The Lion King Broadway tickets

The Lion King Broadway tickets

Kjøp billettene dine her

Bestill The Lion King på Broadway tickets før du reiser til New York. Det er trygt og enkelt å kjøpe teaterbilletter på nett, men ikke minst så sparer du både tid og penger. The Lion King fremføres i Minskoff Theatre, som virkelig er stedet du vil være når sceneteppet går opp og du blir tatt med til det fortryllende dyreriket i Afrika. Følg med når dyrefigurene i naturlig størrelse kommer til live under åpningssangen «Circle of Life» og nyt en av de aller beste musikalene som Broadway har å by på! Under forestillingen kommer du til å beundre det flotte scenedesignet, samt hvor ekte dyrene ser ut. Det kan hende at du også får sett noen av dyrene på nært hold ettersom de liker å vandre rundt…

Kjøp billettene dine til The Lion King her

Eksklusivt: Velg alternativet for «Fleksibel billett» ved bestilling og du kan avbestille eller endre bestillingen opptil 72 timer før forestillingen!

Disneyfortellingen

Musikalen, som også har vunnet en Tony Award, er basert på den velkjente Disney-filmen som mange elsker. Den forteller historien om løveungen Simba som er prins av løvestammen i Afrika og arving til tronen. Simba ser fram til å bli konge og håper at han kan bli like modig som sin far. Men etter at faren blir drept av Simbas onde onkel, Scar, blir Simba tvunget til å flykte, i den tro at farens død er hans skyld. På flukt møter han surikaten Timon og villsvinet Pumba, som lærer han alt om deres livsfilosofi, nemlig «Hakuna Matata» (ingen bekymringer). Mens han vokser opp i jungelen lærer han at han må ta tilbake tronen for å redde løvene og ta sin rettmessige plass som løvenes konge. Men for å kunne gjøre dette må han først beseire Scar.

The Lion King Broadway Tickets - Rafiki The Lion King Broadway Tickets - Scenen

Spektakulære kostymer og inspirerende musikk

Det som virkelig gjør denne musikalen unik er det imponerende designet av både kostymer og scene. Dette gjør at Afrikas dyrerike virkelig kommer til live på scenen foran deg, i form av løver, antiloper, hyener, villdyr, og sjiraffer samt mange andre. I tillegg vil du få høre Oscar-belønte sanger som blant annet «Can You Feel the Love Tonight» noe som også gjør musikalen utrolig underholdene. Julie Taymor spilte en avgjørende rolle for utvikling av musikalen og i tillegg til å være regissør jobbet hun også med tilleggs-musikk og tekst, kostymer, masker og dukke design. Arbeidet hennes har vært med på å forme denne Broadway suksessen.

The Lion King Broadway Tickets - The Circle of Life The Lion King Broadway Tickets - Simba og Nala

Hvordan kjøpe The Lion King Broadway tickets?

Billettene til The Lion King fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Kjøp billettene dine til The Lion King her

Erics tips: «Denne musikalen er super for hele familien. Hvis du har barn kjenner du definitivt til historien om The Lion King (Løvenes konge), men hvis du ikke så kan du likevel nyte forestillingens sanger, danser og kostymer. Det finner ingenting lignende denne forestillingen på Broadway!»

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefales fra 6 år
 • Varighet: Omtrent 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Minskoff Theatre, 200 West 45th Street
 • Hjelpemidler:  T
 • for å se Minskoff Theatre-setekartet

Kjøp billettene dine til The Lion King her

Har du ikke lyst til å se The Lion King ?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Kjøp billettene dine til The Lion King her Kjøp billettene dine her

* Den laveste prisen for denne musikalen (blant andre) ligger på lør 24. august 2024 14:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on lør 24. august 2024 14:00

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt