Go New York Explorer Pass

Kjøp billetter nå

Kjøp billettene dine her

New York Explorer Pass
Opptil 34% rabatt

Med Go New York Explorer Pass kan du selv velge hvor mange severdigheter du ønsker å besøke. Det finnes over 90 populære severdigheter, turer og aktiviteter å velge mellom. Alt er inkludert, til en veldig gunstig pris. Dette rabattkortet er mye billigere enn separate billetter til severdigheter i New York. GoCity New York Explorer Pass er et av flere rabattkort som du kan kjøpe før du reiser til New York.

Kjøp ditt Go New York Explorer Pass

EKSKLUSIVT TILBUD: Nå får du opptil 34% rabatt på Explorer Pass! Kjøp ditt i dag: Explorer Pass er gyldig i 1 år etter kjøpsdato. Klikk her og bruk rabattkoden ERICNYC5.

Priser for Explorer Pass

New York Explorer Pass er perfekt for alle som vet hva de ønsker å se og oppleve i New York. Du kjøper et pass som gir deg inngang til 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 severdigheter. Du trenger ikke å kjøpe separate billetter. Ved å kjøpe Explorer Pass betaler du så lite som $ 28 per severdighet i New York. Du sparer opptil 45 %!

Priser

3 attr. 4 attr. 5 attr. 6 attr. 7 attr. 10 attr.
Voksne $139 $104 $179 $137 $214 $161 $259 $184 $304 $208 $414 $275
3-12 år $104 $85 $149 $113 $179 $127 $209 $146 $249 $165 $344 $227

Go New York Explorer Pass One World Observatory Go New York Explorer Pass - Museum

Hva kan du se og gjøre med New York Explorer Pass?

Explorer Pass gir deg fleksibilitet til å velge hva du ønsker å se og gjøre til akkurat den tiden du ønsker å gjøre det. Du kan besøke Empire State Building og se panoramautsikten over New York fra utkikkstårnet der, ta en komfortabel busstur rundt byen med en hop-on-hop-off-buss, eller hvorfor ikke leie sykkel og ta turen til vakre Central Park? GoCity Explorer Pass gjør alt dette veldig enkelt. Her finner du alle severdighetene som inngår i Explorer Pass.

Erics tips: «Sightseeing i New York blir mye billigere med GoCity Explorer Pass ettersom du bare betaler for de severdighetene du ønsker å se. Med andre pass utnytter du ofte ikke alle billettene som inngår. Hvis du for eksempel velger en dagsbillett til en hop-on-hop-off-buss, sykkelleie i Central Park, et sightseeing-cruise og et besøk til Empire State Building og Edge, så sparer du hele 45% sammenlignet med prisen for ordinære billetter til hver av tingene. Andre alternativer er f.eks. New York CityPASS og New York Pass

Go New York Explorer Pass Big Bus New York Explorer Pass - Empire State

Hvordan virker Explorer Pass?

Før du kjøper New York Explorer Pass må du velge hvor mange severdigheter du ønsker å besøke. Dette vil hjelpe deg avgjøre hvilket rabattkort som er riktig for deg. Når du kjøper kortet blir du bedt om å fylle inn datoen du tror vil bruke det for første gang. Om dette skulle vise seg å være en annen dag, gjør det ingenting. Du vil bli tilsendt ditt New York Explorer Pass på e-post øyeblikkelig etter kjøp. Du kan enten printe det ut eller lagre det på mobiltelefonen din og vise det frem ved de ulike severdighetene du besøker.

For guidede turer og enkelte attraksjoner trenger du å gjøre en reservasjon for et spesifikt tidspunkt. For å gjøre en reservasjon og se en komplett oversikt, klikk her.

New York Explorer Pass blir aktivert når du bruker det ved den første severdigheten du velger å besøke. Det er gyldig i 60 dager, så du trenger ikke å bekymre deg for å få dårlig tid. Med dette rabattkortet kan du kun besøke attraksjonene én gang.

Kjøp ditt Explorer Pass her

Erics tips: «Hvis du velger å bruke Explorer Pass på mobiltelefonen din, så anbefaler jeg at du også printer det ut. Da har du fortsatt passet dersom noe skulle skje med mobiltelefonen.»

Go New York Explorer Pass Central Park New York Explorer Pass - Frihetsgudinnen cruise

Kjøp Explorer Pass med MetroCards

Du kan kjøpe dine Explorer Pass i kombinasjon med 7-Day Unlimited MetroCads. Med et MetroCard kan du bruke subwayen og alle lokale busser ubegrenset i 7 sammenhengende dager. MetroCards vil bli sendt med rekommandert post.

Kjøp ditt Explorer Pass med Unlimited MetroCards her

Unlimited +
5 attraksjoner

$ 43 RABATT
Unlimited + 5 attraksjoner

MetroCard – 7 dagers
➕Explorer Pass med 5 attraksjoner. (Her kan du lese om hva som er inkludert)
➕subway-kart
➕1x 10% Macy’s rabatt

$ 209,00

Unlimited +
7 attraksjoner

$ 69 RABATT
Unlimited + 7 attraksjoner

MetroCard – 7 dagers
➕Explorer Pass med 7 attraksjoner. (Her kan du lese om hva som er inkludert)
➕subway-kart
➕1x 10% Macy’s rabatt

$ 259,00

Unlimited +
10 attraksjoner

$ 95 RABATT
Unlimited + 10 attraksjoner

MetroCard – 7 dagers
➕Explorer Pass med 10 attraksjoner. (Her kan du lese om hva som er inkludert)
➕subway-kart
➕1x 10% Macy’s rabatt

$ 329,00

Hva er et New York Explorer Pass?

New York Explorer Pass er et rabattkort som gir tilgang til over 90 av de største attraksjonene til en rabattert pris. Betal så lite som $ 28 per attraksjon.

Hvor mye koster et New York Explorer Pass?

Prisene for et New York Explorer Pass avhenger av hvor mange attraksjoner du ønsker å besøke. Spar opp til 45% på billetter til attraksjoner.

Hvor kan jeg gjøre en reservasjon for Go New York Explorer Pass?

Du kan gjennomføre en reservasjon for Go New York Explorer Pass her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt