Opera tickets i New York 2023

Opera billetter i New York

Det er enkelt å kjøpe opera tickets i New York på nett før du reiser. Metropolitan Opera på Lincoln Center er det imponerende hjemmet til mange talentfulle artister. Nyt en verdensberømt operaforestilling, slik som for eksempel La Traviata, La Bohème eller Macbeth. Under operaforestillingen kommer du til å bli mektig imponert over den dekorerte lobbyen og den utrolige gode lyden i The Metropolitan Opera House. Dette er et supert sted for en classy kveld ute i New York. Operasesongen varer fra slutten av september til slutten av mai/midten av juni.

Klikk her for å se operakalenderen og kjøp billetter her

Få 45 kr i rabatt når du bestiller for mer enn 900 kr med rabattkoden HELLOTICKETS5

Contents

Programmet til Metropolitan Opera

Metropolitan Opera er den største organisasjonen for klassisk musikk i Nord-Amerika. Det er kjent for å arrangere forestillinger med noen av verdens beste stemmer. Metropolitan Opera presenterer omtrent 26 forskjellige operaer, med 200 forestillinger per sesong. The Mets operakalender varierer hvert år, fra mindre kjente operaer til klassikere som Aida and The Magic Flute. Det er flere forskjellige operaer i løpet av uken, noe som gjør sesongen veldig variert. Nedenfor kan du se programmet til Metropolitan Opera og bestille billetter.

Opera billetter i New York - Cosi fan tutteOpera billetter i New York - Akhnaten

Hvor bør jeg sitte i Metropolitan Opera House?

Ønsker du gode plasser vil jeg anbefale deg å ta plassene i orkesteret. På den måten er du tett på scenen og kan se forestillingen i all sin prakt. Får du plasser høyere opp i operahuset, vil du kunne kunne beundre hele teatret. Disse seksjonene kalles Grand Tier og Dress Circle. Husk at noen seter er høyt oppe, så dersom du har høydeskrekk må du skaffe deg orkesterbillettene.

Hvis du har et begrenset budsjett, kan du kjøpe billetter til balkongen eller Family Circle. Disse setene er plassert høyt oppe i teatret, men kan fortsatt opleve operaen. Lincoln Center tilbyr også bokser, men personlig er jeg ingen fan av disse. Du ser operaen fra siden, og jeg foretrekker å se den forfra. Klikk her for å se plantegningen fra Metropolitan Opera House.

Hvordan kjøpe Opera Tickets?

Det er enkelt å kjøpe billetter til operaen i New York i oversikten under. Jeg anbefaler å kjøpe opera-billetter på nett før du reiser til New York. Dette spare deg for tid og viktigst av alt trenger du ikke å stresse med å finne billetter når du er i New York.

Det er enkelt å kjøpe billetter:
  • Klikk på lenken og velg datoen du ønsker å gå
  • Fyll inn dine opplysninger og betal
  • Sjekk e-posten din for bekreftelse
Erics tips: Foran alle setene er det plassert små skjermer med oversettelse av sangtekstene. Dette gjør det enklere å følge handlingen i forestillingene. Språkene tilgjengelig varierer fra opera til opera, men som oftest tilbys det engelsk, tysk, italiensk og spansk.

Praktisk informasjon

  • Varighet: Varierer per forestilling, vanligvis mellom 3-4 timer
  • Sted: Metropolitan Opera House, 30 Lincoln Center Plaza
  • Hjelpemidler: 

Metropolitan Opera Tickets


Opera billetter i New York - Madama ButterflyOpera billetter i New York - Orfeo

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt