Aladdin Broadway tickets

Aladdin Broadway tickets

Kjøp billettene dine her

Bestill Aladdin på Broadway tickets før du reiser til New York. Du kan enkelt kjøpe teaterbilletter på nett, som sparer deg både tid og penger. Musikalen Aladdin på Broadway i New York er basert på den kjempe populære Disney-filmen. Aladdin, utgitt i 1992, ble en klassisk folkefavoritt og vant en Oscar. Historien om Aladdin er bygget på flere århundre gamle arabiske folkeeventyr, blant annet Tusen og en natt. Handlingen tar plass i en by full av kongelige, noen lommetyver og selvfølgelig ånden Genie. Nå kan du og barna dine gjenoppleve eventyret om Aladdin på Broadway, og se hvordan scenen på magisk vis forvandles til byen Agrabah. Forestillingen fremføres på New Amsterdam Theatre.

Kjøp billettene dine til Aladdin her

Eksklusivt: Velg alternativet for «Fleksibel billett» ved bestilling og du kan avbestille eller endre bestillingen opptil 72 timer før forestillingen!

Den magiske grotten og prinsesse Jasmine

Den magiske lampen som inneholder ånden Genie er begravet i en grotte. Den onde trollmannen Jafar, som også er høyeste rådgiver til sultanen av Agrabah, ønsker å eie lampen slik at han kan benytte seg av Genies tre ønsker for å ta over som sultan. Men det er bare noen få mennesker som kan komme seg inn i grotten, og Jafar er ikke en av de. Etter at Aladdin blir arrestert på falske anklagelser om å ha kidnappet prinsesse Jasmine, bruker Jafar han for å få tak i lampen. Heldigvis går ikke alt etter planen til Jafar.

Dette fører til at Aladdin gnir på lampen og slipper fri Genie – som gir han tre ønsker oppfylt. Hans første ønske er å bli forvandlet til en prins, slik at han er en passende frier for prinsesse Jasmine. Men, vil Jasmine falle for den forkledde prins Ali? Og vil Jafar ta over som sultan?

Aladdin Broadway Tickets - Genie og Aladdin Aladdin Broadway Tickets - Arabiske netter

En magisk kveld

Broadway produksjonen av Aladdin er like magisk som den originale animerte filmen – det flyvende teppet inkludert! I tillegg til hitsangene «A Whole New World» og «Prince Ali», inkluderer musikalen også nye sanger som har blitt produsert spesielt for scenen. Disney-filmen har blitt fornyet for å passe dagens publikum, noe som gjør forestillingen spesielt morsom. Hvis du ikke blir imponert av scenedesign og kostymene, så bare vent til du ser den morsomme Genie. Musikalen er super for hele familien!

Aladdin Broadway Tickets - Genie Aladdin Broadway Tickets - Dans

Hvordan kjøpe Aladdin Broadway tickets?

Billettene til Aladdin fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post umiddelbart. For denne musikalen får du en e-post med QR-koder senest 7 dager før forestillingen! Vis denne QR-koden på telefonen på teatret og nyt. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du trenger ikke å laste ned noen app eller skrive ut billettene. Vis kun QR-koden
 • Garantert autentiske billetter
 • Beste tilgjengelige seter, alltid ved siden av hverandre
 • En dedikert servicedesk: Du kan alltid kontakte meg direkte
 • Betal med kredittkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du velger fleksibel billett er det mulig å kansellere før datoen for forestillingen.

Kjøp billettene dine til Aladdin her

Erics tips: «Aladdin er en ekte Disney-musikal med moro for alle. Du vil også dra på smilebåndet flere ganger av lampeånden Genies humor, som treffer både høyt og lavt. Det magiske teppet spiller en stor rolle i stykket, og hvordan de får det til å fly over scenen er en av Broadways best bevarte hemmeligheter!»

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Anbefales fra 6 år.
 • Varighet: Omtrent 2 timer og 30 minutter
 • Sted: New Amsterdam Theatre, 214 West 42nd Street
 • Hjelpemidler: T
 • for å se New Amsterdam Theatre-setekartet

Kjøp billettene dine til Aladdin her

Har du ikke lyst til å se Aladdin?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Kjøp billettene dine til Aladdin her Kjøp billettene dine her

* Den laveste prisen for denne musikalen (blant andre) ligger på lør 17. august 2024 20:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on lør 17. august 2024 20:00

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt