Reisetilbud til New York

Du finner New York reisetips og gode reisetilbud til New York på denne siden. På grunn av den pågående korona-krisen er mulighetene for å reise begrenset. Reiselivsnæringen svarer med å tiltrekke seg oppmerksomhet med billige fly, og billige hotell i New York. Dette kan du ta fordel av! Disse prisene tilbys ikke bare midlertidig; billige flybilletter til New York kan bestilles et par måneder i forveien, og hotellpriser er tilgjengelig til rabatterte priser. Hvis du har en positiv innstilling om at USA snart vil åpne igjen og du tør å gamble kan du nå bestille en billig tur til New York!

Hvorfor denne siden?

Ingen kan forutse hva som vil skje de kommende månedene, men det er helt sikkert at det etter hvert vil være lov å reise igjen. Feriere i eget land blir dyrere fordi dette er nå nesten det eneste reisealternativet. Som et resultat av dette har det blitt booket mye. Det samme vil garantert skje når andre destinasjoner åpner igjen etter reiserestriksjonene er løftet. Denne siden er beregnet på deg som er villig til å ta en risiko. Hvis du tør å gamble og bestille dine neste tur til New York før reiseforbudet til USA er løftet kan du ta fordel av noen supre tilbud.

New York-tilbud

Nedenfor ser du nåværende reisetilbud til New York, og oppdateres daglig. Alle hoteller jeg har valgt ut har gratis avbestilling, som minimerer risikoen ved å bestille.

Billige flybilletter til New York

Nedenfor ser du de billigste flybillettene til New York for oppførte datoer. Jeg har valgt ut disse reisedatoene og ser etter billige fly daglig. Dersom du reiser en dag tidligere, eller senere kan prisene være enda lavere! Klikk på linken og du vil bli videreført til tilbudene.

DatoerFlyPriser
nov 22 - nov 29Oslo - New York3.526 kr - Bestill her
des 11 - des 18Oslo - New York3.750 kr - Bestill her
jan 10 - jan 17Oslo - New York3.730 kr - Bestill her

Billigste hotell i New York

Hvis du har sett billige fly er du kanskje også nysgjerrig på hvilke hotell du kan bestille. Jeg skiller mellom billige hotell og førsteklasses hotell i New York. Nedenfor vil du finne et personlig utvalg av budsjettvennlige hotell. De er ikke alltid de billigste hotell i New York for disse datoene, men de har en god pris og er fortsatt et godt valg når man tar beliggenhet i betraktning.

DatoerHotellPriserEkstra
nov 22 - nov 29Bestill Pod 39 her$ 1024
des 11 - des 18Bestill Fairfield Inn by Marriott her$ 1247
jan 10 - jan 17Bestill Four Points by Sheraton her$ 847

 

førsteklasses hotell i New York

Hotellene nedenfor er mer kostbare enn de billige hotellene, men de er bemerkelsesverdig billigere sammenlignet med sine vanlige priser i samme periode. Kort fortalt; et førsteklasses hotell i New York for en relativt lav pris. Daglig velger jeg personlig ut disse hotellene basert på nåværende pris. Sjekk ut tabellen nedenfor for å se hvilke førsteklasses hotell du nå kan bestille i New York!

DatoerHotellPriserEkstra
nov 22 - nov 29Bestill Hotel Boutique at Grand Central her$ 1391
des 11 - des 18Bestill Frederick Hotel Tribeca her$ 1648
jan 10 - jan 17Bestill Artezen Hotel her$ 1036

 

Betydningen av symbolene:

  • = Gratis kansellering
  • = Har personlig bodd på hotellet i minimum tre netter
  • = Du sparer minimum 30% sammenlignet med vanlig pris i samme periode

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter