2.2m
Spørsmål? Send meg en e-post eric@newyork.no
Transport fra Manhattan til Newark flyplass

Transport fra Manhattan til Newark flyplass

Transport fra Manhattan til Newark flyplass

Transport fra Manhattan til Newark flyplass med taxi kan koste opp til $100. Derfor anbefaler jeg at du styrer unna taxier og heller reiser med shuttlebuss eller privat bil. Forhåndsbestilling av billetter gir deg en mindre bekymring og gjør det enklere å nyte den siste dagen din i New York.

Delt transport med små shuttlebusser

Disse shuttlebussene henter deg på hotellet eller leiligheten der du bor og frakter deg til Newark flyplass. Vær oppmerksom på at de fleste busser ikke henter passasjerer forbi 125th Street på Manhattan. Bussbilletten fra Manhattan til Newark flyplass koster $20. Det tar minst 1,5 time å reise til Newark flyplass. Disse bussene tar lenger tid enn det gjør å reise med taxi ettersom bussene må hente flere passasjerer på veien. Etter bestilling vil du bli tilsendt en kupong på e-post. Sørg for at du leser nøye gjennom instruksjonene på kupongen for hvordan du vil bli hentet på det stedet og den tiden du ønsker.

Bestill billett til delt transport med shuttlebuss her

Bestill billett til tur-retur delt transport med shuttlebuss her

Privat transfer

Vil du reise fra hotellet til flyplassen i en privat bil med egen sjåfør? Og foretrekker du å ordne med transporten før du reiser? Da kan du bestille en privat transfer på forhånd. Det er mange tilgjengelige valg for privat transfer.

Rimelig privat transfer

Velg dette rimelige private transferalternativet, så har du alt i orden før du drar til New York. Etter kjøp mottar du en bekreftelse med en lenke som du må bruke for å oppgi informasjon om flyvningen din og ønsket tidspunkt for henting. Dette alternativet inkluderer ikke bompenger eller tips.

Bestill rimelig privat transfer her

Privat transfer med alt inkludert

Om du foretrekker å betale hele summen for transporten på forhånd, så er dette tilbudet med alt inkludert alternativet for deg. Alt av skatter, bompenger og tips er inkludert.

Bestill privat transfer med alt inkludert her

Bestill tur/retur med alt inkludert her

Limousin

For å si farvel til New York City med stil, ta en limousin fra flyplassen. Du kan ta limotransfer fra hotellet til flyplassen med maks åtte personer.

Bestill limousin-transfer her

NJ Transit Train

Det er et tog som forbinder Penn Station på Manhattan med Newark flyplass. For å komme deg til terminalen din må du bytte til AirTrain. Togreisen til Newark og AirTrain koster $13 til sammen. AirTrain-billetten koster $5,50. Dette er den formen for transport jeg liker minst fra Manhattan til Newark flyplass, fordi du må bytte fra et tog til et annet, noe som ikke er særlig hyggelig hvis du har masse bagasje med deg.

Når burde jeg dra til Newark flyplass?

Beregn alltid godt med tid for å komme deg til flyplassen, spesielt i ‘rush hour’. Du har ikke lyst til å bli sittende fast i trafikk og bekymre deg for at du kanskje ikke rekker flyet ditt. Du kan forvente disse reisetidene når du reiser til Newark flyplass fra Manhattan:

  • Taxi til Newark flyplass: 1 til 1,5 time
  • Delt transport med shuttlebuss: 1,5 time
  • Tog til Newark flyplass: 1 time (fra det tidspunktet du går på toget)
  • Limousin/privatbil Newark flyplass: 45 minutter til 1,5 time
Erics tips: Jeg pleide å ta taxi, og hver gang jeg ankom Newark flyplass tenkte jeg “Hvorfor betaler jeg så mye igjen?!” Nå tar jeg aldri taxi til flyplassen, jeg bestiller alltid shuttlebuss eller privat bil (town car). Shuttlebuss koster $20 og henter deg ved hotellet eller leiligheten der du bor. Subway, tog og AirTrain koster totalt $15.75. Du må forhåndsbestille shuttlebuss eller limousin, og du kan gjøre det her.

Comments are closed.

Erics New York Den er gratis i App Store
App store Google play
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter