Reisetilbud til New York

Du finner New York reisetips og gode reisetilbud til New York på denne siden. På grunn av den pågående korona-krisen er mulighetene for å reise begrenset. Reiselivsnæringen svarer med å tiltrekke seg oppmerksomhet med billige fly, og billige hotell i New York. Dette kan du ta fordel av! Disse prisene tilbys ikke bare midlertidig; billige flybilletter til New York kan bestilles et par måneder i forveien, og hotellpriser er tilgjengelig til rabatterte priser. Hvis du har en positiv innstilling om at USA snart vil åpne igjen og du tør å gamble kan du nå bestille en billig tur til New York!

Hvorfor denne siden?

Ingen kan forutse hva som vil skje de kommende månedene, men det er helt sikkert at det etter hvert vil være lov å reise igjen. Feriere i eget land blir dyrere fordi dette er nå nesten det eneste reisealternativet. Som et resultat av dette har det blitt booket mye. Det samme vil garantert skje når andre destinasjoner åpner igjen etter reiserestriksjonene er løftet. Denne siden er beregnet på deg som er villig til å ta en risiko. Hvis du tør å gamble og bestille dine neste tur til New York før reiseforbudet til USA er løftet kan du ta fordel av noen supre tilbud.

New York-tilbud

Nedenfor ser du nåværende reisetilbud til New York, og oppdateres daglig. Alle hoteller jeg har valgt ut har gratis avbestilling, som minimerer risikoen ved å bestille.

Billige flybilletter til New York

Nedenfor ser du de billigste flybillettene til New York for oppførte datoer. Jeg har valgt ut disse reisedatoene og ser etter billige fly daglig. Dersom du reiser en dag tidligere, eller senere kan prisene være enda lavere! Klikk på linken og du vil bli videreført til tilbudene.

DatoerFlyPriser
mai 1 - mai 8Oslo - New York4.705 kr - Bestill her
jun 5 - jun 12Oslo - New York3.738 kr - Bestill her
jul 4 - jul 11Oslo - New York3.723 kr - Bestill her

Billigste hotell i New York

Hvis du har sett billige fly er du kanskje også nysgjerrig på hvilke hotell du kan bestille. Jeg skiller mellom billige hotell og førsteklasses hotell i New York. Nedenfor vil du finne et personlig utvalg av budsjettvennlige hotell. De er ikke alltid de billigste hotell i New York for disse datoene, men de har en god pris og er fortsatt et godt valg når man tar beliggenhet i betraktning.

DatoerHotellPriserEkstra
mai 1 - mai 8Bestill Fairfield Inn & Suites by Marriott her$ 806
jun 5 - jun 12Bestill AC Hotel by Marriott New York Downtown her$ 812
jul 4 - jul 11Bestill Radisson New York Times Square her$ 894

 

førsteklasses hotell i New York

Hotellene nedenfor er mer kostbare enn de billige hotellene, men de er bemerkelsesverdig billigere sammenlignet med sine vanlige priser i samme periode. Kort fortalt; et førsteklasses hotell i New York for en relativt lav pris. Daglig velger jeg personlig ut disse hotellene basert på nåværende pris. Sjekk ut tabellen nedenfor for å se hvilke førsteklasses hotell du nå kan bestille i New York!

DatoerHotellPriserEkstra
mai 1 - mai 8Bestill Artezen Hotel her$ 1024
jun 5 - jun 12Bestill Riu Plaza Times Square her$ 1535
jul 4 - jul 11Bestill Evelyn her$ 1193

 

Betydningen av symbolene:

  • = Gratis kansellering
  • = Har personlig bodd på hotellet i minimum tre netter
  • = Du sparer minimum 30% sammenlignet med vanlig pris i samme periode

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter