Reisetilbud til New York

Du finner New York reisetilbud på denne siden. Disse prisene tilbys ikke bare midlertidig; billige flybilletter til New York og hotellrom kan bestilles et par måneder i forveien. På denne siden finner du mine personlige utvalgte alternativer. Du kan nå bestille en billig tur til New York!

New York-tilbud

Nedenfor ser du nåværende reisetilbud til New York, og oppdateres daglig. Dette er personlige utvalg av alternativer for rimelig overnatting i New York.

Erics tips: Alle tilbud du finner på denne siden er hoteller jeg kjenner til eller har bodd på. Derfor vet jeg at de tilbyr god kvalitet og er verdt å bestille. Disse hotellene jeg har valgt ut inkluderer gratis avbestilling: dette minimerer risiko ved bestilling.

Billigste hotell i New York

Hvis du har sett billige fly er du kanskje også nysgjerrig på hvilke hotell du kan bestille. Jeg skiller mellom billige hotell og førsteklasses hotell i New York. Nedenfor vil du finne et personlig utvalg av budsjettvennlige hotell. De er ikke alltid de billigste hotell i New York for disse datoene, men de har en god pris og er fortsatt et godt valg når man tar beliggenhet i betraktning.

DatoerHotellPriserEkstra
jan 16 - jan 21Bestill The Carvi Hotel her$ 733
feb 12 - feb 17Bestill Holiday Inn Financial District her$ 755
mar 13 - mar 18Bestill Artel Hotel Times Square her$ 643 

 

førsteklasses hotell i New York

Hotellene nedenfor er mer kostbare enn de billige hotellene, men de er bemerkelsesverdig billigere sammenlignet med sine vanlige priser i samme periode. Kort fortalt; et førsteklasses hotell i New York for en relativt lav pris. Daglig velger jeg personlig ut disse hotellene basert på nåværende pris. Sjekk ut tabellen nedenfor for å se hvilke førsteklasses hotell du nå kan bestille i New York!

DatoerHotellPriserEkstra
jan 16 - jan 21Bestill Sonder l Chambers her$ 1047
feb 12 - feb 17Bestill M Social Hotel Times Square her$ 1003
mar 13 - mar 18Bestill Riu Plaza Manhattan Times Square her$1039

 

Billige flybilletter til New York

Hvis du ser et rimelig hotell kan det hende du også er nysgjerrig på hvilke fly du kan bestille. Nedenfor ser du de billigste flybillettene til New York for oppførte datoer. Dersom du reiser en dag tidligere, eller senere kan prisene være enda lavere! Klikk på linken og du vil bli videreført til tilbudene.

DatoerFlyPriser
jan 16 - jan 21Oslo - New York4.189 kr - Bestill her
feb 12 - feb 17Oslo - New York3.471 kr - Bestill her
mar 13 - mar 18Oslo - New York4.189 kr - Bestill her

Betydningen av symbolene:

  • = Gratis kansellering
  • = Har personlig bodd på hotellet i minimum tre netter
  • = Du sparer minimum 30% sammenlignet med vanlig pris i samme periode

Alle priser sjekkes og oppdateres daglig. Nettstedene jeg har linket til har dynamiske priser, så prisene kan endres.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt