Ski- eller snowboard-dagstur i New York

Kjøp billetter nå
Ski eller Snowboard dagstur i New York

Ski eller snowboard-dagstur i New York er kanskje ikke det første du tenker på når du planlegger storbyferien din. Newyork.no tilbyr denne unike dagsturen! Visste du at du kan stå på ski og snowboard ved Hunter Mountain Resorts, bare et par timer utenfor byen? Denne dagsturen er midt i blinken for de som ønsker å kombinere en storbyferie til New York med en dag i bakken!

Bestill ski eller snowboard dagstur her

Hvis turen over ikke er tilgjengelig kan du bestille skitur til Windham Mountain her.

Vintersport med alt inkludert

Alle skiløpere, uansett nivå, kan bestille disse billettene med ubegrenset tilgang til skiheis. På Hunter Mountain finner du løyper som passer for alle. Nybegynnere kan benytte seg av en enkel løype, mens de mer erfarne kan boltre seg i et mer avansert terreng. Du starter dagen tidlig i Midtown Manhattan. En buss kommer til å vente på deg og frakte deg til destinasjonen. Når dere har ankommet kommer du til få utlevert skikortet ditt, ski eller snowboard. Alt dette er inkludert i prisen som du betaler på forhånd! På slutten av dagen kommer du til å bli kjørt tilbake til Manhattan.

Ski eller Snowboard dagstur i New York - Skioppbevaring Ski eller Snowboard dagstur i New York - Hunter Mountain

Hunter Mountain

Hunter Mountain tilbyr mange forskjellige løyper, de er også ofte dekket av fersk snø rett fra snømaskinen (hvis det skulle være nødvendig), så du kommer garantert til å få gode skiforhold. For de som er på utkikk etter en utfordring, Hunter Mountain kan blant annet by på et fritt fall på 488 meter! Men Hunter Mountain er også tilpasset til nybegynnere på ski eller snowboard, og dagsturen er passende som ski-entusiaster på alle nivåer. Alt dette fra omtrent 980 kr; omtrent det samme som du hadde brukt på en kveld på byen på Manhattan!

Erics tips: Sjekk om reiseforsikringen din dekker å stå på ski/snowboard. Pass på at du legger det til hvis det ikke allerede er inkludert!

Praktisk informasjon

Etter bestilling kommer du til å bli tilsendt en kupong som du kan printe ut og bruke som billett for dagsturen, eller vis det frem på telefonen din som mobilbillett.

  • Aldersgrense: 18 år
  • Avgangssted: Midtown Manhattan
  • Avgangstid: kl. 06:00 eller 06:30, avgang fra Hunter Mountain er kl. 16:30
  • Denne turen er sesongbestemt

Bestill ski eller snowboard dagstur her

Klikk på kartet nedenfor for å se nærmere på løypene

Ski eller snowboard dagstur i New York - Kart over løyper

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter