One World Observatory tickets

Kjøp billetter nå
One World Observatory i New York

Det er mulig å kjøpe One World Observatory tickets i New York før du reiser. Billetten gir deg inngang til utkikkstårnet i 102.etasje og du kommer til å få en fantastisk utsikt. Utkikkstårnet har tre etasjer, og hver etasje har en 360 graders utsikt over New York. Du kan også besøke 100. og 101. etasje i One World Observatory.

Kjøp dine One World Observatory tickets her

Contents

Besøk One World Observatory

Det er to typer billetter for One World Observatory. Hvis du vet hvilket tidspunkt du vil besøke observasjonsdekket burde du velge General Admission-billetter, som også er de billigste. Hvis du enda ikke er helt sikker på planleggingen eller vil ta været i betraktning kan du kjøpe en fleksibel billett. Denne all-inclusive-billetten kommer med «skip-the-line», en digital Skyline-guide (se mer nedenfor) samt en kupong på 15$ for en drink eller til souvenirbutikken. Du kan velge om du vil besøke observasjonsdekket på morgenen eller ettermiddagen og møter opp på det tidspunktet som passer best for deg.

Global Welcome Center

Etter at du har gått gjennom sikkerhetskontrollen kommer du inn til Global Welcome Center, hvor du vil bli møtt av en storskjerm som ønsker besøkende velkommen på 10 forskjellige språk. I et rom som kalles «Voices» kan du følge med på en videoinstallasjon om 48 arbeidere som hjalp til med å bygge One World. I gangen som heter «Foundations» kan du lære mer om bygningen.

Sky Pods

Du er nå klar til å ta heisen opp. Heisene kalles «Sky Pods» og det er plass til 15 personer per heis. Heisturen hele veien opp til 102. etasje tar bare ett minutt, og på turen opp kan du se en fascinerende time-lapse video om hvordan New Yorks skyline har utviklet seg over årene.

See Forever Theater

Etter at du har ankommet toppen vil du få se en 2-minutters video om New York i See Forever Theatre. Når videoen er ferdig blir skjermen løftet opp og du vil bli møtt av en utrolig utsikt! Hele besøket er innendørs, så glem ikke at ved Empire State Building og Top of the Rock er utkikkstårnet utendørs.

Digital Skyline Guide

Digital Skyline Guide er en iPad som guider deg gjennom byen: skjermen beveger seg med deg nå du går fra vindu til vindu. Du kan trykke på etikettene som vises på iPaden, og du vil digitalt fly dit med helikopter og høre fascinerende historier om stedet. Denne funksjonen er også inkludert i «skip-the-line» kombinasjonsbillettene, som er praktisk hvis du ikke har mye tid og ønsker rask og enkel inngang til One World Observatory

One World Observatory Tickets - Utsikt

100. etasje

I 100. etasje finner du to interaktive stasjoner hvor du kan se høyteknologiske videoer. Du kan til og med be om bilder spesifikt av New York. I samme etasje finner du også Sky Portal, en sirkulær disc som viser real-time video av New Yorks gater nedenfor. Det er også en gavebutikk i denne etasjen.

101. etasje

I 101. etasje finner du alt av spisemuligheter. Her finnes det noe for enhver, enten du har lyst på snacks, cocktails eller en fancy middag.

Erics tips: «Heisturen opp til One World Observatory er artig. Siden observasjonsdekket ligger i Downtown Manhattan, har du utsikt over havnen, broene og Frihetsgudinnen. Alt dette vil være bedre synlig på dagtid enn når det er mørkt. Observatoriet ligger innendørs, noe som gjør det til det beste observatoriet for personer med høydeskrekk.»

Dagstur inklusivt One World Observatory tickets

Hvis du ønsker å se mange severdigheter i løpet av en dag, så gir denne turne deg gir deg en omfattende introduksjon til New York, du vil bli guidet i Midtown, i 9/11 Memorial og Financial District. Du vil også se Frihetsgudinnen fra vannet. Denne turen ender ved One World Observatory med en forhåndsbestilt billett. Les mer og bestill billetter her.

One World Observatory Tickets - Utsikt over Manhattan One World Observatory - Bar

Praktisk Informasjon

Du må printe ut billetten din eller vise den frem på smarttelefonen din som en mobil-billett, og møte opp 15 minutter før den tiden som er angitt. Alle besøkende må gjennom en sikkerhetskontroll. Du får bare lov til å ta med deg en liten bag eller veske, og det finnes ingen skap tilgjengelige for oppbevaring av personlige gjenstander.

  • Beliggenhet: Hovedinngangen er ved West Street (hjørnet av West og Vesey Street)
  • Åpningstider: fra 10:00 til 19:00
  • Barn under 5 år får gratis inngang

Kjøp dine One World Observatory tickets her

One World Observatory - Freedom Tower

Det kan hende at du også er interessert i:

Hvor mye koster det å besøke One World Trade Center?

Billetter til One World Observatory starter på 478 kr for voksne. Hopp over køen ved å bestille på nett.

Når er det best å besøke One World Observatory?

Jeg vil anbefale å besøke One World Observatory under dagen da du vil få en panoramautsikt over New York og New Jersey.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt