhånd nedenfor. På denne måten er du sikker på at du har transport og du vet på forhånd hva prisen vil være.

Brooklyn Cruise Terminal

Brooklyn Cruise Terminal ligger på omtrent samme breddegrad som Governors Island og du kan benytte deg av en taxi for å komme deg dit. Et liknende i det fleste tilfeller, men billigere, alternativ er å bestille privatbil med sjåfør som du kan gjøre nedenfor.

Bestill transport fra hotellet ditt til Brooklyn Cruise Terminal her
Bestill transport fra Brooklyn Cruise Terminal til hotellet ditt her

Cape Liberty Cruise Port (Bayonne, New Jersey)

Cape Liberty Cruise Port i New Jersey ligger langt unna Manhattan, derfor anbefaler jeg aldri å ta taxi. Sjåførene til de gule taxiene (yellow cabs) har lov til å kreve en spesiell avgift for strekninger mellom ulike stater, og da blir det fort en veldig dyr regning!

Personlig hadde jeg nok valgt å bestille privatbil med sjåfør. Det er det samme som å ta en taxi, men i de fleste tilfeller billigere. Hvis du bestiller på forhånd nedenfor er det billigere enn å bestille samme dag.

Bestill transport fra hotellet ditt til Cape Liberty Cruise Port her
Bestill transport fra Cape Liberty Cruise Port til hotellet ditt her

Du kan også bestille transport mellom flyplasser og båthavner i New York her

Opplev Manhattan før eller etter et cruise

Hvis du nettopp har ankommet Manhattan og cruiset ditt skal til å begynne eller avslutte, benytt anledningen til å utforske litt av New York før du reiser videre. Selv hvis du bare har noen timer til overs så er det fint mulig å få mye ut av tiden din. Hvorfor ikke bestille en privatsjåfør som kan være guiden din samt kjøre deg rundt? Du kommer til å få oppleve noen av New Yorks flotteste syn og største severdigheter med sjåføren som guide.

Sjåføren din kommer til å hente deg på båthavnen (terminalen) hvor du ankommer. Alternativt så kan sjåføren hente deg ved hotellet ditt og frakte deg til båthavnen (terminalen) senere på dagen. Du kommer til å ankomme i tide. Hvis du må kansellere turen på grunn av forsinkelser med cruiset så vil du bli refundert. Dette er en god mulighet for å få mest ut av de få timene du har i New York!

Bestill en privat biltur i New York til båthavn her
Bestill en privat biltur i New York fra båthavn her

Transfer mellom Manhattan og båthavner

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt