Brooklyn Nets tickets 2024 – 2025

Brooklyn Nets Tickets

Du kan enkelt kjøpe Brooklyn Nets tickets på nett før du reiser til New York. Det er en utrolig opplevelse å se en basketballkamp i New York, selv hvis du ikke er spesielt interessert i sport. Det er veldig lett å få tak i billetter og de er relativt billige.

Brooklyn Nets spiller i en stor innendørsarena på Barclays Center. NBA-basketballsesongen i New York varer fra oktober til april. Det andre basketballaget i New York er New York Knicks. Brooklyn Nets og Knicks er store rivaler ettersom begge lagene er basert i New York.

 

Billetter for sesongen 2024 - 2025 er ikke tilgjengelig ennå
Ønsker du å få beskjed så fort billetter er ute for salg? Send meg en e-post på eric@newyork.no og jeg sender deg en e-post så fort billettene er ute for salg.

Kjøp dine Brooklyn Nets tickets her

Contents

Kjøp Brooklyn Nets tickets

Du kan kjøpe billetter til Brooklyn Nets ved å sjekke programoversikten her, hvor du kan søke og få en oversikt over alle tilgjengelige kampdatoer. Du kan betale billettene med kredittkort. Billettene er «e-tickets» som du bare viser på telefonen når du ankommer stadion. Du trenger ikke å skrive ut disse billettene. Etter bestilling mottar du billettene via e-post. Du er garantert å motta ekte billetter og de vil bli sendt til deg i tide.

Billettene på nettsiden er fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen og derfor er billettene tilgjengelige til en lavere pris. Noen ganger er billettene dyrere enn den originale prisen og dette er fordi Brooklyn Nets kampen er utsolgt.

Hvis du er i New York, men ikke kan få tak i billetter til en Brooklyn Nets kamp, sjekk om New York Knicks spiller.

Brooklyn Nets Tickets - Kampen Brooklyn Nets Tickets - Show

Hvor burde jeg sitte på en basketballkamp i Barclays Center?

I Barclays Center burde du sitte så nærme banen som mulig, men disse setene er også de dyreste. Du kan fortsatt følge med på kampen selv om du ikke sitter helt nærme banen. Det er viktigere at du sitter på en langside enn at du sitter veldig nærme banen. Tabellen nedenfor viser hvilke seter som gir mest for pengene og seksjon 207, 209, 223 og 225 er ideelle. Greit å vite: jo lavere radnummer, jo nærmere banen er du. Derfor er rad 1 bedre enn rad 20.

Kjøp dine Brooklyn Nets tickets her

Billetter for sesongen 2024 - 2025 er ikke tilgjengelig ennå
Ønsker du å få beskjed så fort billetter er ute for salg? Send meg en e-post på eric@newyork.no og jeg sender deg en e-post så fort billettene er ute for salg.

Brooklyn Nets Tickets - Barclays Center salkart

Praktisk informasjon

Hvordan komme seg til Barclays Center?

Det er veldig enkelt å komme seg til Barclays Center og det er ingen grunn til å engste seg over beliggenheten i Brooklyn. Subway er mest praktiske fremkomstmiddelet for å komme seg Barclays Center. Du kan ta subway linje 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q eller R til Atlantic Avenue – Barclays Center. Du vil komme ut rett foran stadion. Reisen tar omtrent 22 minutter fra Grand Central Station.

Når må jeg være ved stadion?

Jeg vil anbefale at du ankommer stadion 30 – 60 minutter i forveien.

Hvordan komme seg tilbake til Manhattan

Benytt deg av subway for å komme deg tilbake til Manhattan etter kampen. Dette er den enkleste og raskeste måten. Det er trygt å reise med subway til Manhattan ettersom du kommer til å reise sammen med tusenvis av andre Nets-fans.

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!


Brooklyn Nets Tickets - Barclays Center

Hvor mye koster Brooklyn Nets Billetter?

Billetter til Brooklyn Nets starter på

Hvor spiller Brooklyn Nets?

Brooklyn Nets spiller på Barcleys Center. Les mine tips for hvor du burde sitte i arenaen.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt