New York konsertkalender 2024

Kjøp billetter nå
New York Konsertkalender

På denne New York konsertkalenderen kan du se en oversiker over konserter i New York som du kan kjøpe billetter til. Det er en ny konsert i New York hver kveld. Fra popkonserter i Central Park eller Madison Square Garden til forestillinger av (enda) ukjente artister på mindre lokaler eller mørke jazz-kafeer: uendelige muligheter. Mange konserter foregår på Manhattan, men det er også konserter i Brooklyn og Queens hvor du også kan ha en morsom kveld ute.

Se en komplett konsertkalender for New York her

Contents

Kjøp New York konsertbilletter

Det er enkelt og trygt å kjøpe billetter på nett. Det er billetter tilgjengelig for en rekke konserter, forestillinger og sportsbegivenheter.

For å kjøpe billetter, velg ønsket dato for når du vil på konsert. Billettene kan betales med bankkort og du mottar billettene via e-post. Det er mange forskjellige konsertlokaler i New York, så husk dette når du kjøper billettene!

Billettene er e-billetter som du kan fremvise via mobiltelefonen din for å få inngang til stadion. Du trenger ikke å skrive ut mobil-billettene. Billettene dine er garantert og 100% autentiske, og de blir levert i tide.

Nettstedet der billettene selges er en såkalt «markedsplass». Billettene kommer fra folk som ikke kan delta på arrangementet. Det er derfor billettene ofte er tilgjengelige til rabatterte priser. Hvis konserten er utsolgt, kan billettene bli dyrere enn den opprinnelige prisen.

New York konsertkalender

Nedenfor finner du mitt utvalg av de beste kommende konsertene i New York. Velg datoene du skal være i New York for å se hvilke konserter som arrangeres når du er i byen.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt