Donut Tour i New York

Kjøp billetter nå
Smultringtur i New York

I løpet av denne Donut(smultring)-turen i New York får du prøvesmake noen av New Yorks herligste Donuts. Denne matturen, som virkelig er unik, tar deg med til fire autentiske «donut shops» på Manhattan, hvor du kan smake på et utvalg av smakfulle og unike donuts. Dette typiske amerikanske bakverket kjenner du nok allerede fra før, men sjansen er stor for at du ikke vil ta til takke med en typisk «butikksmultring» etter denne turen. Nå har du sjansen til å finne ut hvordan ekte donuts er ment til å smake! Sammen med guiden spaserer du fra sted til sted samtidig som du får sett en del av Manhattan.

Bestill Donut Tour i New York her

Nå tilgjengelig: Donut Tour Holiday Edition

Contents

Donut shops i New York

Du møter guiden din ved 200 Fifth Avenue, foran gullklokken. Herfra vandrer dere mot første Donut på Doughnut Plant. Her finner du puter på veggene som er formet som de smultringene de selger. Dette var en av de mest smakfulle smultringene jeg noensinne har smakt! Mens dere spaserer til de neste stedene, forteller guiden deg om New Yorks historie og arkitektur. Du passerer gjennom Chelsea, spaserer langs Fifth Avenue og gjennom Greenwich Village. En del av Manhattan som er full av sjarm og uten skyskrapere og horder med turister, hvor du kan oppleve gamle New York. På veien kan du glede deg til de neste smakfulle smultringene du har i vente.

Smultringtur i New York - Smultringer Smultringtur i New York - Donut Shop

New Yorks beste donuts

Før turen ender tilbake ved Doughnut Project i West Village, skal du besøke to steder til. På alle stoppestedene får du smake på noen av stedets beste donuts. Hvert sted kjører sin egen stil, med sin egen deig og glasur. Prøv for eksempel en croissant-donut, en salt karamell og sjokolade donut og en «everything donut» (inspirert av bagelen med samme navn) med frø.

Erics tips: Smaksprøvene er store, så ikke spis for mye på forhånd. Kanskje du til og med vinner et mestermerke, som gis til den deltageren som klarer å spise mest. Turen lar deg besøke lokale steder som du trolig ikke hadde funnet på egenhånd. Det er her newyorkerne kjøper sine donuts. Jeg kjente ikke til disse stedene før denne turen, men nå har jeg noen nye favoritter. Som en ekstra bonus, så lærer du også om byens historie og arkitektur.

Smultringtur i New York - Doughnut Project Smultringtur i New York - Everything Donut

Praktisk informasjon

Etter å ha bestilt denne turen, mottar du en kupong som fungerer som billetten din. Print den eller vis den på mobilen din.

  • Varighet: 2 timer
  • Avgangssted: 200 Fifth Avenue, foran gullklokken
  • Avgangstider: kl. 09.00 og 12.00

Bestill Donut Tour i New York her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt