2.2m
Spørsmål? Send meg en e-post eric@newyork.no
Transport fra Newark flyplass til Manhattan

Transport fra Newark flyplass til Manhattan

Transport fra Newark flyplass til Manhattan

Hvis du planlegger transport fra Newark flyplass til Manhattan før du reiser til New York, så får du én mindre bekymring å tenke på. Jeg anbefaler at du velger å benytte deg av enten taxi eller shuttlebuss hvis du skal reise fra Newark flyplass (EWR) til Manhattan.

Om du reiser til New Jersey, Brooklyn/Queens, klikk her. Fra Newark til Long Island City, klikk her.

Taxi fra Newark til Manhattan

Det kommer til å stå taxier utenfor flyplassen, men en taxi fra Newark flyplass til Manhattan kan lett koste opp til $ 100–115. Hvis du bestemmer deg for å ta en taxi, pass på at du IKKE tar en pirattaxi. Hvis noen kommer opp til deg med et tilbud om taxi, så er dette en pirattaxi – unngå disse!

Delt transport med små shuttlebusser

Disse shuttlebussene tar deg med direkte til hotellet eller den private adressen der du skal bo under oppholdet ditt. Bussbilletten fra Newark flyplass til Manhattan koster $ 20. Dette er en god måte for å komme seg til Manhattan, men vær oppmerksom på at de fleste bussene bare går opp til 125th Street på Manhattan. Disse bussene tar noe lenger tid enn det gjør å reise med taxi ettersom de må sette av flere passasjerer på veien. Forhåndsbestill billett til bussen før du reiser til New York. Du vil bli tilsendt en kupong på e-post som du må printe ut og bruke som billett. Du finner shuttlebussene ved «Ground Transportation» ved hver terminal på Newark flyplass. Shuttlebussene går hele døgnet rundt, så du trenger ikke å bekymre deg for å ankomme flyplassen senere enn forventet.

Bestill delt transport med shuttlebuss her

Bestill tur-retur delt transport med shuttlebuss her

Privat bil

Vil du dra fra flyplassen til hotellet med egen sjåfør og privatbil? Foretrekker du å ordne med transporten før du reiser? Da bør du bestille privat bil på forhånd. Flere valgmuligheter for privatbil er tilgjengelig.

Privat bil – Økonomi

Velg privat bil – økonomi og få alt organisert før du reiser til New York. Alt du må gjøre er å ta en kjapp telefon til dem så snart du har bagasjen din, så plukker sjåføren deg opp fra utenfor terminalen.

Bestill privat bil – økonomi her

Privat bil med velkomstservice

Foretrekker du å bli hentet av sjåføren i ankomsthallen, kan du bestille denne transportmuligheten. Du oppgir all informasjon om flyvningen din før du reiser, så du behøver ikke ringe sjåføren når du ankommer i New York. Sjåføren møter deg i ankomsthallen og holder en tavle med navnet ditt. Dette er et bra alternativ hvis du er usikker på engelskkunnskapene dine.

Bestill privat bil med velkomstservice her

Bestill tur-retur privat bil med velkomstservice her

Limousin

Bestill flyplasstransport med limousin for å ankomme New York City med stil. Limo fra flyplassen til hotellet egner seg for maksimalt åtte personer.

Bestill tranport med limousin her

NJ Transit Train

Det er et tog som forbinder Newark med Penn Station på Manhattan. For å komme deg til togstasjonen må du først ta AirTrain fra terminalen din. Togreisen til Manhattan og AirTrain koster $ 13 til sammen. AirTrain-billetten koster $ 5,50. Når du ankommer Manhattan må du ta subway eller taxi for å komme deg frem til hotellet ditt. Dette er den formen for transport jeg liker minst fra Newark til Manhattan.

Erics tips: Det er veldig dyrt å ta taxi fra Newark på grunn av ekstra avgifter. Du må betale $ 1 eller $ 2 for hver bag og $ 18 i bompenger. Hvis det er «rush hour» må du betale $ 5 ekstra, pluss at det er normalt å gi rundt $ 10 i tips. Det koster $ 13 hvis du velger å benytte deg av toget og $ 2,75 hvis du tar subway fra Manhattan til hotellet ditt. Shuttlebussen koster $ 20 og tar deg med til hotellet/leiligheten din. Det tar kanskje litt lenger tid, men du kan bare lene deg tilbake og slappe helt av. Det er nødvendig å forhåndsbestille shuttlebuss eller limousin, og du kan gjøre det her.

Comments are closed.

Erics New York Den er gratis i App Store
App store Google play
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter