2.2m
Spørsmål? Send meg en e-post eric@newyork.no
Circle Line: Best of NYC Cruise (2,5 timer)

Circle Line: Best of NYC Cruise (2,5 timer)

Kjøp billetter nå
Circle Line Best of NYC Cruise

Circle Line Best of NYC Cruise er det lengste av cruisene som tilbys. I løpet av dette cruiset på 2, timer vil du få oppleve hele øyen Manhattan, sett fra om bord på båten. Cruiset er tilgjengelig både om sommeren og vinteren.

Bestill billetter til Circle Line Best of NYC Cruise her

Hudson-elven og Financial District

Etter at båten drar fra Pier 83 begynner turen langs Hudson-elven. Du kommer til å se Midtown med sine høye skyskrapere, de kjempedyre leilighetene i Greenwich Village, og Financial District. Gjennom hele cruiset vil turguiden om bord på båten fortelle historier og morsomme fakta om stedene og bygningene som båten passerer forbi. For eksempel kommer du til å få se en brygge i Greenwich Village som ikke er i bruk, men som er stedet hvor Titanic skulle ha gått i land. I Financial District vil du få sett både det enorme Freedom Tower som er hjertet av det nye World Trade Center, og Winter Garden Atrium hvor det står palmetrær ved bunnen av skyskraperen – noe du kanskje ikke ellers ville ha lagt merke til. Båten fortsetter mot Frihetsgudinnen, og her kan du beundre Lady Liberty i all sin prakt og ta flotte bilder.

Circle Line Best of NYC Cruise - 1WTC Circle Line Best of NYC Cruise - Frihetsgudinnen

Brooklyn Bridge sett fra vannet

Herfra går båten videre til østsiden av Manhattan. Båten vil passere Wall Street og seile under Brooklyn Bridge. Du vil få sett de flotteste husene på Upper East Side, og til og med passere den nye Yankee Stadium hvor det berømte baseball-laget New York Yankees spiller hjemmekamper. Det er verdt å legge merke til hvordan den travle delen av nordlige Manhattan fort endres til den rolige Hudson-elven og nærliggende skog. Fra nord reiser båten tilbake igjen til Pier 83, forbi Upper West Side.

I løpet av dette cruiset kan du få kjøpt mat og drikke om bord på båten. Det finnes mange toaletter som man kan benytte seg av. Pass på at du tar med deg solkrem hvis du tar dette cruiset om sommeren. Selv om det er skyet kan du likevel bli solbrent, spesielt når du er på vannet!

Erics tips: Hvis du ønsker å se hele Manhattan så burde du definitivt ta denne båtturen. Om bord på båten kan du slappe av og innta den flotte utsikten i løpet av denne 2,5 timers lange båtturen. Av alle turene så er det denne som går lengst, og den eneste som lar deg se Yankee Stadium fra vannet. Båten går også under mange broer som du ellers kanskje ikke hadde fått muligheten til å se.

Circle Line Best of NYC Cruise - Brooklyn Bridge

 

Praktisk informasjon

Du kan kjøpe billetter til et spesifikt tidspunkt eller billetter med et fleksible tidspunkt for ombordstigning. Etter kjøp vil du motta en kupong. Når du har valgt en billett med et oppgitt tidspunkt, kan du ta med deg kupongen (printet ut eller på mobilen din) og gå direkte om bord.

Med billetter for fleksibel ombordstigning må du først vise frem kupongen til billettluken. Her henter du en billett med tidsstempel. Jeg vil anbefale at du gjør dette tidlig på dagen, eller én dag i forkant, slik at du er sikker på at du får plass.

Turen begynner på Hudson-elven på vestsiden av Manhattan, ved Circle Line Terminal. Terminalen ligger på Pier 83 (12th Avenue mellom 42nd og 43rd Street). Ventekøen ved terminalen er ofte veldig lang, men hvis du forhåndsbestiller billetten din kan du spare 2 timer i ventekø.

 • Varighet: 2,5 timer
 • Avgangssted: Pier 83
 • Avgangstider:
  • 1. januar–14. mars: daglig kl. 12:00
  • 15. mars–17. mai: daglig kl. 10:00 og 13:30
  • 18. mai–2. september: daglig kl. 10:00, 12:00 og 13:30
  • 3. september–27. oktober: daglig kl. 10:00 og 13:30
  • 28. oktober–31. desember: daglig kl. 12:00
  • Egne tider for første nyttårsdag, 4th of July og Thanksgiving Day
  • Ingen avganger på første juledag
 • Ankom tidlig for de beste sitteplassene

Bestill billetter til Circle Line Best of NYC Cruise her

Tips: Inngår i New York Pass

Ruten for cruiset

Circle Line Best of NYC Cruise - Rute

Comments are closed.

Erics New York Den er gratis i App Store
App store Google play
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter