New York konsertkalender 2021

Kjøp billetter nå
New York Konsertkalender

New York konsertkalender viser deg et utvalg av alle konsertene som arrangeres i New York. Det finnes alltid noe å gjøre i byen som aldri sover. Enten du liker store pop-idoler slik som Beyoncé eller Lady Gaga som fremfører i Madison Square Garden eller i Barclays Center (samme sted som Brooklyn Nets spiller basketball), eller avslappende jazzmusikk; her finner du alt.

Kjøp billetter på nett

Det er enkelt og (enda viktigere) trygt å kjøpe billetter på nett til konserter, forestillinger og sportsbegivenheter. Prisene er vist i dollar. Det finnes tre valgalternativer når du bestiller billetter, men det er ikke alltid at alle alternativene er tilgjengelige.

  1. Du kan få billettene tilsendt i posten til hjemmeadressen din
  2. Du kan hente billettene i billettluken til lokalet hvor konserten holdes (der hvor det er mulig)
  3. Du kan motta e-billetter (dette er det tryggeste og billigste alternativet)

Ta en titt på listen under for å se et utvalg av konsertene for de kommende ukene. Klikk på «Tickets» for å velge mellom tilgjengelige seter, frakt og betalingsmetoder.

Vær oppmerksom: Det finnes mange forskjellige konsertlokaler i New York, så pass på at du sjekker grundig gjennom detaljene før du bestiller.

Klikk her for en fullstendig oversikt over konserter i New York

Se under for et utvalg av ledige datoer og bestill direkte!

 

Klikk her for å se flere konserter i New York

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter