Woodbury Common Premium Outlet Center i New York

Kjøp billetter nå
Woodbury Common Premium Outlet Center i New York

Woodbury Common er en av de beste samlingene av outlet-butikker i New York. Det ligger utenfor Manhattan, og her finner du hele 220 butikker fulle av rabatt og salg! Bussen reiser fra Manhattan om morgenen. Bestiller du bussbilletter til Woodbury Common Outlets, er du garantert et sete på bussen, og trenger ikke å bekymre deg for noe annet enn handlelisten din!

Kjøp bussbilletten din til Woodbury Common Outlets her

Populære merker og designerklær

Rabatten på varene du finner på Woodbury Common rangerer mellom 25 og 65 prosent av ordinær salgspris. Salgskonseptet «buy 1 get one for free» er også populært blant mange av butikkene her, og dette er noe du ikke finner i de vanlige butikkene til de samme kjedene. Jimmy Choo, Dior, Gucci, Burberry, Chloé og Balenciaga er noen av designerbutikkene du finner her. Du kommer også til å se andre merker slik som J. Crew, American Eagle Outfitters, Banana Republic, Ralph Lauren, Lacoste, Superdry og Tommy Hilfiger.

Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - GucciWoodbury Common Premium Outlet Center i New York - Michael Kors

Shop ’til you drop!

Woodbury Common ligger i et vakkert område og er omringet av grønne åser. Det får deg nesten til å føle deg som om du befinner deg i Sveits. Butikkene er hvite trehus som ligger på rad og rekke rundt torg og gater. Alle er flott dekorert, med god belysning i både butikk og prøverom. Butikkene holdes ryddige og det finnes ingen rotete esker med salgsvarer slengt rundt omkring. Stemningen er god og vennlig (ingen kommer til å prøve å stjele varene dine). På bussen får du utlevert et kart over torgene, slik at du enkelt kan finne frem til de butikkene du er interessert i. Hvis det er veldig folksomt så kan det hende at det er en liten kø utenfor noen av butikkene. Det er gratis WiFi i lunsjrommet, så du kan benytte deg av dette til å kontakte venner og familie hjemme i Norge, og fortelle de alt om røverkjøpene dine!

«VIP Coupon Book» er et rabatthefte som gir deg enda mer rabatt, og som vanligvis koster $ 10. Med denne turen får du en kupong som lar deg hente dette heftet helt gratis. Vær oppmerksom på at mange av butikkene ikke lar deg bytte varer, så pass på at du prøver klærne og sjekker at de er i god stand før du kjøper de. Glem ikke det aller viktigste; «shop ‘til you drop», for Woodbury Common Premium Outlets er et supert sted i New York for å handle merkeklær til en veldig god pris.

Har du shoppet deg ferdig? Du finner lett frem til bussen som frakter deg tilbake til New York City. Takket være de forhåndsbestilte bussbillettene er du garantert et sete. Innen en og en halv time vil du være tilbake i hjertet av Manhattan.

Erics tips: Ta en god kikk på kartet og listen over alle butikkene før du drar. Det er greit å planlegge litt i forveien, slik at du får best utbytte av tiden din ved outlet-butikkene. Det er også smart å ta med seg en bag eller en koffert for innkjøpene dine.

Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - ButikkerWoodbury Common Premium Outlet Center i New York - Torv

Praktisk informasjon

Du kan velge mellom flere avgangssteder og avgangstider, også for tilbaketuren til Manhattan. Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som en mobil-billett på mobilen din.

  • Avgangstider: 08:30, 09:30, 11:30
  • Avgangssteder: McDonald’s 51st Street (1651 Broadway & 51st Street)
  • Tilbaketuren: fleksibelt, du kan bekrefte avgangstid for tilbaketuren når du bestiller

Kjøp dine bussbilletter til Woodbury Common Outlets her

Er du usikker på hvor mye tid du har lyst til å tilbringe på Woodbury Common? Bestill heller denne turen til Woodbury Common.

Shuttlebusstur til Woodbury med henting på hotellet

Om du har lyst til å bli hentet på hotellet ditt og tatt med til Woodbury, er dette turen for deg. Len deg tilbake og slapp av, mens du drar til outletbutikkene i en minibuss, sammen med en liten gruppe. Vel fremme har du noen timer med shopping før bussen henter dere igjen og kjører dere tilbake til hotellet.

Bestill Woodbury-shuttle med henting på hotellet her

Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - Shopping

Det kan hende at du også er interessert i:

Hvordan komme seg til Woodbury Outlets fra NYC?

Det er enklest og praktisk å ta bussen fra Manhattan til Woodbury Common. Kjøp bussbilletten din med garanterte sitteplasser på siden min.

Hvor langt er Woodbury Common fra New York City?

Woodbury Common ligger ca. 1,5 times kjøretur fra Manhattan.

Hvilke butikker er i Woodbury Common Outlet?

Woodbury Common tilbyr mange populære (designer) klesbutikker: Michael Kors, Jimmy Choo, Gucci, Burberry, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger og mange, mange flere. Les mer her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter