2.2m
Spørsmål? Send meg en e-post eric@newyork.no
New York Knicks tickets

New York Knicks tickets

Kjøp billetter nå
New York Knicks

Du kan enkelt kjøpe New York Knicks tickets på nett før du reiser til New York. Det er en utrolig opplevelse å se en basketballkamp i New York, selv hvis du ikke engang er spesielt interessert i sport. Det er veldig lett å få tak i en billett og The Knicks spiller i det berømte stadionet Madison Square Garden som ligger i hjertet av Manhattan. Det er alltid en god atmosfære i stadion og stemningen er på topp. Madison Square Garden er en innendørs arena og det er varmt i hallen, derfor er det midt i blinken å dra dit for å se en basketballkamp om vinteren.

Hvis du er i New York, men ikke kan få tak i billetter til en Knicks kamp, sjekk om Brooklyn Nets spiller. Basketballsesongen i New York varer fra oktober til april.

Billetter for 2019 er ikke tilgjengelige ennå
Vil du motta en e-post straks billettene er tilgjengelige? Send meg en e-post på eric@newyork.no så gir jeg deg beskjed straks billettene er lagt ut.

Kjøp New York Knicks tickets

Du kan kjøpe billetter til New York Knicks ved å sjekke programoversikten her, hvor du kan søke og få en oversikt over alle tilgjengelige kampdatoer. Billetter kan betales med kredittkort og blir sendt til adressen din eller på e-post. Du kan også velge å hente billettene gratis i New York. Hvis du ikke kan printe ut din e-billett så kan du gå innom billettkontoret som ligger sentralt, i nærheten av Times Square.

Det raskeste alternativet er å kjøpe e-billetter, men å velge gratis lokalt hentested er det beste alternativet for alle andre billetter (papirbilletter). Begge alternativene sparer deg fraktkostnad, så jeg anbefaler sterkt at du benytter deg av et av disse alternativene. Billettene er 100% garantert autentiske og blir levert i tide.

Billettene på nettsiden er fra personer som har sesongbilletter, men som ikke har mulighet til å komme på kampen og derfor er billettene tilgjengelige til en lavere pris. Noen ganger er billettene dyrere enn den originale prisen og dette er fordi New York Knicks kampen er utsolgt.

New York Knicks - Basketballkamp New York Knicks - Cheerleaders

Hvor burde jeg sitte i Madison Square Garden?

Det er viktig å ha gode sitteplasser når man drar på en basketballkamp, spesielt hvis dette er din første gang. Men du trenger ikke å kjøpe de dyreste billettene.

Seksjon 400: Disse setene er ofte veldig billige, men det er en grunn til dette; du ser ikke mye herfra. Hvis du er en stor fan av basketball så gjør kanskje ikke dette så mye, men hvis dette er din første kamp så vil jeg ikke anbefale det.

Seksjon 200: Min favoritt! Se seksjonene som er markert i rødt nedenfor. Disse setene er gode og gir absolutt mye for pengene. Billige Knicks billetter ligger på 50-120 dollar. Rader: jo lavere nummer, jo bedre seter, så prøv å få tak i billetter til rad 14 eller lavere. Bildene er tatt fra seksjon 209, rad 9.

Seksjon 100: Veldig gode sitteplasser, med mindre du får et sete bak en stolpe. Prøv å få seter i midten. Billige billetter i denne seksjonen ligger på 200-250 dollar.

Kjøp New York Knicks tickets her

New York Knicks - Beste sitteplasser

Praktisk informasjon

Hvordan kommer jeg meg til Madison Square Garden?

Det er enkelt å komme seg til Madison Square Garden fra hvor som helst i New York. Hovedinngangen ligger på 8th Avenue mellom 31st og 32nd Street, men det finnes også andre innganger.

Du kommer dit ved å ta subway A, C, E eller 1 og gå av på 32nd Street. Hvis du ikke har noe imot å gå litt, så kan du ta subway B, D, R, N eller Q og gå av på Herald Square (32nd Street).

Når må jeg være ved stadion?

Jeg vil anbefale at du ankommer stadion 30 – 60 minutter i forveien.

Etter kampen

Etter kampen kan du enkelt fortsette kvelden din hvor som helst i Manhattan. Taxier vil stille seg opp utenfor Madison Square Garden og subway går fortsatt.

Se under for en liste med datoer og bestill direkte!

Ingen billetter er tilgjengelig for øyeblikket

 

New York Knicks billetter -Madison Square Garden New York Knicks billetter - Spillere

Comments are closed.

Erics New York Den er gratis i App Store
App store Google play
Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter