Topp New York Museum

Topp New York Museum

Det er mange topp New York Museum, hvilket å velge når du besøker byen? Med over 200 museum i New York, ikke for å glemme at New York har utallige kunstgalleri så valget kan være vanskelig. Jeg er ikke en stor museumselsker, men fra tid til annen (når det regner eller er veldig varmt) kan jeg finnes på innsiden skue over romerske skulpturer eller lære om fossiler. Det er selvfølgelig en veldig personlig preferanse, men jeg har laget en liste over de beste museene i New York. Jeg gir deg også tips på hvordan du kan spare tid og penger på å besøke forskjellige NYC museer.

Contents

Topp New York Museum

Min liste over populære museum i New York inneholder litt av alt; kunstmuseer i tillegg til (natural) history museum. Jeg har også inkludert bonus museer som er unike i New York, i tillegg til tips på ting å gjøre i New York når det regner eller når det er for varmt ute. Hvis du kun ser etter en liste over morro museer i New York finner du de på bunn av listen.

9/11 Museum

9/11 Museum i New York (offisielt kalt The National September 11 Memorial & Museum men også kjent som Ground Zero Museum) er først på listen fordi museet hedrer ofrene for angrepene 11. september 2001 og 1993. Jeg synes det er et museum som alle burde besøke sammen med 9/11 Memorial i ære for ofrene. 9/11 Museum informere om angrepene, men gir også rom for besøkende som ikke direkte ønsker å bli konfrontert med grafiske bilder eller gjenstander.

 • 9/11 Museum billettpriser: 359 kr for voksne
 • Belligenhet: Lower Manhattan

Kjøp 9/11 museumsbilletter her

Top New York Museum - 9-11 Museum

Met Museum New York

The Met (offisielt kalt The Metropolitan Museum of Art) er et stort museum som kan sammenlignes med det nye nasjonalmuseet i Oslo. Jeg kan fort gå meg bort i Egyptian art avdelingen og jeg er stor fan av våpen og rustninger som er utstilt. Det jeg liker best med Met Museum er den store variasjonen, og det vil ikke være noe problem å finne noe for alle – eller kanskje du vil ha et problem fordi det faktisk er så mye å se. Planlegg besøket ditt på forhånd for å spare tid. Det som er så bra med Met-billetter er at du også kan besøke det andre museet samme dag: The Met Cloisters. The Cloisters ligger dog lenger unna og jeg anbefaler kun et besøk hit på våren/sommeren.

 • Met Museum billettpriser: Fra 300 kr for voksne
 • Beliggenhet: Upper East Side
Kjøp billetter til Metropolitan Museum of Art med guidet omvisning her

 

Top New York Museum - The MET - Metropolitan Museum

Natural History Museum New York

The Natural History Museum New York (Offisielt kalt American Museum of Natural History) er et supert museum å besøke med barn. Når du først går inn i museet blir du møtt av en dinosaur og i the Hall of Saurischian Dinosaurs (Eller som jeg liker å kalle det «dino-rommet») kan du lære om den fantastiske Tyrannosaurus rex. Jeg vil også være sikker på å få med meg den store blåhvalen som er en fantastisk utstilling hos Natural History Museum. Museet huser også New York Space Museum: Rose Center for Earth and space, som inneholder Hayden Planetarium.

 • Natural History Museum billettpriser:  305 kr for voksne
 • Beliggenhet: Upper West Side

Kjøp Natural History Museum tickets her

Top New York Museum - American Museum of Natural History

Guggenheim Museum New York

Guggenheim Museum New York (offisielt kalt Solomon R. Guggenheim Museum) er mest sannsynlig et av de mest ikoniske museene i New York. Museet er ikke bare kjent for sin futuristiske hvite bygning som du ikke kan unngå på 5th Avenue. Bygningen ligner et nautilus skall og er veldig fotogenisk, så hvis du ikke ønsker å ta turen innom kan du ta bilde av bygningen og ta en kaffe i nærheten. Guggenheim Museum er vert for mange tankevekkende og «edgy utstillinger», og på grunn av designet er museet enkelt å navigere gjennom.

 • Guggenheim Museum billettpriser:  323 kr for voksne
 • Beliggenhet: Upper East Side
Kjøp billettene dine til Guggenheim Museum her

 

Top New York Museum - Guggenheim

MoMA – Museum of Modern Art New York

MoMA er et av de siste kunstmuseene i NYC på listen min. Det er offisielt kalt the Museum of Modern Art. MoMA er plassen å gå hvis du vil se kunst av Andy Warhol, Jackson Pollock eller Frida Kahlo. Museet har en samling av moderne- og samtidskunst. Det er også et mindre museum kalt MoMA PS1 i Long Island City som presenterer mer tankevekkende og eksperimentelle kunstverk. MoMA er supert å kombinere med Top of the Rock da det kun er 10 minutter unna.

 • MoMA billettpriser:  327 kr for voksne
 • Bellighenhet: Midtown West
Kjøp dine MoMA Museum of Modern Art billetter her

Top New York Museum - MoMA

Brooklyn Museum i New York

Brooklyn Museum i New York er en av de største og eldste museene i USA. Museet er kjent for sin mangfoldige samling av halvannen million kunstverk. Her finner du kunst fra alle mulig tider og steder fra hele verden. Verk av blant annet Picasso, Van Gogh, og Judy Chicago, er utstilt på museet. Mangfoldet i Brooklyn Museum tilbyr noe for alle, noe jeg virkelig liker. Museet er lett tilgjengelig fordi subway-stasjonen ligger foran døren.

 • Billettpriser for Brooklyn Museum: $ 20
 • Beliggenhet: Brooklyn

Topp New York museer - Brooklyn Museum

Erics Tip: «Tenement Museum New York ligger på Lower East Side og er på min liste som et bonus museum. Jeg synes det er et flott museum å besøke hvis du ønsker å lære mer om hvordan immigranter i byen levde på 1800- og 1900-tallet.»

New York Museum Pass

Hvis du planlegger å besøke mange museer og ser etter noe lignende som et musemspass for New York kan jeg anbefale deg å skaffe deg et rabattkort. Det finnes mange forskjellige alternativer som for eksempel Go New York Explorer Pass eller New York Pass som inkluderer inngang til topp New York museum. Billetter til de fleste museer ligger på rundt $ 20 så det er lurt å se om det er et alternativ for deg. Noen museer tilbyr «betal som du selv ønsker», men dette er hovedsaklig kun for lokale. Det finnes også dager hvor det er gratis inngang på et fåtall av NYC museer men jeg unngår disse dagene da de ofte er veldig travle.

Ser du kun etter morro museer i NYC? Hvis du reiser med barn eller tenåringer anbefaler jeg definitivt Spyscape Museum. Hvis du ønsker å jobbe undercover som agent 007 eller Jason Bourne for et par timer anbefaler jeg å ta turen hit. Regner det i New York? Ta turen til Madame Tussauds for å møte noen kjendiser i voks.

Liste over Museer i New York

Det finnes mange bra museer i New York, her er det få andre som er verdt et besøk:

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt