New York Knicks tickets 2021

Kjøp billetter nå
New York Knicks tickets
Starter på $ 29,00

Du kan enkelt kjøpe New York Knicks tickets på nett før du reiser til New York. Det er en utrolig opplevelse å se en basketballkamp i New York, selv hvis du ikke engang er spesielt interessert i sport. Det er veldig lett å få tak i en billett og The Knicks spiller i det berømte stadionet Madison Square Garden som ligger i hjertet av Manhattan. Det er alltid en god atmosfære i stadion og stemningen er på topp. Madison Square Garden er en innendørs arena og det er varmt i hallen, derfor er det midt i blinken å dra dit for å se en basketballkamp om vinteren. basketballsesongen i New York er fra oktober til april.

Kjøp dine New York Knicks billetter her

Kjøp New York Knicks tickets

Du kan kjøpe billetter til New York Knicks ved å sjekke programoversikten her, hvor du kan søke og få en oversikt over alle tilgjengelige kampdatoer. Billetter kan betales med kredittkort eller PayPal. De fleste billettene er «e-tickets» som du bare viser på telefonen når du ankommer stadion. Det er ikke mulig å skrive ut disse billettene. «E-tickets» som tilsendes i et PDF-format kan skrives ut. Noen billetter er fysiske billetter som kan sendes til deg.

Det anbefales å bestille elektroniske billetter (e-billetter) eller mobil-billetter. Dette er det raskeste alternativet og du trenger ikke å betale for forsendelse. Bruk filterne for å velge kun disse type billetter når du søker. Du er garantert å motta ekte billetter og de vil bli levert i tide.

Billettene på nettsiden er fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen og derfor er billettene tilgjengelige til en lavere pris. Noen ganger er billettene dyrere enn den originale prisen og dette er fordi New York Knicks kampen er utsolgt.

Hvis du er i New York, men ikke kan få tak i billetter til en Knicks kamp, sjekk om Brooklyn Nets spiller.

Hvor burde jeg sitte i Madison Square Garden?

Det er viktig å ha gode sitteplasser når man drar på en basketballkamp, spesielt hvis dette er din første gang. Men du trenger ikke å kjøpe de dyreste billettene.

Seksjon 400: Disse setene er ofte veldig billige, men det er en grunn til dette; du ser ikke mye herfra. Hvis du er en stor fan av basketball så gjør kanskje ikke dette så mye, men hvis dette er din første kamp så vil jeg ikke anbefale det.

Seksjon 200: Min favoritt! Se seksjonene som er markert i rødt nedenfor. Disse setene er gode og gir absolutt mye for pengene. Billige Knicks billetter ligger på 50-120 dollar. Rader: jo lavere nummer, jo bedre seter, så prøv å få tak i billetter til rad 14 eller lavere.

Seksjon 100: Veldig gode sitteplasser, med mindre du får et sete bak en stolpe. Prøv å få seter i midten. Billige billetter i denne seksjonen ligger på 200-250 dollar.

Kjøp New York Knicks tickets herNew York Knicks Tickets - Madison Square Garden salkart

Praktisk informasjon

Hvordan kommer jeg meg til Madison Square Garden?

Det er enkelt å komme seg til Madison Square Garden fra hvor som helst i New York. Hovedinngangen ligger på 8th Avenue mellom 31st og 32nd Street, men det finnes også andre innganger.

Du kommer dit ved å ta subway A, C, E eller 1 og gå av på 32nd Street. Hvis du ikke har noe imot å gå litt, så kan du ta subway B, D, R, N eller Q og gå av på Herald Square (32nd Street).

Når må jeg være ved stadion?

Jeg vil anbefale at du ankommer stadion 30 – 60 minutter i forveien.

Etter kampen

Etter kampen kan du enkelt fortsette kvelden din hvor som helst i Manhattan. Taxier vil stille seg opp utenfor Madison Square Garden og subway går fortsatt.

COVID-19 restriksjoner

Begrenset antall billetter tilgjengelig. Sosial distansering og munnbind er påkrevd. Obligatorisk bevis på en full vaksinasjon mot COVID-19.

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

New York Knicks - BasketballkampNew York Knicks Tickets Madison Square Garden

Hvor mye koster billetter til New York Knicks?

Du kan kjøpe billetter til New York Knicks fra $ 29,00

Hvor spiller Knicks?

New York Knicks hjemmebane er på Madison Square Garden

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter