Transport fra JFK flyplass til Long Island City

Kjøp billetter nå
Transport fra JFK flyplass til Long Island City

Mellom JFK flyplass og Long Island City (Queens) finnes det ingen alternativer for shuttlebusser. Det er vanskelig å gi gode råd for transport ettersom dette avhenger av adressen du skal reise til. Du kan ofte komme deg til hotellet ditt eller leiligheten din ved å ta AirTrain etterfulgt av subway. Dette er som regel også den billigste måten.

Taxi fra JFK til LIC

Et annet alternativ er å ta en gul taxi (yellow cab) fra JFK flyplass. Avhengig av adressen du skal reise til burde det ikke koste mer enn $35 eller $45. Denne prisen er for (opptil) tre passasjerer. Hvis du reiser med en større gruppe er det bedre å benytte seg av en forhåndsbestilt minibuss. Du kan gjøre det ved å følge stegene nedenfor. Du kan bestille en minibuss for opptil 6 passasjerer og på denne måten får du vite den nøyaktige prisen før du reiser.

Forhåndsbestill transport med bil eller minibuss her

Følg stegene under for å bestille transport med bil eller minibuss

  1. Fyll inn JFK og flynummer/detaljer for flyet ditt. Pass på at du velger «International (Outside only)» under «Meeting Area».
  2. Fyll inn Queens, velg Long Island City og legg til adressen.
  3. Fyll inn dato og det tidspunktet du ønsker å bli hentet. (Du kan fylle inn ankomsten til flyet og så sjekker de når du lander og på hvilken gate/terminal)
  4. Velg bil.
  5. Fyll inn kontaktinformasjon og velg betalingsmåte. Jeg anbefaler at du velger «cash» alternativet som betyr at du betaler sjåføren i kontanter.
  6. Fyll inn telefonnummeret ditt og pass på at du også legger til telefonnummeret under «Special Requests» Skriv telefonnummeret ditt på den internasjonale måten denne gangen. Skriv for eksempel: «Hello, my phone number is 0047 XX XX XX XX».
  7. Bekreft bestillingen og du kommer til å bli tilsendt en bekreftelse på e-post.

Husk å bestille transport med bil eller minibuss tilbake igjen til flyplassen

Reiser fra fra en annen flyplass?

Les mer om transport fra Newark flyplass til Long Island City her

Les mer om transport fra LaGuardia flyplass til Long Island City her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter