2.2m
Spørsmål? Send meg en e-post eric@newyork.no
Brooklyn Nets tickets

Brooklyn Nets tickets

Kjøp billetter nå
Brooklyn Nets Tickets

Du kan enkelt kjøpe Brooklyn Nets tickets på nett før du reiser til New York. Det er en utrolig opplevelse å se en basketballkamp i New York, selv hvis du ikke engang er spesielt interessert i sport. Det er veldig lett å få tak i en billett og de er relativt billige.

Brooklyn Nets spiller i en stor innendørsarena som heter Barclays Center. Basketballsesongen i New York varer fra oktober til april. Hvis du er i New York, men ikke kan få tak i billetter til en Brooklyn Nets kamp, sjekk om New York Knicks spiller. Brooklyn Nets og Knicks er store rivaler ettersom begge lagene er basert i New York. Basketballsesongen i New York varer fra oktober til april.

Billetter for 2019/2020-sesongen er ikke tilgjengelige ennå
Vil du motta en e-post straks billettene er tilgjengelige? Send en melding til eric@newyork.no, så tar jeg kontakt samme dag som billettene legges ut for salg.

Kjøp Brooklyn Nets tickets

Du kan kjøpe billetter til Brooklyn Nets ved å sjekke programoversikten her, hvor du kan søke og få en oversikt over alle tilgjengelige kampdatoer. Billetter kan betales med kredittkort og blir sendt til adressen din eller på e-post. Du kan også velge å hente billettene gratis i New York. Hvis du ikke kan printe ut din e-billett så kan du gå innom billettkontoret som ligger sentralt, i nærheten av Times Square.

Det raskeste alternativet er å kjøpe e-billetter, men å velge gratis lokalt hentested er det beste alternativet for alle andre billetter (papirbilletter). Begge alternativene sparer deg fraktkostnad, så jeg anbefaler sterkt at du benytter deg av et av disse alternativene. Billettene er 100% garantert autentiske og blir levert i tide.

Billettene på nettsiden er fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen og derfor er billettene tilgjengelige til en lavere pris. Noen ganger er billettene dyrere enn den originale prisen og dette er fordi Brooklyn Nets kampen er utsolgt.

Brooklyn Nets Tickets - Kampen Brooklyn Nets Tickets - Show

Hvor burde jeg sitte på en basketballkamp i Barclays Center?

I Barclays Center burde du sitte så nærme banen som mulig, men disse setene er også de dyreste. Du kan fortsatt følge med på kampen selv om du ikke sitter helt nærme banen. Det er viktigere at du sitter på en langside enn at du sitter veldig nærme banen. Tabellen nedenfor viser hvilke seter som gir mest for pengene og seksjon 207, 209, 223 og 225 er ideelle. Greit å vite: jo lavere radnummer, jo nærmere banen er du. Derfor er rad 1 bedre enn rad 20.

Kjøp dine Brooklyn Nets tickets her

Brooklyn Nets i NYC - Salkart

Praktisk informasjon

Hvordan komme seg til Barclays Center?

Det er veldig enkelt å komme seg til Barclays Center og det er ingen grunn til å engste seg over beliggenheten i Brooklyn. Subway er mest praktiske fremkomstmiddelet for å komme seg Barclays Center. Du kan ta subway linje 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q eller R til Atlantic Avenue – Barclays Center. Du vil komme ut rett foran stadion. Reisen tar omtrent 22 minutter fra Grand Central Station.

Når må jeg være ved stadion?

Jeg vil anbefale at du ankommer stadion 30 – 60 minutter i forveien.

Hvordan komme seg tilbake til Manhattan

Benytt deg av subway for å komme deg tilbake til Manhattan etter kampen. Dette er den enkleste og raskeste måten. Det er trygt å reise med subway til Manhattan ettersom du kommer til å reise sammen med tusenvis av andre Nets-fans.

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

Ingen billetter er tilgjengelig for øyeblikket

 

Brooklyn Nets Tickets - Barclays Center

Comments are closed.

Erics New York Den er gratis i App Store
App store Google play
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter