Send Eric en WhatsApp på +316 888 00 666
2.1m
Spørsmål? Send meg en e-post eric@newyork.no
Transport fra Manhattan til Newark flyplass

Transport fra Manhattan til Newark flyplass

Transport fra Manhattan til Newark flyplass

Transport fra Manhattan til Newark flyplass med taxi kan koste opp til $100. Derfor anbefaler jeg at du styrer unna taxier og heller reiser med shuttlebuss eller privat bil. Forhåndsbestilling av billetter gir deg en mindre bekymring og gjør det enklere å nyte den siste dagen din i New York.

Delt transport med shuttlebuss

Disse shuttlebussene henter deg på hotellet eller leiligheten der du bor og frakter deg til Newark flyplass. Vær oppmerksom på at de fleste busser ikke henter passasjerer forbi 125th Street på Manhattan. Bussbilletten fra Manhattan til Newark flyplass koster $20. Det tar minst 1,5 time å reise til Newark flyplass. Disse bussene tar lenger tid enn det gjør å reise med taxi ettersom bussene må hente flere passasjerer på veien. Etter bestilling vil du bli tilsendt en kupong på e-post. Sørg for at du leser nøye gjennom instruksjonene på kupongen for hvordan du vil bli hentet på det stedet og den tiden du ønsker.

Bestill billett til delt transport med shuttlebuss her

Bestill billett til tur-retur delt transport med shuttlebuss her

Privat bil eller limousin

Utenom de små shuttlebussene, så kan du også bli hentet der du bor hvis du benytter deg av en privat bil (town car) eller en limousin. En privat bil er en liten limousin som har plass til 4 passasjerer (egentlig bare en luksusbil). Hvis dere reiser som en gruppe på 4 personer er det billigere å benytte seg av denne bilen enn å ta buss eller taxi til flyplassen. Prisene er ofte rimelige og begynner på rundt $22 per person til Newark flyplass.

Bestill din privat bil eller limousin her

Tog

Det er et tog som forbinder Penn Station på Manhattan med Newark flyplass. For å komme deg til terminalen din må du bytte til AirTrain. Togreisen til Newark og AirTrain koster $13 til sammen. AirTrain-billetten koster $5,50. Dette er den formen for transport jeg liker minst fra Manhattan til Newark flyplass, fordi du må bytte fra et tog til et annet, noe som ikke er særlig hyggelig hvis du har masse bagasje med deg.

Når burde jeg dra til Newark flyplass?

Beregn alltid godt med tid for å komme deg til flyplassen, spesielt i ‘rush hour’. Du har ikke lyst til å bli sittende fast i trafikk og bekymre deg for at du kanskje ikke rekker flyet ditt. Du kan forvente disse reisetidene når du reiser til Newark flyplass fra Manhattan:

  • Taxi til Newark flyplass: 1 til 1,5 time
  • Delt transport med shuttlebuss: 1,5 time
  • Tog til Newark flyplass: 1 time (fra det tidspunktet du går på toget)
  • Limousin/privatbil Newark flyplass: 45 minutter til 1,5 time
Erics tips: Jeg pleide å ta taxi, og hver gang jeg ankom Newark flyplass tenkte jeg “Hvorfor betaler jeg så mye igjen?!” Nå tar jeg aldri taxi til flyplassen, jeg bestiller alltid shuttlebuss eller privat bil (town car). Shuttlebuss koster $20 og henter deg ved hotellet eller leiligheten der du bor. Subway, tog og AirTrain koster totalt $15.75. Du må forhåndsbestille shuttlebuss eller limousin, og du kan gjøre det her.

Comments are closed.

Erics New York Den er gratis i App Store
App store Google play
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


fra
til
Søk etter billetter