Edge Hudson Yards Observation Deck tickets

Kjøp billetter nå
Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets

Edge Hudson Yards Observation Deck tickets er tilgjengelige på nett. Det er det høyeste utendørs observasjonsdekket i New York. Edge ligger i 100. etasje på en skyskraper i Hudson Yards, et moderne nabolag på West Manhattan. På hele 335 meter over bakken er Edge Observation Deck et av de høyeste utsiktspunktene i New York City, og definitivt det høyeste av de som ligger utendørs. Ikke gå glipp av dette høydepunktet i New York og bestill dine Edge Hudson Yards Observation Deck tickets nå.

Kjøp Edge Observation Deck tickets som inkluderer gratis souvenirfoto her

Contents

Edge New York tickets

Det finner to typer billetter for Edge New York. Velg General Admission-billetter når du har et bestemt tidspunkt du vil besøke Edge på. Disse billettene er også de billigste. Inngangsbilletten inkluderer en sikret tidsluke og et suvenirbilde. Du kan bli værende på Edge New York så lenge du vil.

Besøk Edge før åpningstid for en unik opplevelse nuder Edge Early-bird Tour. Nyt utsikten over byen i det den våkner til live, helt uten folkemengder. Under denne VIP-turen blir du ledsaget av en guide som forteller morsomme fakta og historier om byen.

Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets - Hjørnet Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets - Kveldsutsikt

NYC’s høyeste utendørs utsiktspunkt

På Edge Hudson Yards Observation Deck gir deg en 360-graders utsikt utover New York. Uteområdet er dekket av skrånende glass som gir en fantastisk utsikt over Midtown Manhattan. De som tør kan stå på delen av gulvet som er av glass, for å se på verden under, eller ta en selfie hjørnet som er dekket av glass! Trappene som leder opp fra observasjons dekket tilbyr også en fantastisk utsikt, hvor man kan skue over glasspanelene. Hvis du føler for å ta en drink eller matbit under besøket ditt har Edge en innen- og utendørs Champagne Bar med drikkevarer og småretter.

City Climb at Edge

Daredevils kan bli med på City Climb at Edge i New York. Du vil klatre til spissen av 30 Hudson Yards, som ligger over Edge observasjonsdekk. Under Byklatringen går du, i sele, via en trapp på siden av bygget til en høyde på hele 365 meter. På toppen, len deg over kanten for å nyte utsikten over New York City og de omkringliggende statene. Vær forberedt på å føle at du er på en av de høyeste stedene i byen.

Bestill dine billetter til City Climb at Edge her

Edge Hudson Yards observasjonsdekk billetter - City Climb trappetrinn Edge Hudson Yards observasjonsdekk billetter - City Climb

Erics tips: «Som New Yorks høyeste observasjons dekk, og med litt ekstra spenning gir Edge en annen New York opplevelse. Det er veldig annerledes enn Empire State Building og Top of the Rock, jeg ble veldig imponert over observasjons dekket. Personlig finner jeg glasset på skrå det mest spektakulære, da disse tillater å nyte utsikten av omgivelsene under deg. Glasspanelet på gulvet er også veldig spesielt.»

Praktisk informasjon

  • Beliggenhet: du kan gå inn i Edge i 4. etasje av butikkene og restaurantene på Hudson Yards
  • Åpningstider: fra 09:00 til 22:00
    • Siste heis går opp 50 minutter før observasjonsdekket stenger
  • Barn under 6 år har gratis inngang.
  • Me et rabattkort kan du reservere tid ved billettautomatene, som er ekstra praktisk for større grupper. Disse ligger ved inngangen.

Kjøp Edge Observation Deck tickets som inkluderer gratis souvenirfoto her

Hvor mye koster det å besøke Edge NYC?

Det koster fra 420 kr å besøke Edge. Hvis du også vil oppleve andre attraksjoner les om rabattkort for New York, og spar penger.

Hve er NY Edge?

Edge er det høyeste utendørs observasjonsdekket på Manhattan. Det gir en fantastisk 360 graders utsikt over New York og et glasspanel i gulvet! Les mer om Edge i denne artikkelen.

Hvilken etasje ligger Edge NY?

Edge Observation Deck i New York ligger i 100. etasje i en skyskraper i Hudson Yards.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt