Transport fra Newark flyplass til Long Island City

Kjøp billetter nå
Transport fra Newark flyplass til Long Island City

Det finnes flere alternativer for transport fra Newark flyplass (EWR) til Long Island City (Queens). Det er en lang reise som kan ta lang tid hvis du reiser med offentlig transport. Du kan ta tog til Manhattan og reise videre derfra med subway, taxi eller buss.

Taxi fra Newark til LIC

Jeg anbefaler ikke å ta en taxi fra Newark flyplass. Hvis du reiser fra en amerikansk stat til en annen så har flyplass-taxiene rett til å kreve en spesiell avgift for strekninger mellom stater. Benytter du deg av en slik taxi må du belage deg på å betale mellom $140 til $160. Personlig anbefaler jeg at du forhåndsbestiller privatbil med sjåfør. Dette er mye billigere og du får vite totalbeløpet for reisen (ekskludert tips og tollavgifter) på forhånd.

Hvis du reiser med en gruppe på fire eller flere passasjerer så anbefaler jeg at du benytter deg av car service og bestiller transport med minibuss nedenfor.

Forhåndsbestill transport til Long Island City her

Følg stegene under for å bestille transport

  1. Fyll inn Newark flyplass og flynummer/detaljer for flyet ditt. Pass på at du velger “International (Outside only)” under «Meeting Area».
  2. Fyll inn Queens. Velg Long Island City og legg til adressen.
  3. Fyll inn dato og det tidspunktet du ønsker å bli hentet. (Du kan fylle inn ankomsten til flyet og så sjekker de når du lander og på hvilken gate/terminal).
  4. Velg bil.
  5. Fyll inn kontaktinformasjon og velg betalingsmåte. Jeg anbefaler at du velger “cash” alternativet som betyr at du betaler sjåføren i kontanter.
  6. Fyll inn telefonnummeret ditt og pass på at du også legger til telefonnummeret under “Special Requests”. Skriv telefonnummeret ditt på den internasjonale måten denne gangen. Skriv for eksempel: “Hello, my phone number is 0047 XX XX XX XX”.
  7. Bekreft bestillingen og du kommer til å bli tilsendt en bekreftelse på e-post.

Husk å bestille transport med bil eller minibuss tilbake igjen til flyplassen

Reiser du fra en annen flyplass?

Les mer om transport fra JFK flyplass til Long Island City her

Les mer om transport fra LaGuardia flyplass til Long Island City her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter