Hosteller i New York

Hosteller i New York har en stor fordel: de er billigere enn hoteller. Hvis du ikke har noe imot å dele rom, er det et godt alternativ. Kvaliteten på hostellene du finner på denne siden er god, så det er et godt alternativ for studenter og (unge) voksne. I tillegg til at de er billige, er hostellene også gode steder å sosialisere, få nye venner og utforske New York.

Leter du etter et hostel i New York? La meg hjelpe deg! Her er noen gode vandrerhjem på og utenfor Manhattan.

Contents

Hosteller på Manhattan

Hvis det er viktig for deg å være i nærheten av alle New Yorks største severdigheter, så burde du velge et vandrerhjem på Manhattan. Et hostel i dette området koster litt mer enn utenfor Manhattan, men da er du til gjengjeld midt i smørøyet av byen som aldri sover.

Nap York Central Park Sleep Station

Sov i en pod på Nap York Central Park Sleep Station! På dette moderne hostellet kan du bestille din egen pod, og du kan til og med få utsikt over byen. Det finnes både blandede rom og rom kun for kvinner. Hvert rom har 2 til 6 pods og eget bad. På grunn av kuvøsene får du mer privatliv. I tillegg føles hostellet veldig trygt.

I hver etasje er det en felles salong og et kjøkken som gjestene kan bruke, samt gratis WiFi. Det er gratis kaffe og te, og det finnes også en takterrasse som du kan benytte deg av. Hvis du bor i en kvinnelig sovesal, er hele etasjen forbeholdt kvinner, og ingen andre menn enn de ansatte er tillatt. Du kan oppbevare bagasjen din på hostellet før og etter inn- og utsjekking.

Som navnet antyder, fokuserer hostellet på søvn, og derfor blir gjestene bedt om å være stille. Det er derfor ikke et typisk hostel hvor du kan sosialisere deg, men mer for deg som er i byen for å jobbe eller bare vil være garantert hvile. Hostellet ligger midt mellom flere Broadway-teatre, i nærheten av Columbus Circle og Central Park, noe som gjør det til et ideelt utgangspunkt for å utforske New York.

Sjekk tilgjengeligheten for Nap York Central Park Sleep Station her

Hosteller i New York - Nap York Central Park Sleep Station Hosteller - New York Nap York Central Park Sleep Station fellesområde

HI New York City Hostel

Sovesalene på HI New York City Hostel er de største på denne listen, med 10 til 12 senger per rom, men det finnes også sovesaler med fire senger. Hostellet føles likevel veldig trygt, for du kommer bare inn med nøkkelkortet ditt. På hostellet får du en seng, mens toaletter og dusjer ligger nede i gangen. Generelt er hostellet veldig rent. Du kan bruke kjøkkenet til å tilberede et måltid og for eksempel nyte det på uteplassen. Det er flere fellesområder, og de arrangerer alle slags aktiviteter, noe som gjør det enkelt og morsomt å treffe nye mennesker.

Du kan bare bo på dette hostellet hvis du er over 18 år, eller 13 år med verge. HI NYC Hostel ligger i Upper West Side, like i nærheten av Central Park. Du kan også oppbevare bagasjen din etter at du har sjekket ut, noe som er praktisk.

Sjekk tilgjengeligheten til HI New York City Hostel her

Erics tips: «»Hi Hostel i New York er et flott sted for deg som ønsker å treffe folk. På grunn av fellesarealene er det lett å komme i kontakt med andre. De organiserer arrangementer som pubcrawl, yogakurs og spaserturer, slik at du også blir kjent med New York. Spesielt for alenereisende er dette et supert sted å bo.

Hosteller i New York - HI New York City Hostel Hosteller i New York - HI New York City Hostel sovesal

Utenfor Manhattan

Hvis du ikke har noe imot å måtte reise litt for å komme den inn til bysentrum, og du har et mindre budsjett, så kan det være greit å velge et vandrerhjem utenfor Manhattan. Dette er også god mulighet til å bli kjent med andre bydeler i New York, og man kan som regel komme seg til sentrum på under en halvtime, avhengig av hvor vandrerhjemmet er.

The Local NYC

På Local NYC hostel kan du velge mellom et privat rom med bad eller et delt rom. Sengene er veldig behagelige, og det er god stemning på vandrerhjemmet. Vandrerhjemmet ligger i et svært kunstnerisk nabolag i Queens, noe som gjenspeiles på hostellet, der de har kunstutstillinger med lokale kunstnere. Subwayen tar deg til Times Square på 20 minutter.

Dette hostellet har også en takterrasse, en kafé med god kaffe og en bar hvis du vil nyte noe å drikke. Når du sjekker inn, får du en kupong til en gratis øl eller et glass vin. Det finnes et vaskerom, noe som er praktisk hvis du ønsker å bli litt lenger. Dette vandrerhjemmet planlegger også egne arrangementer som filmkvelder og yogaklasser for å sørge for at alle har det gøy!

Sjekk tilgjengeligheten til The Local NYC her
20 minutter fra Times Square

Hosteller i New York - The Local NYC Hosteller i New York The Local NYC - Rooftop

Q4 Hostel

Q4 Hostel ligger i Long Island City. Vandrerhjemmet holder åpent 24 timer i døgnet og er tilrettelagt med sikkerhetstiltak døgnet rundt. Det tar ikke imot gjester under 17 år uten foresatte, og oppholdet inkluderer ingen måltider. Videre så er du veldig nær sentrum, og rommene er ryddige og rene. Det finnes både enerom og sovesaler for menn og kvinner.

Sjekk tilgjengeligheten til Q4 Hostel her
15 minutter fra Times Square

Eric’s Tip: «Jeg anbefaler å bo på et hostel på Manhattan, selv om det koster litt mer. Spesielt hvis du reiser alene; da er du midt i smørøyet, og sikkerheten vil være et mindre problem for deg. Jeg anbefaler imidlertid ikke å bo på West Side YMCA Hostel. Jeg overnattet her en natt i 2023, og det var veldig uheldig det jeg fant her. Det er et ikonisk sted å bo, og jeg får spørsmål om det, men dessverre har det sett bedre og renere dager. Stedet er så stort og det er så mange mennesker i hver etasje at man kan føle seg utrygg.»

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt