New York konsertkalender 2023

Kjøp billetter nå
New York Konsertkalender

På denne New York konsertkalenderen kan du se en oversiker over konserter i New York som du kan kjøpe billetter til. Det er en ny konsert i New York hver kveld. Fra popkonserter i Central Park eller Madison Square Garden til forestillinger av (enda) ukjente artister på mindre lokaler eller mørke jazz-kafeer: uendelige muligheter. Mange konserter foregår på Manhattan, men det er også konserter i Brooklyn og Queens hvor du også kan ha en morsom kveld ute.

Kjøp New York konsertbilletter

Det er enkelt og trygt å kjøpe billetter på nett. Det er billetter tilgjengelig for en rekke konserter, forestillinger og sportsbegivenheter.

For å kjøpe billetter, velg ønsket dato for når du vil på konsert. Billettene kan betales med bankkort og gjennom PayPal. Oppgitte priser vises i amerikanske dollar. Det er mange forskjellige konsertlokaler i New York, så husk dette når du kjøper billettene!

Det finnes flere forskjellige typer billetter tilgjengelig, men de fleste er enten mobilbilletter eller elektroniske billetter (e-tickets). Mobilbillettene kan ikke og trenger ikke skrives ut, du kan vise dem på telefonen. E-billetter må skrives ut. Når du velger billettene du foretrekker, blir billettypen alltid angitt. Billettene dine er garantert og 100% autentiske, og de blir levert i tide.

Nettstedet der billettene selges er en såkalt «markedsplass». Billettene kommer fra folk som ikke kan delta på arrangementet. Det er derfor billettene ofte er tilgjengelige til rabatterte priser. Hvis konserten er utsolgt, kan billettene bli dyrere enn den opprinnelige prisen.

Se en komplett konsertkalender for New York her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt