Transport fra Newark flyplass til Long Island City

Kjøp billetter nå
Transport fra Newark flyplass til Long Island City

Det finnes flere alternativer for transport fra Newark flyplass (EWR) til Long Island City (Queens). Det er en lang reise som kan ta lang tid hvis du reiser med offentlig transport. Du kan ta tog til Manhattan og reise videre derfra med subway, taxi eller buss.

Taxi fra Newark til LIC

Jeg anbefaler ikke å ta en taxi fra Newark Airport. Hvis du reiser fra en amerikansk stat til en annen så har flyplass-taxiene rett til å kreve en spesiell avgift for strekninger mellom stater. Benytter du deg av en slik taxi må du belage deg på å betale mellom $ 130 til $ 150. Personlig anbefaler jeg at du forhåndsbestiller privatbil med sjåfør. Dette er ved de fleste tilfeller billigere og du får vite totalbeløpet for reisen (inkludert tips og tollavgifter) på forhånd.

Hvis du reiser med en gruppe på fire eller flere passasjerer så anbefaler jeg at du benytter deg av car service og bestiller transport med minibuss nedenfor.

Forhåndsbestill transport til Long Island City her

Reiser du fra en annen flyplass?

Les mer om transport fra JFK flyplass til Long Island City her

Les mer om transport fra LaGuardia flyplass til Long Island City her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt