New York Explorer Pass

Kjøp billetter nå
New York Explorer Pass

Med New York Explorer Pass kan du selv velge hvor mange severdigheter du ønsker å besøke. Det finnes over 80 populære severdigheter, turer og aktiviteter å velge mellom. Alt er inkludert, til en veldig gunstig pris. Dette rabattkortet er mye billigere enn separate billetter til severdigheter i New York. Explorer Pass er et av flere rabattkort som du kan kjøpe hvis du skal til New York. Andre alternativer er f.eks. New York CityPASS og New York Pass.

Kjøp ditt Explorer Pass her

Eksklusivt tilbud: gratis «early bird»-inngang til Empire State Building inntil 31. desember!

Priser for Explorer Pass

Explorer Pass er perfekt for alle som vet hva de ønsker å se og oppleve i New York. Du kjøper et pass som gir deg inngang til 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 severdigheter. Du trenger ikke å kjøpe separate billetter. Ved å kjøpe Explorer Pass betaler du så lite som 211 kr per severdighet i New York. Du sparer opptil 45 %!

Priser

2 stk
attraksjoner
3 stk4 stk5 stk7 stk10 stk
Barn 0-2 årgratisgratisgratisgratisgratisgratis
Barn 3-12 år450 kr643 kr827 kr965  kr1240 kr1562 kr
Voksne588 kr864 kr1148 kr1286 kr1654 kr2113 kr*

New York Explorer Pass - Brooklyn Bridge New York Explorer Pass - Metropolitan Museum i New York

Hva kan du se og gjøre med Explorer Pass?

Explorer Pass gir deg fleksibilitet til å velge hva du ønsker å se og gjøre til akkurat den tiden du ønsker å gjøre det. Du kan besøke Empire State Building og se panoramautsikten over New York fra utkikkstårnet der, ta en komfortabel busstur rundt byen med en hop-on-hop-off-buss, eller hvorfor ikke leie sykkel og ta turen til vakre Central Park? Explorer Pass gjør alt dette veldig enkelt. Her finner du alle severdighetene som inngår i Explorer Pass.

Kjøp ditt Explorer Pass her

Erics tips: Sightseeing i New York blir mye billigere med Explorer Pass ettersom du bare betaler for de severdighetene du ønsker å se. Med andre pass utnytter du ofte ikke alle billettene som inngår. Hvis du for eksempel velger en dagsbillett til en hop-on-hop-off-buss, en sykkeltur i Central Park, en tur på nattruten, et sightseeing-cruise og et besøk til Empire State Building, så sparer du hele 45% sammenlignet med prisen for ordinære billetter til hver av tingene.

New York Explorer Pass - Brooklyn Birdge og DUMBO rundtur New York Explorer Pass - Empire State

Hvordan virker Explorer Pass?

Før du kjøper New York Explorer Pass må du velge hvor mange severdigheter du ønsker å besøke. Dette vil hjelpe deg avgjøre hvilket rabattkort som er riktig for deg. Når du kjøper kortet blir du bedt om å fylle inn datoen du tror vil bruke det for første gang. Om dette skulle vise seg å være en annen dag, gjør det ingenting. Du vil bli tilsendt ditt New York Explorer Pass på e-post øyeblikkelig etter kjøp. Du kan enten printe det ut eller lagre det på mobiltelefonen din og vise det frem ved de ulike severdighetene du besøker. Du kan også begynne å reservere turer som du ønsker å bli med på. Explorer Pass inkluderer også en digital oversikt med mye nyttig informasjon om severdighetene og klare instruksjoner for hvordan du bruker passet ved hver severdighet.

Tilbud for Empire State Building: På tirsdager og torsdager frem til 31. desember kommer du inn kl. 07:30, en hel halvtime før alle andre, med «early bird»-inngang. Dette er en eksklusiv fordel med Go New York Explorer Pass, som gjør at du kan nyte utsikten fra utkikkstårnet uten å måtte knive om plassen.

New York Explorer Pass blir aktivert når du bruker det ved den første severdigheten du velger å besøke. Det er gyldig i 30 dager, så du trenger ikke å bekymre deg for å få dårlig tid. Explorer Pass lar deg dessuten hoppe over køen ved en rekke attraksjoner, og du kan benytte deg av spesialtilbud ved utvalgte butikker og restauranter, f.eks. får du rabatt når du handler på Macy’s.

Kjøp ditt Explorer Pass her

Erics tips: Hvis du velger å bruke Explorer Pass på mobiltelefonen din, så anbefaler jeg at du også printer det ut. Da har du fortsatt passet dersom noe skulle skje med mobiltelefonen.

New York Explorer Pass - Lincoln Square New York Explorer Pass - Frihetsgudinnen cruise

Det kan hende at du også er interessert i:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter