2.1m
Spørsmål? Send meg en e-post eric@newyork.no
Boksing i New York tickets

Boksing i New York tickets

Boksing i New York

Du kan enkelt kjøpe boksing i New York tickets før du reiser til byen. Madison Square Garden, også kjent som ‘verdens mest berømte arena’, er stedet der kjente tungvekt-boksere har kjempet for titlene sine. Over 50 verdensmester-kamper har blitt holdt i Madison Square Garden, inkludert ‘århundrets boksekamp’: Joe Frazier mot Muhammed Ali i 1971. Frazier vant og ble champion. Madison Square Garden er ikke det eneste stedet i New York hvor du kan få sett boksekamper. Barclays Center i Brooklyn avholder også store konkurranser, slik som Premier Boxing Champions kampene.

Kjøp billetter til boksing her

Kjøp billetter til boksing i New York nå, uten serviceavgift og med gratis frakt (e-billetter) eller hent dem gratis i New York!

Boksing i Madison Square Garden

På 1940- og 1950-tallet ble de viktigste kampene avholdt i Madison Square Garden. Henry Armstrong og Joe Louis konkurrerte i diverse turneringer her. Louis forsvarte verdensmester-tittelen hele åtte ganger i Madison Square Garden, og selv etter å ha pensjonert seg fra boksing bestemte han seg for å sloss mot Rocky Marciano i 1952 – en kamp han dessverre tapte. Den klassiske boksekampen mellom Sugar Ray Robinson og Jake Lamotta, som ble vunnet av Robinson, fant også sted i ‘The Garden’.

Kjøp boksing i New York tickets

Vil du gå å se en boksekamp i samme ring som hvor bokselegender ble til? Da burde du definitivt kjøpe billetter til en boksekamp i New York. Gå ikke glipp av muligheten til å oppleve en ordentlig ‘fight night’ i Madison Square Garden og være tilskuer når mestrene kjemper i bokseringen!

Du kan kjøpe billetter til en boksekamp ved å sjekke tabellen nedenfor og velge en kampdato. Billetter kan betales med kredittkort og blir sendt til adressen din eller på e-post. Du kan også velge å hente billettene gratis i New York. Hvis du ikke kan printe ut din e-billett, så kan du gå innom billettkontoret (innenfor åpningstidene) i New York. Kontoret har sentral beliggenhet i nærheten av Times Square.

Det raskeste alternativet er å kjøpe e-billetter, men å velge gratis lokalt hentested er det beste alternativet for alle andre billetter (papirbilletter). Begge alternativene sparer deg fraktkostnad, så jeg anbefaler sterkt at du benytter deg av et av disse alternativene. Billettene er 100% garantert autentiske og blir levert i tide.

Se under for en liste med datoer og bestill direkte

20apr
lø - Tidspunkt: 18:00 | Boksing, Sport | Starter på $101.00
1jun
lø - Tidspunkt: 17:00 | Boksing, Sport | Starter på $330.00

Hvis ingen billetter er tilgjengelige, så kan du jo vurdere å heller dra på en WWE-wrestling kamp i New York.

Comments are closed.

Win a trip to New York
Erics New York Den er gratis i App Store
App store Google play
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


fra
til
Søk etter billetter