Helikoptertur i New York

Kjøp billetter nå
Helikoptertur i New York

En helikoptertur i New York er en helt unik opplevelse, som gir deg en fantastisk utsikt over New York – sett fra lufta! Det er best å bestille i forveien for den laveste prisen. En helikoptertur på 12 minutter koster 2189 kr (hvis du bestiller i forveien). Du kommer til å få se Frihetsgudinnen, Empire State Building, Chrysler Building og enorme Central Park, for ikke å glemme den utrolige utsikten over Manhattan!

Bestill en helikoptertur i New York her

Hvilken helikoptertur i New York burde du velge?

Erics tips: Det finnes ulike helikopterturer å velge mellom. Selv har jeg tatt mer enn 20 flyturer med helikopter i New York, og jeg synes alle sammen var verdt pengene. Sist gang jeg tok en helikoptertur var i mars 2024, og da valgte jeg en 15 minutter lang tur (se her). 15 minutter høres ikke så veldig lenge ut, men du får sett alle de berømte stedene, og det er en utrolig opplevelse. Hvis jeg måtte velge, så ville jeg ha valgt en 15- eller 16-minutters tur (se link nedenfor). Etter min mening får du mest for pengene med denne. Hvis pris ikke er en avgjørende faktor, så ville jeg definitivt ha valgt 25-minutters Grand Island-turen. Bestill alltid i forveien ettersom dette vanligvis er billigere enn å kjøpe samme dag og på stedet. Kanskje kan du gi det i gave til en du er glad i, eller bare til deg selv.

Unike helikopterturer

Ønsker du å gjøre noe ekstra unikt? Gå for en helikoptertur om kvelden. I løpet av denne flyturen nyter du utsikten over byen med alle de vakre lysene skrudd på. Kveldsturen er særlig noe for dem som allerede har tatt den vanlige helikopterturen over New York og ser etter en annerledes og unik opplevelse.

Det finnes også billig helikoptertur over New York. Turene går fra en heliport utenfor New York, en kort kjøretur fra Manhattan.

For en mer personlig flyopplevelse, bestill en privat helikoptertur i New York. Mens du ser alle de ikoniske landemerkene i byen, tilfører din egen private pilot et snev av luksus, perfekt for en spesiell anledning.

Helikoptertur i New York - Frihetsgudinnen Helikoptertur i New York - Flyr over Hudson

Tilleggsinformasjon

Viktig! Pass på at du kontakter turoperatøren for å bekrefte nøyaktig dato og tidspunkt etter at du har bestilt helikopterturen. Etter at du har bestilt på nett vil du bli tilsendt en kupong på e-post som inneholder all kontaktinformasjon til operatøren. Jeg anbefaler at du tar kontakt med turoperatøren minst to uker i forveien. Hvis du bestiller innen 2 uker før du ønsker å ta turen så burde du ta kontakt med operatøren snarest etter bestilling for å bekrefte tid og dato. Jo tidligere du bekrefter bestillingen, desto flere valgmuligheter vil du få i henhold til tidspunkt for helikopterturen.

Hvis planene dine endrer seg før du ankommer New York og du ønsker å endre på bestilling av helikopterturen, så kan dette gjøres ved å kontakte turoperatøren. Klikk her for å se en oversikt over de forskjellige rutene for helikopterturer.

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post. Denne kan du enten printe ut og bruke som billett for turen, eller vise frem som en mobil-billett på smarttelefonen din.

  • Varighet: varierer
  • Avgangssted: Downtown Heliport ved Pier 6
  • Avgangstider: varierer
  • Møt opp minst 20 minutter før avgangstid
  • Det er plass til 6 passasjerer per helikopter
  • Vær oppmerksom på at det ikke lenger tilbys helikopterturer på søndager. Dette gjør også at andre dager blir utsolgt raskere, så reserver plassen din før du reiser.

Her finner du diverse helikopterturer i New York

Helikoptertur i New York - Frihetsgudinnen & Downtown Helikoptertur i New York - Utsikt over Central Park

Hvilken helikoptertur er den beste i New York?

Personlig har jeg tatt over 20 og jeg synes alle har vært pengene. Hvis jeg måtte velge hadde jeg gått for disse turene.

Hvor mye koster en helikoptertur i New York?

Prisene for en helikoptertur starter på 2189 kr hvis du forhåndsbestiller her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt