New York Jets tickets 2020

Kjøp billetter nå
New York Jets

Du kan kjøpe New York Jets tickets på nett før du reiser til new York. Jets-kamper er veldig populære, så det er smart å planlegge i forveien. New York Jets spiller på MetLife Stadium i New Jersey, bare 30 minutter unna Midtown Manhattan. Sesongen for Amerikansk fotball varer fra september til januar. Hvis du ikke kan få kjøpt billetter til New York Jets, sjekk om New York Giants spiller hjemmekamp.

Kjøp billetter til New York Jets her

Kjøp billetter til New York Jets nå, uten serviceavgift og med gratis forsendelse (e-billetter) eller gratis henting i New York!

Kjøp New York Jets tickets

Det er mulig å få kjøpt billetter til en Jets-kamp hvis man planlegger godt i forveien. Alle New York Jets kamper blir utsolgt. Ventelisten for sesongbilletter er på 8 år! Sjekk her for en oversikt over kampdatoene til New York Jets eller se tabellen nedenfor. Billetter kan betales med kredittkort og blir sendt til adressen din eller på e-post. Du kan også velge å hente billettene gratis i New York. Hvis du ikke kan printe ut din e-billett så kan du gå innom billettkontoret som ligger sentralt, i nærheten av Times Square.

Det raskeste alternativet er å kjøpe e-billetter, men å velge gratis lokalt hentested er det beste alternativet for alle andre billetter (papirbilletter). Begge alternativene sparer deg fraktkostnad, så jeg anbefaler sterkt at du benytter deg av et av disse alternativene. Billettene er 100% garantert autentiske og blir levert i tide.

Billettene på nettsiden er fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen og derfor er billettene tilgjengelige til en lavere pris. Når det er stor etterspørsel etter billetter er ofte billettene du får kjøpt dyrere enn den originale prisen.

New York Jets - Amerikansk fotballkamp New York Jets - Parkering

Hvor burde jeg sitte på en amerikansk fotballkamp på MetLife Stadium?

Hvis du har klart å få tak i billetter, så er du allerede heldig. MetLife Stadium er stor, men du får allikevel følelsen av at du er nærme banen. På illustrasjonen nedenfor har jeg markert i rødt de områdene med de beste sitteplassene. Hvis disse setene er for dyre, prøv å finne billigere seter høyere opp i stadion, for det viktigste er jo å få tak i billetter til kampen.

Kjøp dine New York Jets tickets her

New York Jets Tickets - Metlife salkart

Praktisk informasjon

Hvordan kommer jeg meg til MetLife Stadium?

Det er enkelt å reise til MetLife Stadium med offentlig transport fra Manhattan. Du trenger ikke å bekymre deg for at du ikke finner frem, for det kommer til å være mange tusen tilskuere og fotballfans som reiser sammen med deg til stadion. Dette er de to beste alternativene for å komme seg dit:

1) Ta toget fra Penn Station ved 34th Street og 7th Avenue i Manhattan. Kjøp billett enten ved disken eller ved automaten for MetLife Stadium. Du må ta NJ Transit toget til Secaucus, New Jersey (reisen tar omtrent 10 minutter). Her må du bytte til et tog som går til stadion. Ikke vær bekymret for at du ikke vet hvilket tog du må ta, for du kan bare følge etter de store folkemengdene med fans som reiser samme.Togene begynner å gå 3 timer før kampen starter og går frem til 2 timer etter endt kamp. Totalt koster det 11 dollar for tur-retur.

2) Ta Coach USA Express buss fra Port Authority Bus Terminal på Manhattan ved 42nd Street og 9th Avenue. Disse bussene begynner å gå omtrent 2,5 timer før kampen starter og går frem til en time etter at kampen er ferdig. En tur-retur billett for en person koster 14 dollar. Vær oppmerksom på at det kan bli veldig folksomt på bussene på vei tilbake fra kampen, men alle blir før eller siden tatt med tilbake til Manhattan.

Når burde jeg ankomme stadion?

Hvis du ankommer 1-1,5 time før kampen starter vil du ha nok tid til å se deg rundt og høre nasjonalsangen.

Hvordan komme seg tilbake til Manhattan

Ta enten buss eller tog (avhengig av om du kjøpt tur-retur billett eller ikke) for å komme deg tilbake til Manhattan etter kampen. Jeg foretrekker å reise med tog til MetLife Stadium, men buss er også et godt alternativ.

Erics tips: Erics tips: En amerikansk fotballkamp i MetLife Stadium er en utrolig opplevelse! Alt er bra organisert og nytt. Hvis du har sjansen til å dra på en kamp, gjør det! Du kan ta med deg et lite kamera, men alt av bagger, sekker, mat, drikke og paraplyer er forbudt. Pass på at du ankommer i tide ettersom det pågår mange aktiviteter rundt stadion. Det pleier å være folk som er der før kampen starter og griller på parkeringsplassen, noe som er et morsomt syn (se bildet nedenfor). Ta deg også tid til å ta en runde inne i stadion.

New York Jets - Kamp New York Jets - BBQ

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

Ingen billetter er tilgjengelig for øyeblikket

 

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter