PATH mellom New Jersey og Manhattan

Kjøp billettene dine her

PATH mellom New Jersey og Manhattan

PATH Trains er tog som kjører mellom New Jersey og hjertet av Manhattan. Når du reiser fra New Jersey til Manhattan eller omvendt så kan du benytte deg av PATH Trains for en effektiv og komfortabel reise. Det finnes to forskjellige ruter med flere stoppesteder i både New York og New Jersey. Dette er et supert transportalternativ hvis du må reise fra Manhattan til Hoboken, Downtown Jersey City eller Newark togstasjon.

Contents

Reise fra New Jersey til New York

PATH er navnet på togsystemet som knytter New Jersey til Manhattan. Det finnes to linjer: den ene kjører fra One World Trade Center i Lower Manhattan til Newark og Hoboken i New Jersey, mens den andre linjen går fra 33rd Street i New York til Hoboken og Journal Square i New Jersey. Det trenger ikke å ta lang tid å reise fra New Jersey til New York. Benytter du deg av PATH-toget så kan en togtur ta mellom 10 og 30 minutter:

Newark Penn Station – WTC 25 minutter
Hoboken – WTC 10 minutter
Hoboken – 33rd St 14 minutter
Journal Square (via Hoboken) – 33rd St 27 minutter

Klikk her for en oversikt over PATH-rutene.

PATH mellom New Jersey og Manhattan - Tog PATH mellom New Jersey og Manhattan

Billetter til PATH

En enveis-tur med PATH koster $ 2.75. Hvis du har et New York MetroCard (det samme kortet som du bruker for subway i Manhattan) med saldo så kan du bruke dette for PATH-systemet. Hvis du ikke har et MetroCard så kan du kjøpe et på en PATH-automat eller på enhver New York City Transit-automat. Pay-Per-Ride MetroCards kan brukes som betaling for flere personer (opptil 4) for PATH.

Det er også forskjellige alternativer, slik som billetter for et visst antall turer eller 7-dagers ubegrenset PATH-kort som kan spare penger hvis du har tenkt til å ta PATH-toget hyppig i løpet av oppholdet ditt. Barn under 5 år reiser gratis.

Vær oppmerksom: PATH aksepterer ikke Unlimited MetroCard.

Kjøp ditt PATH-kort i forveien

Hvis du foretrekker et Pay-Per-Ride PATH-kort så kan du kjøpe dette før du reiser. Du kan bruke kortet flere ganger etter hverandre (maks 4 ganger). Hvis dere for eksempel er to stykker som reiser sammen så kan dere bruke dette kortet to ganger og bruke to reiser. Du kan også toppe opp PATH-kortet på enhver stasjon hvis du begynner å få lav saldo.

Bytte fra PATH-tog til subway

PATH-kortet kan også brukes på subway i New York. Hvis du først benytter deg av et PATH-tog og så bytter til subway så regnes dette som to separate reiser. Du må sjekke ut kortet fra PATH og sjekke det inn igjen for subway. Det samme gjelder for omvendt vei.

Bestill dine PATH-kort her

PATH New Jersey

PATH New Jersey

Gyldig for 8 reiser

$ 31,00

Du kommer til å motta ditt/dine PATH-kort i løpet av 10 arbeidsdager til adressen du angir (vær oppmerksom at det kan bli forsinkelser med frakt i løpet av helger og/eller høytider). For hver bestilling forekommer det også en fraktkostnad på 15 Dollar og pakken sendes med registrert post.

Har du noen spørsmål angående PATH-kort eller bestillingen din? Send en e-post til eric@newyork.no

Viktig: Når du kjøper PATH-kort gjennom nettsiden min så betaler du mer enn du ville ha gjort hvis du hadde kjøpt kortet i New York. Vanligvis så er det billigere å kjøp billetter på nett gjennom NewYork.no. Men, dette er dessverre ikke tilfellet med PATH-kortet. Alle kort blir sendt med registrert post ettersom dette er tryggest, men dette koster også mer. Dette tilbudet er bare for folk som ønsker å motta PATH-kortene sine før de reiser til New York og som ikke har noe imot å betale for denne tjenesten. – Eric

PATH mellom New Jersey og Manhattan PATH mellom New Jersey og Manhattan - Fra NY til New Jersey

New Jersey Transit

Du kan også reise fra Manhattan til New Jersey med New Jersey Transit. det offentlige transportnettverket av tog og busser i staten New Jersey. Med NJ Transit kan du for eksempel reise fra Manhattan til Newark Ineternational Airport eller Philadelphia. PATH er imidlertid mer praktisk, så for ruter der du kan velge mellom begge alternativene, anbefaler jeg deg å ta PATH-toget.

Hvor kjører PATH-togene?

PATH binder New Jersey til Manhattan.

Hvordan betaler man for PATH?

Du kan bruke et MetroCard med saldo for å ta PATH-tog. En enkeltreise koster $ 2.90. Les mer her.

Kan man bytte fra Subway til PATH?

Ja, men da betaler du for to separate turer. Du kan bruke et a Pay-Per-Ride MetroCard for å bruke både subwayen og PATH.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt