Summit One Vanderbilt Tickets

One Vanderbilt The Summit Tickets

Summit One Vanderbilt tickets er tilgjengelig på nett. Dette utkikkstårnet i New York ligger i One Vanderbilt-skyskraperen i Midtown Manhattan, ved siden av Grand Central Terminal. Utsiktspunktet er hele 335 meter høyt og  tilbyr en fantastisk utsikt over omkringliggende severdigheter som for eksempel Empire State Building. Summit er ikke bare et observasjonsdekk, men også en spesiell audiovisuell opplevelse.

 

Kjøp SUMMIT One Vanderbilt tickets her

Contents

SUMMIT One Vanderbilt

One Vanderbilt ligger ved siden av Grand Central. SUMMIT One Vanderbilt observation deck strekker seg over tre etasjer i den imponerende skyskraperen. Herfra vil du få en unik utsikt mot Empire Empire State Building, Chrysler Building, Bryant Park, og Times Square som ligger rett i nærheten. I tillegg til de vakre utsiktene tilbyr observasjonsdekket «Air», en kunstopplevelse du kan spasere gjennom. Det er også en innendørs kafé med en peis samt en utendørs terrasse med bar.

One Vanderbilt The Summit Tickets - Utsikt mot Empire State Building One Vanderbilt The Summit Tickets - Utsikt over Central Park

Spesielle funksjoner i Summit

Summit er ikke ditt ordinære observasjonsdekk, det er også fire opplevelser laget av Kenzo Digital som stimulerer alle sansene dine. Dvs. et besøk til Summit vil gi deg i den beste utsikten over New York på flere måter.

Transcendence

Når du ankommer, går du inn i «Transcendence»: et rom med stor takhøyde, fylt med speil for å skape en surrealistisk opplevelse og hvor du kan ta de mest imponerende Instagram-bildene. Over dette rommet kan du gå over balustraden hvor du kan se inn i de store runde speilene. Det anbefales på det sterkeste å ikke bruke skjørt eller kjoler når du skal besøke Summit, da gulvet og taket er laget av speil.

Summit One Vanderbilt Tickets - Transcendence

Affinity

Når du går gjennom opplevelsen, kommer du etterhvert inn i «Affinity» hvor hundrevis av sølvballonger flyter rundt. Det er det perfekte stedet for en spesiell selfie. Rommet tilbyr utsikt over Central Park og Uptown Manhattan.

Summit One Vanderbilt Tickets - Affinity

Levitation

I tillegg har SUMMIT One Vanderbilt to glassflater som kalles «Levitation»: hvis du ikke er redd for høyder kan du gå på de for en flott utsikt over Madison Avenue.

Ascent

«Ascent», to glassheiser plassert på utsiden av bygningen bringer deg til toppen av One Vanderbilt-bygningen. Når heisene har nådd toppen, blir de der i noen minutter slik at du kan nyte den vakre utsikten. Vær oppmerksom på at heisene er en ekstra attraksjon, som du trenger separate billetter til.

Ascent er midlertidig stengt
Erics tips: «Bruk nok med tid for å utforske alt Summit One Vanderbilt har å tilby. Jeg anbefaler deg for eksempel å sette deg ned, og beundre omgivelsene. Jeg bruker vanligvis en halvannen time på observasjonsdekket. Ikke glem å besøke toalettene: herfra får du en vakker utsikt over byen.»

Summit på dag- og kveldstid

Du kan besøke observasjonsdekket både dag og kveld. Begge tilbyr forskjellige opplevelser. På dagtid har du en flott utsikt over Central Park og observasjondekket har det perfekte lyset for Instagram-bildene dine. Sollyset er veldig sterkt på grunn av de mange speilene. Jeg anbefaler å ta med solbriller.

På kvelden er kunstopplevelsen «Air» enda mer intense enn på dagtid. De forskjellige fargene blir sterkere og virker enda livligere gjennom bakgrunnsmusikken som spilles. Dette gir observasjonsdekket, sammen med utsikten over byen, enda større verdi.

Kjøp SUMMIT One Vanderbilt tickets her

Erics tips: Du får en god utsikt over Central Park fra Summit. Hvis du ønsker å se Manhattans største park ovenfra, anbefaler jeg å besøke observasjonsdekket på dagtid.

Summit One Vanderbilt Tickets - kvelden Summit One Vanderbilt Tickets - kveld

Utendørs opplevelse

Observasjonsdekket har også et uteområdet som tilbyr utsikt mot Empire State Building og Times Square. På terrassen på utsiden kan du ta en drink ved baren. Her finner du også «Ascent», heisene på utsiden av bygningen.

Praktisk informasjon

  • Beliggenhet: hovedinngangen er i hovedhallen til Grand Central Terminal
  • Åpningstider:
    • fra 09:00 til 00:00
    • Siste inngang er 90 minutter før observasjonsdekket stenger

Observasjonsdekket er ikke inkludert i noen rabattkort.

Kjøp SUMMIT One Vanderbilt tickets her

Hvilke tidspunkt er best for å besøke Summit One Vanderbilt?

Det er ikke noe «beste» tidspunkt for å besøke Summit One Vanderbilt. På dagtid kan du ta flotte bilder, på kvelden er opplevelsen mer intens. Les mer her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt