Spørsmål? Send meg en e-post eric@newyork.no
One World Observatory tickets

One World Observatory tickets

Kjøp billetter nå
One World Observatory i New York

Det er mulig å kjøpe One World Observatory tickets i New York før du reiser. Billetten gir deg inngang til observasjonsdekket i 102.etasje og du kommer til å få en fantastisk utsikt. Observasjonsdekket har tre etasjer, og hver etasje har en 360 graders utsikt over New York. Du kan også besøke 100. og 101. etasje i One World Observatory.

Kjøp dine One World Observatory tickets her

Besøke One World Observatory

Det er absolutt verdt å besøke One World Observatory (tidligere kjent som Freedom Tower). Her kan du beundre den ubeskrivelige utsikten over byen. Dette er den høyeste bygningen på den vestlige halvdelen av verden, og hvem har vel ikke lyst til å være ‘on top the the world’? Billetter starter på 291 kr for voksne og 240 for barn (mellom 6 og 12 år).

Global Welcome Center

Etter at du har gått gjennom sikkerhetskontrollen kommer du inn til Global Welcome Center, hvor du vil bli møtt av en storskjerm som ønsker besøkende velkommen på 10 forskjellige språk. I et rom som kalles Voices kan du følge med på en videoinstallasjon om 48 arbeidere som hjalp til med å bygge One World. I gangen som heter Foundations kan du lære mer om bygningen.

One World Observatory - Global Welcome Center One World Observatory - Stemmer

Sky Pods

Du er nå klar til å ta heisen opp. Heisene kalles Sky Pods og det er plass til 15 personer per heis. Heisturen hele veien opp til 102. etasje tar bare ett minutt, og på turen opp kan du se en fascinerende time-lapse video om hvordan New Yorks skyline har utviklet seg over årene.

See Forever Theater

Etter at du har ankommet toppen vil du få se en 2-minutters video om New York i See Forever Theatre. Når videoen er ferdig blir skjermen løftet opp og du vil bli møtt av en utrolig utsikt! Hele besøket er innendørs, så glem ikke at ved Empire State Building og Top of the Rock kan du besøke observasjonsdekket utendørs.

One World Observatory - Utsikt

100. etasje

I 100. etasje finner du to interaktive stasjoner hvor du kan se høyteknologiske videoer. Du kan til og med be om bilder spesifikt av New York. I samme etasje finner du også Sky Portal, en sirkulær disc som viser real-time video av New Yorks gater nedenfor. Det er også en gavebutikk i denne etasjen.

101. etasje

I 101. etasje finner du alt av spisemuligheter. Her finnes det noe for enhver, enten du har lyst på snacks, cocktails eller en fancy middag.

Erics tips: Det er alltid lurt å forhåndsbestille billetter ettersom det kan sparer deg mye tid i ventekø. Du kan til og med kjøpe billetter til One World Observatory på nett kort tid i forveien. Du kommer til å bli tilsendt en e-billett som du ikke trenger å printe ut. På denne måten får du mer fleksibilitet og muligheten til å unngå lange ventekøer ved inngangen.

Dagstur inklusivt One World Observatory tickets

Hvis du ønsker å se mange severdigheter i løpet av en dag, så er denne heldagsturen et godt alternativ for deg. Du vil kunne hoppe over de vanlige ventekøene. Billetten lar deg besøke Frihetsgudinnen, Ellis Island, bli med på en guidet tur til 9/11 Memorial og Financial District, og ender til slutt opp ved One World Observatory med en forhåndsbestilt billett. Les mer og bestill billetter her.

One World Observatory - The Sky Portal One World Observatory - Bar

Praktisk Informasjon

Du må printe ut billetten din eller vise den frem på smarttelefonen din som en mobil-billett, og møte opp 15 minutter før den tiden som er angitt. Alle besøkende må gjennom en sikkerhetskontroll. Du får bare lov til å ta med deg en liten bag eller veske, og det finnes ingen skap tilgjengelige for oppbevaring av personlige gjenstander.

  • Beliggenhet: Hovedinngangen er ved West Street (hjørnet av West og Vesey Street)
  • Åpningstider:
    • 1. mai – 4. september: kl. 08.00 til 21:00
    • 5. september 2017 – 31. desember: kl. 09:00 til 21:00
    • Egne åpningstider gjelder for 4. juli, 11. september og 24., 25. og 31. desember
  • Barn under 5 år får gratis inngang

Kjøp dine One World Observatory tickets her

One World Observatory - Freedom Tower

Det kan hende at du også er interessert i:

Comments are closed.

Erics New York Den er gratis i App Store
App store Google play
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


fra
til
Søk etter billetter