New York Jets tickets 2024

Kjøp billetter nå
New York Jets
Starter på 119.00 kr

New York Jets tickets kan kjøper på nett før du reiser til New York. Jets-kamper er populære, så det er smart å planlegge i forveien. New York Jets spiller på MetLife Stadium i New Jersey, 30 minutter unna Midtown Manhattan. Sesongen for Amerikansk fotball varer fra september til januar.

Kjøp dine billetter til New York Jets her

Få 45 kr i rabatt når du bestiller for mer enn 900 kr med rabattkoden HELLOTICKETS5

Kjøp New York Jets tickets

Det er mulig å få kjøpt billetter til en Jets-kamp hvis man planlegger godt i forveien. Alle New York Jets kamper blir utsolgt. Sjekk her for en oversikt over kampdatoene til New York Jets eller se tabellen nedenfor. Billetter kan betales med kredittkort. Billettene er «e-tickets» som du bare viser på telefonen når du ankommer stadion. Du trenger ikke å skrive ut disse billettene. Du er garantert å motta ekte billetter og de vil bli levert i tide via e-post.

Billettene på nettsiden er fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen og derfor er billettene tilgjengelige til en lavere pris. Når det er stor etterspørsel etter billetter er ofte billettene du får kjøpt dyrere enn den originale prisen.

Får du ikke tak i NFL-billetter til New York Jets, se om New York Giants spiller hjemmekamp.

New York Jets - Amerikansk fotballkamp New York Jets - Parkering

Hvor burde jeg sitte på en amerikansk fotballkamp på MetLife Stadium?

Hvis du har klart å få tak i billetter, så er du allerede heldig. MetLife Stadium er stor, men du får allikevel følelsen av at du er nærme banen. På illustrasjonen nedenfor har jeg markert i rødt de områdene med de beste sitteplassene. Hvis disse setene er for dyre, prøv å finne billigere seter høyere opp i stadion, for det viktigste er jo å få tak i billetter til kampen.

Kjøp dine billetter til New York Jets her

New York Jets Tickets - Metlife salkart

Praktisk informasjon

Hvordan kommer jeg meg til MetLife Stadium?

Det er enkelt å reise til MetLife Stadium med offentlig transport fra Manhattan. Du trenger ikke å bekymre deg for at du ikke finner frem, for det kommer til å være mange tusen tilskuere og fotballfans som reiser sammen med deg til stadion. Dette er de to beste alternativene for å komme seg dit:

1) Ta toget fra Penn Station ved 34th Street og 7th Avenue i Manhattan. Kjøp billett enten ved disken eller ved automaten for Meadowlands Sports Complex. Du må ta NJ Transit toget til Secaucus, New Jersey (reisen tar omtrent 10 minutter). Her må du bytte til et tog som går til stadion og tar omtrent tyve minutter. Ikke vær bekymret for at du ikke vet hvilket tog du må ta, for du kan bare følge etter de store folkemengdene med fans som reiser samme.Togene begynner å gå 3 timer før kampen starter og går frem til 2 timer etter endt kamp. Totalt koster det $ 11 for tur-retur.

2) Ta Coach USA Express buss fra Port Authority Bus Terminal på Manhattan ved 42nd Street og 9th Avenue. Disse bussene begynner å gå omtrent 2,5 timer før kampen starter og går frem til en time etter at kampen er ferdig. En tur-retur billett for en person koster $ 14. Vær oppmerksom på at det kan bli veldig folksomt på bussene på vei tilbake fra kampen, men alle blir før eller siden tatt med tilbake til Manhattan.

Når burde jeg ankomme stadion?

Hvis du ankommer 1,5-2,5 time før kampen starter vil du ha nok tid til å se deg rundt og høre nasjonalsangen.

Hvordan komme seg tilbake til Manhattan

Ta enten buss eller tog (avhengig av om du kjøpt tur-retur billett eller ikke) for å komme deg tilbake til Manhattan etter kampen. Jeg foretrekker å reise med tog til MetLife Stadium, men buss er også et godt alternativ.

Erics tips: «En amerikansk fotballkamp i MetLife Stadium er en utrolig opplevelse! Alt er bra organisert og nytt. Hvis du har sjansen til å dra på en kamp, gjør det! Du kan ta med deg et lite kamera, men ingen bagger eller sekker er tillatt i stadion. Det samme gjelder for mat, drikke og paraplyer. Reis fra Manhattan tre timer før kampstart, fordi det vil allerede foregå «Tailgating» , noe som i utgangspunktet betyr å grille på parkeringsplassen, det er et veldig bisarrt syn (se bildene nedenfor). Ta deg tid til å gå rundt og gjennom hele stadion.»

Tailgate Party ved MetLife Stadium

Tailgating er en autentisk amerikansk opplevelse: et rituale før kampen som tar over hele parkeringsplassen til MetLife Stadium. Rundt deg vil du se folk som drikker, nyter mat som burgere, pølser eller ferske kringler, og spiller spill. Vil du oppleve tailgating? Nå kan du det! Bli med for å spise og nyte en drink mens du henger med Jets-fans. Hele arrangementet var veldig tilgjengelig og jeg følte meg veldig velkommen. Kom sulten og tidlig, så du vil ha nok tid til «Tailgating» og utforske MetLife Stadium.

New York Jets - Kamp New York Jets - BBQ

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

Hvor mye koster New York Jets billetter?

Du kan få billetter til New York Jets fra: $ 11,00

Hvor spiller New York Jets?

New York Jets spiller på MetLife Stadion. Les mine tips for hvor du burde sitte her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt