Go New York Explorer Pass

Kjøp billetter nå
New York Explorer Pass
10% rabatt

Med Go New York Explorer Pass kan du selv velge hvor mange severdigheter du ønsker å besøke. Det finnes over 90 populære severdigheter, turer og aktiviteter å velge mellom. Alt er inkludert, til en veldig gunstig pris. Dette rabattkortet er mye billigere enn separate billetter til severdigheter i New York. Go New York Explorer Pass er et av flere rabattkort som du kan kjøpe før du reiser til New York.

Kjøp ditt Go New York Explorer Pass

I dag: 10% rabatt på alle Explorer Pass. Rabattkortet er gyldig i 2 år fra kjøpsdatoen, bestill nå.

Priser for Explorer Pass

Explorer Pass er perfekt for alle som vet hva de ønsker å se og oppleve i New York. Du kjøper et pass som gir deg inngang til 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 severdigheter. Du trenger ikke å kjøpe separate billetter. Ved å kjøpe Explorer Pass betaler du så lite som $ 20 per severdighet i New York. Du sparer opptil 45 %!

Priser

3 attr.4 attr.5 attr.6 attr.7 attr.10 attr.
Voksne$87$124 $117$140 $133$159 $149$178 $169$229 $218
Barn 3-12 år$67$89 $84$107 $102$124 $118$139 $132$175 $166
Barn 0-2 årgratisgratisgratisgratisgratisgratis

Go New York Explorer Pass One World Observatory New York Explorer Pass - Metropolitan Museum i New York

Hva kan du se og gjøre med Explorer Pass?

Explorer Pass gir deg fleksibilitet til å velge hva du ønsker å se og gjøre til akkurat den tiden du ønsker å gjøre det. Du kan besøke Empire State Building og se panoramautsikten over New York fra utkikkstårnet der, ta en komfortabel busstur rundt byen med en hop-on-hop-off-buss, eller hvorfor ikke leie sykkel og ta turen til vakre Central Park? Explorer Pass gjør alt dette veldig enkelt. Her finner du alle severdighetene som inngår i Explorer Pass.

Kjøp ditt Explorer Pass her

Erics tips: Sightseeing i New York blir mye billigere med Explorer Pass ettersom du bare betaler for de severdighetene du ønsker å se. Med andre pass utnytter du ofte ikke alle billettene som inngår. Hvis du for eksempel velger en dagsbillett til en hop-on-hop-off-buss, en sykkeltur i Central Park, en tur på nattruten, et sightseeing-cruise og et besøk til Empire State Building, så sparer du hele 45% sammenlignet med prisen for ordinære billetter til hver av tingene. Andre alternativer er f.eks. New York CityPASS og New York Pass.

Go New York Explorer Pass Big Bus New York Explorer Pass - Empire State

Hvordan virker Explorer Pass?

Før du kjøper New York Explorer Pass må du velge hvor mange severdigheter du ønsker å besøke. Dette vil hjelpe deg avgjøre hvilket rabattkort som er riktig for deg. Når du kjøper kortet blir du bedt om å fylle inn datoen du tror vil bruke det for første gang. Om dette skulle vise seg å være en annen dag, gjør det ingenting. Du vil bli tilsendt ditt New York Explorer Pass på e-post øyeblikkelig etter kjøp. Du kan enten printe det ut eller lagre det på mobiltelefonen din og vise det frem ved de ulike severdighetene du besøker.

For guidede turer og enkelte attraksjoner trenger du å gjøre en reservasjon for et spesifikt tidspunkt. For å gjøre en reservasjon og se en komplett oversikt, klikk her.

New York Explorer Pass blir aktivert når du bruker det ved den første severdigheten du velger å besøke. Det er gyldig i 60 dager, så du trenger ikke å bekymre deg for å få dårlig tid. Explorer Pass lar deg dessuten hoppe over køen ved en rekke attraksjoner, og du kan benytte deg av spesialtilbud ved utvalgte butikker og restauranter, f.eks. får du rabatt når du handler på Macy’s.

Kjøp ditt Explorer Pass her

Erics tips: Hvis du velger å bruke Explorer Pass på mobiltelefonen din, så anbefaler jeg at du også printer det ut. Da har du fortsatt passet dersom noe skulle skje med mobiltelefonen.

Go New York Explorer Pass Central Park New York Explorer Pass - Frihetsgudinnen cruise

Det kan hende at du også er interessert i:

Hva er et New York Explorer Pass?

New York Explorer Pass er et rabattkort som gir tilgang til over 90 av de største attraksjonene til en rabattert pris. Betal så lite som $ 20 per attraksjon.

Hvor mye koster et New York Explorer Pass?

Prisene for et New York Explorer Pass avhenger av hvor mange attraksjoner du ønsker å besøke. Spar opp til 45% på billetter til attraksjoner.

Hvor kan jeg gjøre en reservasjon for Go New York Explorer Pass?

Du kan gjennomføre en reservasjon for Go New York Explorer Pass her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter