Hosteller i New York

Er du på utkikk etter hosteller i New York City? La meg hjelpe deg! Det er én stor fordel med å velge et vandrerhjem i New York, det er mye billigere enn et hotell! Hvis du ikke har noe imot å dele et rom (samt bråket og rotet som følger med), så er dette et supert alternativ. Det er god kvalitet på vandrerhjemmene som du finner på denne siden, så dette er et flott alternativ til studenter og unge voksne. I tillegg til å være billige er vandrerhjem også godt egnet til å bli kjent med nye mennesker og å skaffe nye venner.

Her er noen gode vandrerhjem både på og utenfor Manhattan. Hvis du bruker linkene nedenfor slipper du å betale bestillingsavgifter!

Contents

Hosteller på Manhattan

Hvis det er viktig for deg å være i nærheten av alle New Yorks største severdigheter, så burde du velge et vandrerhjem på Manhattan. Et vandrerhjem i dette området koster litt mer, men da er du til gjengjeld midt i smørøyet av byen som aldri sover.

Nap York Central Park sovestasjon

Sov i en pod på Nap York Central Park Sleep Station! På dette Vandrerhjemmet kan du bestille din egen pod, og du kan til og med få utsikt over byen. Hvert rom har 2 til 6 pods og eget bad. Gjestene kan benytte seg av en felles salong, et kjøkken og gratis WiFi. Hostellet ligger midt mellom flere Broadway-teatre, i nærheten av Columbus Circle og Central Park.

Sjekk tilgjengeligheten for Nap York Central Park Sleep Station her

HI New York City Hostel

På HI New York City Hostel er alle sovesalene større enn på de andre vandrerhjemmene på denne siden, med 10 til 12 senger per rom. Vandrerhjemmet har komfortable senger og et kjøkken man kan benytte seg av. Det er to store fellesarealer. Du kan kun bo her hvis du er over 13 år ifølge med en foresatt. HI New York City Hostel ligger i nærheten av Central Park, på Upper West Side. Det er også mulighet for å oppbevare bagasjen sin etter utsjekking, noe som kan være nyttig.

Sjekk tilgjengeligheten til HI New York City Hostel her

West Side YMCA Hostel

West Side YMCA Hostel har en fantastisk beliggenhet, nær Central Park og Midtown Manhattan. Det er innen gangavstand til Lincoln Center, Columbus Circle og Times Square. Det finnes rom med delt eller halvprivat bad for én eller to personer, samt de mer konvensjonelle sovesalene med 6 senger. Vandrerhjemmet har to innendørs svømmebassenger, treningsstudio og gratis WiFi.

Sjekk tilgjengeligheten til West Side YMCA her

Utenfor Manhattan

Hvis du ikke har noe imot å måtte reise litt for å komme den inn til bysentrum, og du har et mindre budsjett, så kan det være greit å velge et vandrerhjem utenfor Manhattan. Dette er også god mulighet til å bli kjent med andre bydeler i New York, og man kan som regel komme seg til sentrum på under en time, avhengig av hvor vandrerhjemmet er.

The Local NYC

På The Local NYC kan du velge mellom et privat rom med eget bad, eller et delt rom. Vandrerhjemmet ligger i et veldig kunstnerisk nabolag i Queens, og det tar bare 20 minutter med subway for å komme seg til Times Square. Her finner du også en takterrasse hvor du kan ta deg en drink, og et eget vaskerom som kan være praktisk under et lengre opphold. The Local NYC organiserer også egne arrangementer for gjestene sine, slik som filmkvelder og yogatimer for å sørge for at alle har det hyggelig!

Sjekk tilgjengeligheten til The Local NYC her
20 minutter fra Times Square

Q4 Hostel

Q4 Hostel ligger i Long Island City. Vandrerhjemmet holder åpent 24 timer i døgnet og er tilrettelagt med sikkerhetstiltak døgnet rundt. Det tar ikke imot gjester under 17 år uten foresatte, og oppholdet inkluderer ingen måltider. Videre så er du veldig nær sentrum, og rommene er ryddige og rene. Det finnes både enerom og sovesaler for menn og kvinner.

Sjekk tilgjengeligheten til Q4 Hostel her
15 minutter fra Times Square

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt