Transport fra flyplassen til New Jersey, Queens, Brooklyn eller The Bronx

Transport fra flyplass til flyplass (JFK, Newark og LaGuardia)

Reiser du fra JFK eller Newark flyplass og skal bo i Queens eller Brooklyn – eller en annen stat som New Jersey? Da er det best å planlegge ved å oppdatere deg på informasjon om transport og tips jeg har opprettet for hver enkelt flyplass og destinasjon.

Contents

Transport til og fra JFK flyplass

Hvis du reiser fra JFK til Queens eller Brooklyn kan du alternativt ta Subway eller en av de kjente gule drosjene. Dersom du reiser til The Bronx eller New Jersey vil jeg på det høyeste anbefale å bestille privatbil med sjåfør på forhånd. I de fleste tilfeller er det mye raskere og praktisk istedenfor å velge offentlig transport, og det er billigere enn drosje.

Transport til og fra Newark flyplass

Hvis du reiser fra Newark flyplass til New Jersey kan du ta drosje. Hvis du reiser til Queens, Brooklyn eller The Bronx anbefaler jeg definitivt å forhåndsbestille privatbil med sjåfør. Dette fordi Newark Airport ligger i New Jersey, og de andre bydelene ligger i New York. Det vil derfor være svært vanskelig å bruke offentlig transport for å komme frem, drosjer vil også ta ekstra betaling siden de kjører til en annen stat. Du kan lese mer spesifikk informasjon om flyplasstransport under.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt