Transport mellom flyplasser og båthavner i New York

Transport mellom flyplasser og båthavner i New York

Ser du etter transport mellom flyplasser og båthavner i New York? New York har tre forskjellige båthavner: Manhattan Cruise Terminal, Brooklyn Cruise Terminal og Cape Liberty Cruise Port i New Jersey. New York har også tre flyplasser: John F. Kennedy International Airport (JFK), Newark International Airport (EWR) og LaGuardia (LGA).

Uansett hvilken overgang du trenger så synes jeg alltid at privat transport er det beste alternativet. Hvorfor? Fordi det er raskt og billig. Dessuten så er det mye enklere å ha sin egen privatbil med sjåfør.

Bestill transport fra flyplass til båthavn her

Bestill transport fra båthavn til flyplass her

Contents

Hvordan kan man spare penger på transport?

Transport med alt inkludert fungerer likt som en taxi; du bestiller en privat bil og sjåfør. Pass på at du bestiller så tidlig som mulig. Jo tidligere du bestiller, desto billigere blir det. prisen avhenger av flyplassen, båthavnen og antall passasjerer som deler på transporten. Toll og tips er begge inkludert i prisen, så du får ingen uventede overraskelser.

Reise mellom ulike stater

Skal du reise mellom to ulike stater slik som New York og New Jersey? Da har privatbil med sjåfør en ekstra fordel for deg. Sjåførene til de gule taxiene (yellow cabs) har lov til å kreve en spesiell avgift for strekninger mellom ulike stater, men dette gjør ikke privatbilene.

Ønsker du å bli værende i New York enten før eller etter cruiset ditt?

Les mer om transport fra båthavnen til hotellet ditt (eller en annen destinasjon i Manhattan)!

Transfer mellom flyplasser og båthavner i New York

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt