Summit One Vanderbilt Tickets

One Vanderbilt The Summit Tickets

Summit One Vanderbilt tickets er snart tilgjengelig på nett. Dette utkikkstårnet i New York ligger i One Vanderbilt-skyskraperen i Midtown Manhattan, ved siden av Grand Central Terminal. Utsiktspunktet er hele 335 meter høyt. På grunn av sin unike beliggenhet tilbyr Summit en fantastisk utsikt over omkringliggende severdigheter som for eksempel Empire State Building. Utsikten kan ikke sammenlignes med noen av de andre utsiktstårnene i New York.

Åpning av Summit One Vanderbilt Observation Deck er planlagt i slutten av 2021.

Summit One Vanderbilt Tickets er ikke tilgjengelig enda.
Ønsker du å motta en e-post så snart billettene er tilgjengelige på min nettside? Send en e-post til [email protected], så gir jeg deg beskjed samme dag som billettene blir lagt ut for salg!

Utkikkstårn ved Grand Central

One Vanderbilt ligger på hjørnet av 42nd Street og Vanderbilt Avenue, på motsatt side av Grand Central. Utkikkstårnet One Vanderbilt opptar 57., 58. og 59. etasje av den imponerende skyskraperen. Den gir en unik utsikt mot Empire State Building, Chrysler Building, Bryant Park og Times Square som alle ligger i nærheten. Det er også en utendørs terrasse med mulighet for bestilling av mat og drikke av høy kvalitet. One Vanderbilt huser også en rekke kontorer, butikker og til og med kulturprosjekter.

Spesielle funksjoner i Summit

Summit One Vanderbilt er ikke et helt ordinært observasjonsdekk. Summit har to glassflater som kalles «Levitation»: hvis du ikke er redd for høyder kan du gå på de for en flott utsikt over Madison Avenue. Det er også et unikt «infinity room» hvor det er høyt mellom taket, som er tildekket med speil for en surrealistisk opplevelse hvor du kan ta imponerende slefier. Alt i alt vil et besøk på Summit på flere måter gi deg i den beste utsikten over New York.

Utendørs opplevelse

Selvfølgelig må du også ta et steg på utsiden for å utforske alt Summit har å tilby. Hovedattraksjonen her – hvis vi ser bort fra den fantastisk utsikten – er «Ascent»: to glassheisene som går fra observasjonsdekket, på utsiden av bygningen! Når heisen har nådd toppen står den stille i et par minutter så du kan nyte den utrolige utsikten. Etter heisen har kommet ned igjen, kan du gå rett på utendørsterrassen ved navnet ‘Après’ for en drink. Her serveres det eksklusive mat og drikke. Vær oppmerksom på at heisene er en ekstra attraksjon, som du trenger separate billetter til.

Erics tips: Summit ligger relativt nærme Empire State Building. The Summit gir derfor en fantastisk, på nært hold-utsikt over New Yorks ikoniske bygning, som overrasket meg. Du kan gå inn og ut av bygningen gjennom en ny gang på Grand Central, hvor et imponerende inngangsparti er bygget.

One Vanderbilt The Summit Tickets - Utsikt mot Empire State BuildingOne Vanderbilt The Summit Tickets - Utsikt over Central Park

Vil du besøke et annet utkikkstårn mens du venter? Bestill Empire State Building tickets, Top of the Rock tickets, One World Observatory tickets og Edge Observation Deck tickets.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter