Transport fra Newark flyplass til Manhattan

Transport fra Newark flyplass til Manhattan

Hvis du planlegger transport fra Newark flyplass til Manhattan før du reiser til New York, så får du én mindre bekymring å tenke på. Jeg anbefaler at du velger å benytte deg av enten taxi eller shuttlebuss hvis du skal reise fra Newark flyplass (EWR) til Manhattan.

Contents

Taxi fra Newark til Manhattan

Det kommer til å stå taxier utenfor flyplassen, men en taxi fra Newark flyplass til Manhattan kan lett koste opp til $ 100–120. Hvis du bestemmer deg for å ta en taxi, pass på at du IKKE tar en pirattaxi. Hvis noen kommer opp til deg med et tilbud om taxi, så er dette en pirattaxi – unngå disse!

Privat bil

Vil du dra fra flyplassen til hotellet med egen sjåfør og privatbil? Foretrekker du å ordne med transporten før du reiser? Da bør du bestille privat bil på forhånd. Flere valgmuligheter for privatbil er tilgjengelig.

Privat bil – Økonomi

Velg dette økonomialternativet for å ha alt organisert før du drar til New York. Etter kjøp vil du motta en kupong med en lenke som du må klikke på for å bekrefte informasjon om flyvningen din og ønsket tid for pick up. Dagen før du forlater New York må du bare ta en kjapp telefon til transportfirmaet og bekrefte turen, så er alt klart. Denne tjenesten inkluderer ikke bompenger og tips.

Bestill privat bil – økonomi her

Privat bil med velkomstservice

Foretrekker du å bli hentet av sjåføren i ankomsthallen, kan du bestille denne transportmuligheten. Du oppgir all informasjon om flyvningen din før du reiser, så du behøver ikke ringe sjåføren når du ankommer i New York. Sjåføren møter deg i ankomsthallen og holder en tavle med navnet ditt. Dette er et bra alternativ hvis du er usikker på engelskkunnskapene dine.

Bestill privat bil med velkomstservice her

Limousin

Bestill flyplasstransport med limousin for å ankomme New York City med stil. Limo fra flyplassen til hotellet egner seg for maksimalt 7 personer.
Bestill tranport med limousin her

Stor shuttlebuss

Coach USA tilbyr rask og billig busstransport mellom Manhattan og Newark Airport. Du kan gå om bord bussen ved enhver terminal på Newark Airport. Det er vanligvis plassert skilt fra busselskapet. Les likevel informasjonen på kupongen nøye, og spør eventuelt en flyplassansatt hvor du bør møte opp.

Uansett hvilket tidspunkt du velger når du reserverer bussen, så lenge du har billett, kan du alltid ta buss tidligere eller senere. Du trenger ikke bekymre deg hvis flyet ditt er forsinket, for eksempel. Du kan gå av bussen ved Port Authority Bus Terminal, Bryant Park eller Grand Central Terminal. Reisen til Manhattan tar mellom 1 og 2 timer, avhengig av trafikken. Det er også mulig å bestille returbillett.

Bestill plass på en stor shuttlebuss her

Delt transport med små shuttlebusser

Disse shuttlebussene tar deg med til hotellet eller den private adressen der du skal bo under oppholdet ditt. Dette er en god måte for å komme seg til Manhattan, men vær oppmerksom på at de fleste bussene bare går opp til 125th Street på Manhattan. Disse bussene tar noe lenger tid enn det gjør å reise med taxi ettersom de må sette av flere passasjerer på veien. Forhåndsbestill billett til bussen før du reiser til New York. Du vil bli tilsendt en kupong på e-post som du må printe ut og bruke som billett. Du finner shuttlebussene ved Ground Transportation ved hver terminal på Newark flyplass.

Bestill billett til delt transport med shuttlebuss her
Erics tips: «Det er veldig dyrt å ta taxi fra Newark på grunn av ekstra avgifter. Du må betale $ 1 eller $ 2 for hver bag og $ 15.38 i bompenger. Hvis det er «rush hour» må du betale $ 5 ekstra, pluss at det er normalt å gi rundt $ 10 i tips. Det koster $ 16 hvis du velger å benytte deg av toget og $ 2.90 hvis du tar subway fra Manhattan til hotellet ditt. Shuttlebussen tar deg med til hotellet/leiligheten din. Det tar kanskje litt lenger tid, men du kan bare lene deg tilbake og slappe helt av. Det er nødvendig å forhåndsbestille shuttlebuss eller limousin.»

NJ Transit Train

New Jersey Transit forbinder Newark med Penn Station på Manhattan. For å komme deg til togstasjonen må du først ta AirTrain fra terminalen din. Togreisen til Manhattan og AirTrain koster $ 16 til sammen. AirTrain-billetten koster $ 8.50. Når du ankommer Manhattan må du ta subway eller taxi for å komme deg frem til hotellet ditt. Dette er den formen for transport jeg liker minst fra Newark til Manhattan.

Helikoptertransport

Reis i luksus under helikoptertransport fra Newark Airport til Manhattan. Du flyr til byen under innen 10 minutter, slik at du kan nyte utsikten underveis.

Newark flyplasstransport – Andre bydeler

Leter du etter transport fra Newark til andre bydeler, eller en annen stat som for eksempel New Jersey? Jeg har opprettet spesifikk informasjon for disse alternativene:

Reiser du fra en annen flyplass?

Les mer om transport fra JFK flyplass til Manhattan her

Les mer om transport fra LaGuardia flyplass til Manhattan her

Hvordan komme seg fra Newark flyplass til Manhattan?

Det er flere transportmuligheter mellom Newark og Manhattan. Jeg anbefaler å forhåndsbestille billetter til en shuttlebuss eller privat bil med sjåfør. Les alle tipsene mine her.

Hva er den billigste måten å komme seg fra Newark til Manhattan?

Det er billigst å reise med tog og subway, men det er en upraktisk løsning. Jeg anbefaler å kjøpe billetter til en shuttlebuss på forhånd, da det er mye lettere. Les om alle mulighetene her.

Hvor mye koster det å ta en taxi fra Newark Airport til Manhattan?

Det kan enkelt koste $ 100-120 å ta en taxi fra Newark Airport til Manhattan.

Er det lett å komme seg fra Newark flyplass til Manhattan?

Hvis du bestiller billetter til shuttlebuss eller privat bil med sjåfør på forhånd, er det lett å komme seg fra Newark Airport til Manhattan.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt