Donut Tour i New York

Kjøp billetter nå
Smultringtur i New York

Donut Tour i New York tar deg med til noen av de beste donutene som finnes i byen. Denne matturen, som virkelig er unik, tar deg med til fire autentiske «donut shops» på Manhattan, hvor du kan smake på et utvalg av smakfulle og unike donuts. Dette typiske amerikanske bakverket kjenner du nok allerede fra før, men sjansen er stor for at du ikke vil ta til takke med en typisk «butikksmultring» etter denne turen. Sammen med guiden spaserer du fra sted til sted samtidig som du får sett en del av Manhattan.

Bestill Donut Tour i New York her

Contents

Donut Tour i New York

Du møter guiden din ved den første donut-butikken, Unregular Bakery, i nærheten av Union Square. Donuten du får prøvesmake her er en positiv overraskelse. Jeg likte den veldig godt! På vei til de neste butikkene forteller guiden om New Yorks historie og arkitektur. Du går over Broadway, gjennom Chelsea og inn i Greenwich Village. Denne delen av Manhattan er full av karakter og gammeldags New York-sjarm. Her finner du verken høye skyskrapere eller horder av turister. Underveis kan du allerede nå begynne å glede deg til alle godbitene som venter!

Smultringtur i New York - Smultringer Donut Tour i New York - Donut-smaksprøve

New Yorks beste donuts

Du kan besøke to andre smultringbutikker før turen avsluttes på Mah-Ze-Dahr i West Village. På hvert sted får du en smaksprøve av butikkens beste donuts. Du får se og prøvesmake en donut ved hver enkelte butikk og oppdager butikkens stil, både når det gjelder deigen og de spesielle glasurene.

Erics tips: «Smaksprøvene er store, så ikke spis for mye på forhånd. Turen lar deg besøke lokale steder som du trolig ikke hadde funnet på egenhånd. Det er her newyorkerne kjøper sine donuts. Jeg kjente ikke til disse stedene før denne turen, men nå har jeg noen nye favoritter. Som en ekstra bonus, så lærer du også om byens historie og arkitektur.»

Praktisk informasjon

Etter å ha bestilt denne turen, mottar du en kupong som fungerer som billetten din. Print den eller vis den på mobilen din.

  • Varighet: 2 timer
  • Avgangssted: 124 4th Avenue. Inne i Unregular Bakery
  • Avgangstider: kl. 09.00, 10:00, 11:00, 12.00 og 13:00

Bestill Donut Tour i New York her

Donut Tour i New York - New York Donuts Donut Tour i New York - Mattur

East Village Donut Tour

Et annet alternativ for en smultringtur er en tur gjennom East Village. Besøk fire forskjellige butikker i nabolaget, smak på deilige smultringer og lær mer om denne delen av Manhattan. East Village Donut Tour starter på Donut Pub. Guiden tar deg med gjennom området, forbi New Yorks eldste irske pub McSorley’s og Astor Place, mens du ser noen unike steder. Turen avsluttes på Petit Chou, et franskinspirert bakeri.

Bestill East Village Donut Tour her

Donut Tour i New York - East Village Donut Tour Donut Tour i New York - Donuts

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt