Opera tickets i New York 2021

Opera billetter i New York

Det er enkelt å kjøpe opera tickets i New York på nett før du reiser. Metropolitan Opera på Lincoln Center er det imponerende hjemmet til mange talentfulle artister. Nyt en verdensberømt operaforestilling, slik som for eksempel La Traviata, La Bohème eller Macbeth. Under operaforestillingen kommer du til å bli mektig imponert over den dekorerte lobbyen og den utrolige gode lyden i The Metropolitan Opera House. Dette er et supert sted for en classy kveld ute i New York.

Operasesongen varer fra slutten av september til slutten av mai. På grunn av COVID-19 vil det være forestillinger igjen fra september 2021.

Programmet til Metropolitan Opera

Metropolitan Opera er den største organisasjonen for klassisk musikk i Nord-Amerika. Det er kjent for å arrangere forestillinger med noen av verdens beste stemmer. Metropolitan Opera presenterer omtrent 26 forskjellige operaer, med 200 forestillinger per sesong. Ovenfor kan du se programmet til Metropolitan Opera og bestille billetter. Siden 1976 har The Metropolitan Opera blitt ledet av James Levine, men i 2016 tok Yannick Nézet-Séguin over stillingen.

Opera billetter i New York - Cosi fan tutteOpera billetter i New York - Akhnaten

Hvordan kjøpe opera tickets?

Billettene til operaen fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. På dagen forestillingen finner sted, venter billettene på deg i teaterets billettluke. Du kan hente dem inntil en time før forestillingen. Du behøver gyldig legitimasjon (passet ditt) for å kunne hente billettene.

Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til.

Erics tips: Foran alle setene er det plassert små skjermer med oversettelse av sangtekstene. Dette gjør det enklere å følge handlingen i forestillingene. Språkene tilgjengelig varierer fra opera til opera, men som oftest tilbys det engelsk, tysk, italiensk og spansk.

Opera billetter i New York - Madama ButterflyOpera billetter i New York - Orfeo

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

  • Ingen uventede kostnader. Det du ser er det du betaler!
  • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post eller WhatsApp
  • Ingen tredjeparter: du kjøper direkte fra kilden
  • Pålitelig, sikkert og raskt
  • Betal trygt med kredittkort eller PayPal

Send meg en e-post på [email protected] hvis du ønsker å bestille for grupper på 9 personer eller flere.

Informasjon om forestillingen

  • Varighet: Varierer per forestilling, vanligvis mellom 3-4 timer
  • Sted: Metropolitan Opera House, 30 Lincoln Center Plaza
  • Klikk her for forestillingene i operasesongen 2020
  • Klikk her for Metropolitan Opera House Theatre salkart

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter