Om Eric

EricEtter at du har tittet rundt på nettsiden min lurer du sikkert på hvem Eric er! Jepp, det er meg, på bildet til venstre. Jeg håper at tipsene mine kan hjelpe deg med å planlegge turen din til New York. Nedenfor kan du lese litt om meg og om tanken min bak NewYork.no. Hvis du har noen som helst spørsmål eller hvis du føler at du mangler viktig informasjon, send meg en e-post til eric@newyork.no! Glem heller ikke å sjekke Facebook-siden min. Selvfølgelig er dette den aller beste siden dedikert til New York på Facebook. Der kan du få daglige oppdateringer og bilder fra New York, pluss at du kan komme i snakk med andre New York-entusiaster!

Contents

Min bakgrunn

Etter at jeg flyttet til New York, fikk jeg stadig besøk av venner og familie. Etter en stund begynte det å bli ganske slitsomt å hele tiden skulle gjenta de samme tipsene og forklaringene, så derfor bestemte jeg meg for å skrive ned og samle sammen all informasjonen på ett sted, slik at jeg bare kunne sende ut et dokument hver gang jeg ventet besøk. Etter at jeg fikk tak i denne nettsiden trengte jeg bare å overføre all informasjon fra min personlige reiseguide og over til denne siden, og slik ble NewYork.no til! Jeg fortsatte med å skrive om New York og dele min kjærlighet for byen med min mor, venner og bekjente. På nettsiden markerte jeg mine egne opplevelser som “Erics tips” slik at de alle visste at jeg hadde prøvd og testet det jeg skrev om.

Besøke New York City

Ettersom jeg ofte reiste til og fra New York visste jeg hva man kunne forvente seg og hva som kunne anbefales. Jeg har gjort det til mitt mål å besøke alle de største severdighetene, teste mange av restaurantene (greit, jeg foretrekker fortsatt pizza- og hamburger-steder), besøke sportsarrangementer og kamper, prøve å like opera-forestillinger, og til slutt men ikke minst; ta alle tilgjengelige helikopterturer. Jeg tenkte at dette var den eneste måten for å kunne være helt sikker på hva som er verdt å se (og hva som ikke er det!). Og hvorfor er dette viktig for meg? Jo, fordi jeg ønsker å være ærlig. Hvis jeg føler at noe ikke er verdt å se eller gjøre så kommer jeg til å dele dette med deg. Etterhvert som siden min (endelig!) begynte å få flere besøkende oppdaget jeg at dette var folk som var på utkikk etter den samme informasjonen som mine venner og familie var: lokal, ærlig og aktuell informasjon som ikke var overdrevet.

Ved siden av å ha laget denne nettsiden som et oppslagsverk for New York, samt stadig å oppdatere den med aktuell informasjon, liker jeg også å hjelpe folk med planlegging av turer til The Big Apple. Jeg har erfaring fra å være singel, tobarnsfar, turist og lokal newyorker, pluss at jeg ikke tar livet så altfor seriøst, så jeg vil tro at jeg har det som trengs for å kunne hjelpe deg. Utenom å sjekke nettsiden min kan du alltid ta kontakt med meg hvis du har spørsmål. Når det gjelder New York har du kommet til riktig fyr!

En nettside dedikert til The Big Apple

Siden jeg mottar flere og flere spørsmål om New York, og fordi siden min vokser så raskt, har jeg nå dannet et firma og  skaffet meg et talentfullt team. Jeg sørger for at de er oppdaterte med min kunnskap om New York, slik at de kan hjelpe deg (nesten) like godt som meg. Det kan godt hende at du vil treffe på dem på en reiselivsmesse.

Jeg har bodd i mange av nabolagene i New York: i East Village på 13th street, Greenwich Village på Bleecker Street, Upper East Side på Park Avenue og Hell’s Kitchen på 9th Avenue. Jeg føler meg virkelig som en lokal newyorker som omfavner byens sprudlende energi. Alt går i full fart i New York, det er hipt og stilig, flerkulturelt og urbant – enten du tar en joggetur i Central Park eller kjøper deg en bagel til frokost. Du har timesvis med vandring rundt byen til fots, eller så kan du kjapt vinke deg inn en gul taxi (og fortsatt vente en evighet i trafikken). Jeg vet hva som gjør denne byen så unik og jeg ønsker å dele dette med deg.

La meg hjelpe deg føle deg som en ekte newyorker!

Klikk her for å se kalenderen min, som oppdateres daglig. Her kan du finne forestillinger og andre arrangementer og spesielle dager som finner sted i løpet av oppholdet ditt. Trenger du hjelp med å legge opp dagene dine i New York? Her kan du se eksempler på reiseplaner jeg har laget. Helt til sist, så kan du putte all informasjonen i lomma, med gratisapper min, Eric’s New York. Med denne har du offline kart og en oversikt over attraksjoner, toaletter og gratis WiFi-punkter. Klikk her for Android-appen og her for iPhone-appen.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt