Edge Hudson Yards Observation Deck tickets

Kjøp billetter nå
Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets

Edge Hudson Yards Observation Deck tickets er tilgjengelige nett. Edge Hudson Yards Observation Deck kommer til å bli det høyeste utendørs utkikkstårnet i New York. Edge ligger i 100. etasje på bygningen 30 Hudson Yards, et helt nytt moderne nabolag på West Manhattan. På hele 335 meter over bakken er Edge Observation Deck et av de høyeste utsiktspunktene i New York City, og definitivt det høyeste av de som ligger utendørs. Ikke gå glipp av dette nye høydepunktet i New York og bestill dine Edge Hudson Yards Observation Deck tickets nå.

Kjøp Edge Observation Deck tickets som inkluderer gratis souvenirfoto her

Edge New York tickets

Det finnes to typer billetter for Edge New York. Velg General Admission biletter hvis du er helt sikker på hvilket tidspunkt du ønsker å besøke Edge. Dette er det billigste alternativet. Hvis du ikke er ferdig med planleggingen, eller tar været i betraktning anbefaler jeg å kjøpe Flex billetter. Med disse billettene kan du selv velge når du ønsker å besøke Edge når du er i New York.

Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets - Hjørnet Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets - Kveldsutsikt

NYC’s høyeste utendørs utsiktspunkt

På Edge Hudson Yards Observation Deck kommer du til å få en 360-graders utsikt utover New York. Uteområdet er dekket av skrånende glass som gir en fantastisk utsikt over Midtown Manhattan. De som tør kan stå på delen av gulvet som er av glass, for å se på verden under. Eller ta en selfie hjørnet som er dekket av glass! Trappene som leder opp fra observasjons dekket tilbyr også en fantastisk utsikt, hvor man kan skue over glasspanelene. Hvis du føler for å ta en drink eller matbit under besøket ditt har Edge en innen- og utendørs Champagne Bar med drikkevarer og småretter.

Erics tips: Som New Yorks høyeste observasjons dekk, og med litt ekstra spenning gir Edge en helt ny New York opplevelse. Det er veldig annerledes enn Empire State Building og Top of the Rock, jeg ble veldig imponert over observasjons dekket. Personlig finner jeg glasset på skrå det mest spektakulære, da disse tillater å nyte utsikten av omgivelsene under deg. Glasspanelet på gulvet er også veldig spesielt.

Praktisk informasjon

  • Beliggenhet: du kan gå inn i Edge i 4. etasje av butikkene og restaurantene på Hudson Yards
  • Åpningstider: Daglig (inkludert helligdager) fra 08:00 – 0:00 på natten.
  • Barn under 6 år har gratis inngang.

Kjøp Edge Observation Deck tickets som inkluderer gratis souvenirfoto her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter