Aladdin Broadway tickets

Aladdin Broadway tickets

Kjøp billettene dine her

Bestill Aladdin på Broadway tickets før du reiser til New York. Du kan enkelt kjøpe teaterbilletter på nett, som sparer deg både tid og penger. Musikalen Aladdin på Broadway i New York er basert på den kjempe populære Disney-filmen. Aladdin, utgitt i 1992, ble en klassisk folkefavoritt og vant en Oscar. Historien om Aladdin er bygget på flere århundre gamle arabiske folkeeventyr, blant annet Tusen og en natt. Handlingen tar plass i en by full av kongelige, noen lommetyver og selvfølgelig ånden Genie. Nå kan du og barna dine gjenoppleve eventyret om Aladdin på Broadway, og se hvordan scenen på magisk vis forvandles til byen Agrabah. Forestillingen fremføres på New Amsterdam Theatre.

Kjøp billettene dine til Aladdin her

Kjøp billetter, uten serviceavgift

Den magiske grotten og prinsesse Jasmine

Den magiske lampen som inneholder ånden Genie er begravet i en grotte. Den onde trollmannen Jafar, som også er høyeste rådgiver til sultanen av Agrabah, ønsker å eie lampen slik at han kan benytte seg av Genies tre ønsker for å ta over som sultan. Men det er bare noen få mennesker som kan komme seg inn i grotten, og Jafar er ikke en av de. Etter at Aladdin blir arrestert på falske anklagelser om å ha kidnappet prinsesse Jasmine, bruker Jafar han for å få tak i lampen. Heldigvis går ikke alt etter planen til Jafar, som fører til at Aladdin gnir på lampen og slipper fri Genie – som gir han tre ønsker oppfylt. Hans første ønske er å bli forvandlet til en prins, slik at han er en passende frier for prinsesse Jasmine. Men, vil Jasmine falle for den forkledde prins Ali? Og vil Jafar ta over som sultan?

Aladdin Broadway Tickets - Genie og Aladdin Aladdin Broadway Tickets - Arabiske netter

En magisk kveld

Broadway produksjonen av Aladdin er like magisk som den originale animerte filmen – det flyvende teppet inkludert! I tillegg til hitsangene «A Whole New World» og «Prince Ali», inkluderer musikalen også nye sanger som har blitt produsert spesielt for scenen. Disney-filmen har blitt fornyet for å passe dagens publikum, noe som gjør forestillingen spesielt morsom. Hvis du ikke blir imponert av scenedesign og kostymene, så bare vent til du ser den morsomme Genie. Musikalen er super for hele familien!

Aladdin Broadway Tickets - Genie Aladdin Broadway Tickets - Dans

Hvordan kjøpe Aladdin Broadway tickets?

Billettene til Aladdin fra NewYork.no er 100 % ekte og involverer ingen andre tredjeparter, slik at prisene holdes nede. Etter at ordren din har gått gjennom, vil du motta en bekreftelse per e-post med den offisielle kupongen. Kupongen inneholder all den informasjonen du trenger. Setene blir tildelt av teateret, derfor får du ikke vite hvilket setenummer du blir tildelt når bestiller. Setenummer vil være tydelig merket på selve billetten (som du får når du bytter inn kupongen). For bestilling opp til 4 personer er du garantert seter ved siden av hverandre. For større grupper vil teateret gjøre så godt de kan for å få det til. Send meg en e-post hvis du ønsker å bestille for grupper på 10 personer eller flere.

Hvorfor kjøpe gjennom NewYork.no?

 • Ingen uventede kostnader. Prisen du ser er den du betaler!
 • Du garanteres de beste tilgjengelige setene på tidspunktet du bestiller
 • En dedikert hjelpedesk på norsk: du kan alltid kontakte meg på e-post
 • Pålitelig, sikkert og raskt
 • Trygg betaling med kredittkort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billett kan du kansellere opptil 10 dager før dagen for showet.

Kjøp billettene dine til Aladdin her

Erics tips: Aladdin er en ekte Disney-musikal med moro for både gutter og jenter. Voksne vil også dra på smilebåndet flere ganger av lampeånden Genies humor, som treffer både høyt og lavt. Det magiske teppet spiller en stor rolle i stykket, og hvordan de får det til å fly over scenen er en av Broadways best bevarte hemmeligheter!

COVID-19 restriksjoner

Begrenset antall billetter tilgjengelig. Sosial distansering og munnbind er påkrevd. Obligatorisk negativ PCR test eller negativ antigen COVID-19 hurtigtest eller bevis på en full vaksinasjon mot COVID-19.

Informasjon om forestillingen

 • Aldersgrense: Minst 6 år
 • Varighet: Omtrent 2 timer og 45 minutter
 • Sted: New Amsterdam Theatre, 214 West 42nd Street
 • for å se New Amsterdam Theatre-setekartet

Kjøp billettene dine til Aladdin her

Har du ikke lyst til å se Aladdin?

Se en mengde av andre Broadway-show her

Kommende forestillinger

 • tir 4. januar 2022 - 19:00 - Aladdin - New Amsterdam Theatre
 • ons 5. januar 2022 - 19:00 - Aladdin - New Amsterdam Theatre
 • tor 6. januar 2022 - 19:00 - Aladdin - New Amsterdam Theatre
 • fre 7. januar 2022 - 20:00 - Aladdin - New Amsterdam Theatre
 • lør 8. januar 2022 - 14:00 - Aladdin - New Amsterdam Theatre
 • lør 8. januar 2022 - 20:00 - Aladdin - New Amsterdam Theatre
 • søn 9. januar 2022 - 13:00 - Aladdin - New Amsterdam Theatre
 • søn 9. januar 2022 - 18:30 - Aladdin - New Amsterdam Theatre
 • tir 11. januar 2022 - 19:00 - Aladdin - New Amsterdam Theatre
 • tor 13. januar 2022 - 19:00 - Aladdin - New Amsterdam Theatre

Kjøp billettene dine til Aladdin herKjøp billettene dine her

* Den laveste prisen for denne musikalen (blant andre) ligger på tir 4. januar 2022 19:00

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter