New York City FC tickets 2024

New York City FC tickets
Starter på 213.00 kr

Kjøp New York City FC tickets på forhånd online før du reiser til New York. Denne fotballklubben i New York City er et av de to profesjonelle fotballagene i byen. De spiller i Major League Soccer som er USAs mest kjente fotball-liga. Berømte personer som David Villa og Frank Lampard har tidligere begge spilt for laget. NYC FV spiller både i Yankee Stadium og Citi Field Stadium. MLS fotballsesongen i New York er hvert år fra starten av mars til slutten av oktober.

Kjøp New York City FC tickets her

Contents

New York City FC tickets

Billettprisene varierer mellom 30 til 300 dollar. Setene bak målene er ofte billigere, men vær oppmerksom på at du da får dårligere utsikt over banen og ballspillet. Velg datoen du vil se en fotballkamp, eller se tabellen nedenfor. Billetter til New York City FC kan betales med kredittkort. Du kommer til å motta mobil-billetter. Mobil-billettene kan ikke printes ut, men dette behøves heller ikke. Billettene dine er 100% autentiske og vil være tilgjengelig i tide for kampen.

Billettene på nettsiden er fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen og derfor er billettene tilgjengelige til en lavere pris. Når det er stor etterspørsel etter billetter er ofte billettene du får kjøpt dyrere enn den originale prisen. Dersom New York FC ikke spiller på datoene du er i New York kan du sjekke om det andre laget i New York spiller: New York Red Bulls.

New York City FC - Yankee Stadium New York City FC - Fotballkamp

Hvor burde jeg sitte på en New York FC kamp?

På Yankee Stadium, hvis du trives med å sitte sammen med de mest energiske supporterene så burde du søke etter billetter i supporter-seksjonen (235 til 238). Hvis du foretrekker å sitte i en litt roligere seksjon, eller hvis du tar med deg barna dine på en kamp, så anbefaler jeg å kjøpe billetter i en annen seksjon. Billetter i 100-serien på stadions langside er et godt alternativ. Ettersom Yankee Stadium ble bygget for baseball så er noen av setene litt lenger unna banen og ikke like godt egnet for en fotballkamp, men du får god utsikt over banen fra hvert eneste sete på langsiden.

Kjøp dine New York City FC tickets her

New York City FC Tickets - Yankee Stadium salkartPraktisk informasjon

Hvordan komme seg til Yankee Stadium?

Den enkleste måten å komme seg til Yankee Stadium er med subway. Stoppestedet er 161st Street og stadion ligger rett ovenfor stasjonen. Subway linje 4 tar deg direkte til Yankee Stadium. Linje B og D går i samme retning, men de stopper ikke alltid ved 161st Street. Hvis du skal ta en av disse linjene, pass på at du spør en New Yorker (helst en som har på seg en Yankees t-skjorte) om subwayen stopper ved stadion eller ikke. Alle disse linjene krysser mesteparten av Manhattan, så du kan ta subway til Yankee Stadium fra mange forskjellige subway-stasjoner.

Hvordan komme seg til Citi Field Stadium

Du kan enkelt nå Citi Field Stadium med subwayen. Subway-linje 7 stopper rett foran stadion. Stoppet heter «Mets – Willets Point Station». Du trenger ikke å være bekymret for å miste stopper da nesten alle går av her.

Når burde jeg ankomme stadion?

New Yorks fotballsesong varer fra begynnelsen av mars til slutten av oktober. New York City FC spiller alle sine hjemmekamper på Yankee Stadium i The Bronx. Du kan enkelt komme deg til stadion fra Manhattan. Jeg anbefaler å ankomme minst 30 – 60 minutter før kampen starter, ettersom du da vil ha god tid til å finne setet ditt og se aktivitetene som finner sted før kampen starter. Hvis du ankommer tidlig har du også god tid til å utforske Yankee Stadium. For en god utsikt over stadion burde du gå innom Yankee Memorial som er plassert under storskjermen og kalles for Monument Park. Det er gratis å besøke Monument Park og holder åpent for besøk frem til 45 minutter før kampen begynner.

Hvordan komme seg tilbake til Manhattan

Subwayen er det beste alternativet for å reise tilbake til Manhattan, etter kampen. Forlat kampen litt tidligere hvis du er bekymret for store folkemengder.

New York City FC Stadiums

PS: kampene spilles på 2 forskjellige stadioner. Noen kamper spilles på Yankee Stadium og andre i Citi Field Stadium. Begge er enkle å nå med subway fra Manhattan.

Erics tips: «New York FC ble stiftet i 2013 av den engelske Premier League klubben Manchester City FC og baseballaget New York Yankees.Morsomt faktum: Klubbfargene deres er himmelblå som Manchester City, marineblå som Yankees og oransje som et minne til New Yorks nederlandske røtter.»

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt