Hop-on-hop-off-buss i New York

Kjøp billetter nå
Hop-on-hop-off-buss i New York

Hop-on-hop-off-buss i New York er en utmerket måte å oppleve byen på. Disse bussene, også kjent som «sightseeing bus tours» eller «HOHO buses», kjører gjennom Manhattan og Brooklyn. De stopper regelmessig på diverse steder hvor du kan velge om du vil hoppe av eller på bussen. Et perfekt alternativ for de som besøker New York for første gang!

Hvilken Hop-on-hop-off-buss burde jeg velge?

Ettersom det er flere selskaper som tilbyr hop-on-hop-off-buss i New York har jeg valgt ut noen få aktuelle alternativer. Hvis du ønsker mer detaljert informasjon kan du lese videre under hvert alternativ:

 • Alternativ 1: Hvis du bare ønsker å bruke hop-on-hop-off-bussene i 1 dag så gir dette alternativet mye for pengene. Denne billetten gir deg muligheten til å ta 2 bussruter i løpet av 1 dag, mens andre leverandører bare tilbyr 1 bussrute med samme type billett. Du kan også velge en billetter for 2 dager.
  Mer informasjon om denne 24-timers billetten
 • Alternativ 2: Ønsker du å oppleve byen, besøke Empire State Building og ta et cruise til Frihetsgudinnen? I så fall er dette det mest interessante alternativet for deg.
  Mer informasjon om denne pakken
 • Alternativ 3: Denne pakken tilbyr en hop-on-hop-off-bussbillett som er gyldig i 72 timer. Du kan utforske Manhattan på dagtid, men også på kvelden eller på Night Tour. Du kan også utforske Brooklyn hvis du tar Brooklyn-ruten. En båttur, sykkelutleie i Central Park og inngang til Museum of the City of New York er også inkludert.
  Mer informasjon om denne 72-timers biletten

Hop-on-hop-off-buss i New York - Utsikt fra bussen Hop on Hop off Bus in New York 8th Avenue

Hvordan virker hop-on-hop-off-bussene?

Hop-on-hop-off-bussene har etter hvert blitt et vanlig syn i mange populære byer. Disse dobbeltdekker-bussene kjører forbi de største turistattraksjonene i byen og stopper regelmessig på diverse steder langs rutene. Du kan velge om du vil hoppe av for å utforske nabolaget, eller om du vil bli sittende på bussen. Dette bestemmer du helt selv!

Gjennom bussturen kan du følge audioguiden for informasjon om de ulike severdighetene som dere passerer forbi. Alle bussene tilbyr gratis hodetelefoner, men du kan selvfølgelig også velge å benytte deg av dine egne.

Alle bussoperatørene tilbyr en rekke ulike ruter (eller rundturer). Avhengig av hvilken billett du kjøper kan du ta en eller flere ruter.

Hop-on-hop-off-buss i New York - Sightseeing

Hvor kan jeg kjøpe billetter?

På nett. Du kan kjøpe billetter til hop-on-hop-off-bussene som er gyldig i en bestemt tidsperiode eller for en spesifikk rute.

Billetten din blir aktivert når du går ombord på bussen for første gang. Vær oppmerksom på om du har en dagsbillett som kun er gyldig for samme dagsbruk (1-dagsbillett) eller en billett gyldig for et visst antall timer. Med slike billetter, hvis du tar bussen for første gang klokken 10:00 om morgenen, så kommer billetten din til å være gyldig frem til klokken 10:00 neste morgen (eller dagen etter, avhengig av type billett).

Etter aktivering vil billetten kun være gyldig i en sammenhengende periode. Hvis du kjøper en 72-timers billett, så er denne billetten gyldig i 72 timer fra det tidspunktet den blir aktivert (det tidspunktet du bytter inn kupongen). Det er ikke mulig å f.eks. bruke billetten din i 24 timer, så la være å bruke den i noen dager og så hoppe på bussen igjen i løpet av de siste 48 timene av turen din.

Erics tips: «Hop-on-hop-off-bussene er ikke veldig godt egnet som transportmiddel, men de er perfekte for sightseeing i New York. Bussene kjører ganske sakte og blir noen ganger stående fast i trafikk. Det er derfor jeg spesielt anbefaler å benytte seg av disse bussene i løpet av de første dagene i New York. Hvis du er usikker på antall dager, så anbefaler jeg å kjøpe en 2-dagers billett som gir deg mulighet til å ta flere ruter.»

Hvor mange ruter finnes det?

Det finnes flere forskjellige bussleverandører som har sine egne ruter og stoppesteder. Leverandørene tilbyr imidlertid følgende ruter:

 • Downtown-ruten (2 timer)
 • Uptown-ruten (2 timer)
 • Brooklyn-ruten (2 timer)
 • Nattruten (The Night Tour) (2 timer)

Hop-On Hop-Off buss i New York - Gray Line rød buss Hop-On Hop-Off buss i New York - Big Bus

Hvilke bussleverandører kan jeg velge blant?

Det er flere hop-on-hop-off-bussleverandører i New York. Det er forskjeller i rutene og billettene som tilbys av de ulike selskapene. Hvis du er usikker på hvilken leverandør ser du mine anbefalinger nedenfor:

Big Bus

Big Bus i New York er min favoritt hop-on-hop-off-bussleverandør. Big Bus har de fineste bussene og de er som oftest ikke like fulle som bussene til andre leverandører. En annen god grunn til å velge Big Bus er det faktum at deres 1-dags billett gir deg muligheten til å ta Uptown- og Downtown-ruten. Andre leverandører tilbyr bare Downtown-ruten med tilsvarende billett.

Erics tips: «Som New Yorker tenkte jeg ikke mye over disse bussene før jeg kjøpte en billett for nettsiden min. Jeg må innrømme at jeg så byen fra et annet perspektiv. Å sitte på øverste dekk av bussen og høre på guiden er en fin og avslappende opplevelse for folk som besøker New York for første gang.»

Hva med andre bussleverandører?

Det finnes også andre hop-on-hop-off-bussleverandører enn de jeg har nevnt ovenfor, og når du er i Manhattan kommer du sikkert til å se mange forskjellige dobbeltdekker-busser. Grunnen til at jeg ikke anbefaler disse bussturene er fordi jeg enten har hatt dårlige erfaringer med de, eller fordi disse tilbudene ikke er like gode som alternativene nevnt ovenfor.

Hvilken er den beste bussturen i NYC?

Det er flere tilbydere av Hop-on Hop-off buss i New York. Jeg har tested alle og samlet de beste alternativene.

Hva er en Hop-on Hop-off busstur i New York?

En Hop-on Hop-off buss i New York er en double-decker sightseeing buss som kjører gjennom Manhattan og Brooklyn. Det er mange tilbydere og det kan noen ganger være vanskelig å velge de beste.

Hvordan fungerer hop-on-hop-off-bussen i NYC?

Ja, jeg anbefaler spesielt førstegangsbesøkende å prøve Big Bus. Du får sett mye av byen på kort tid. Les mer her.

Hvor lang tid tar hop-on-hop-off-bussen i New York?

hop-on-hop-off-bussene tilbyr ulike ruter. I gjennomsnitt tar en rundtur ca. 2 til 2,5 timer. Se rutealternativene her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt