Beste Bagels i New York

De beste stedene for kaffe og bagels i New York

Bagels i New York er noe du er nødt til å prøve når du besøker byen. Dette er overalt, men du finner New Yorks beste bagels på en bagel shop. New York bagels kan sammenlignes med croissanten du finner i Paris. Du kan velge mellom en rekke forskjellige typer bagels: vanlig bagel, «everything bagel», valmuefrø bagel og kanel rosin bagel. Newyorkere går ofte for en ristet bagel med kremost eller smør, men bagel-stedene i New York serverer også bagels med laks, kylling og tunfisk. Det er den perfekte frokosten eller lunsjen på farten, og kan kjøpes over hele New York. For å hjelpe deg å finne smaken av New York har jeg listet opp NYCs beste bagels nedenfor.

 1. Contents

  Russ & Daughters

  Bagels hos Russ & Daughters er mer enn bare bagels. De sirkelformede rundstykkene fra denne butikken er kjent for sin høye kvalitet. De har servert bagels siden 1914 med kaviar, sild for å nevne noe. Men en Lox Bagel med herdet laks er et must å prøve her. Du kan velge mellom laks fra Irland, Norge eller New Zealand.

  De har noen beliggenheter gjennom byen, og plassering i Houston Street er min favoritt da det er flaggskips-restauranten. Med Katz’s Deli rett rundt hjørnet. Russ & Daughters kan være travelt, så forvent å stå i kø, men så fort du får en bagel i hånden er dette i fortiden. Et annet godt alternativ er beliggenheten deres i Hudson Yards, på hjørnet av 34th Street og 10th Avenue. Du kan kombinere et besøk til denne bagel-butikken med en spasertur på High Line Park eller et besøk til observasjonsdekket Edge.

  Beste Bagels i New York - Russ and Daughters

 2. Ess-A-Bagel

  Et besøk til Ess-A-Bagel er en opplevelse i seg selv. I den enorme disken finner du utallige store skåler med salater, kremost, mange sorter fisk samt mye annet godt. Dette stedet er kjent for kjempegode pålegg i tillegg til nybakte bagels. På noen steder hvor det selges bagels kan det være litt begrenset med pålegg og fyll, men her er det nok av valgalternativer. Du burde prøve «chicken curry salad» – den er litt sterk, men det er en god kombinasjon av kylling og curry. Vegetarianere kommer også til å like seg her, det finnes nemlig et stort utvalg med forskjellige typer tofu-basert kremost. I tillegg til å velge pålegg og fyll så kan du også velge mellom ulike typer bagels. Du kan til og med få en ristet («toasted») bagel hvis du foretrekker det! Det finnes nok av sitteplasser, men vær oppmerksom på at det kan bli veldig folksomt her, spesielt i løpet av lunsjtiden.

  Beste bagels i New York - Ess-a-Bagel utenfor

 3. Pick A Bagel

  Pick A Bagel er en kjede som har flere butikker rundt omkring på Manhattan. Hvis jeg befinner meg i nærheten av en av butikkene så går jeg definitivt kjapt innom for en bagel. De har et stort utvalg av forskjellige bagels, kremost og annen topping. Alle Pick A Bagel-butikkene har ferske salater, og det er mulig å kjøpe andre godsaker som muffins, kjeks og forskjellige sandwiches, slik som paninis. Kaffen deres er også veldig god!

  De beste stedene for kaffe og bagels i New York - Pick A Bagel

  Erics tips: «Hvis du ønsker et vegansk alternativ for frokost eller lunsj er en bagel et godt alternativ. De fleste bagels er veganske, utenom pålegget. Spør alltid på bagel-stedet hvilket alternativer de har.»
 4. Black Seed Bagels

  Det kan hende du opparbeider deg en apetitt når du besøker severdigheter i New York. Black Seed Bagels er den perfekte plassen å få tak i en bagel når du er på sightseeing. De har flere beliggenheter i byen, som gjør det enkelt å finne en i nærheten av deg. Black Seed er kjent for sine unike kombinasjoner og bagelen deres i New York-stil er laget med noen bakteknikker fra Montreal. Du kan for eksempel prøve Cheese Pizza Bagel, eller pastramien med røkt laks.

  Beste Bagels i New York - Black Seed

 5. Murray’s Bagels

  Den eneste ulempen med Murray’s Bagels er at det er veldig begrenset med sitteplasser, ellers har jeg bare positive ting å si om dette stedet. De har så gode bagels at man ikke engang behøver pålegg. Prøv for eksempel en «everything bagel»; den er bakt med valmuefrø, løk og hvitost. Selv om man ikke trenger pålegg på bagelen for at det skal være godt så finnes det mange alternativer hvis du skulle ønske det. I tillegg til kremost har de mange salater, og de ansatte vet akkurat hvordan man steker et perfekt egg. Spesialiteten er røkt fisk og du kommer til å bli hektet på røkelaksen! Hvis du har vanskeligheter med å velge så kan du gå for en av deres «specialty bagels». Dette er bagels som er fylt med kjempegode kombinasjoner, slik som kalkun, ost, coleslaw og dressing. Har du også lyst på en kopp kaffe? De har en veldig populær cappuccino.

  De beste stedene for kaffe og bagels i New York - Murrays Bagels

 6. Bagels på butikken

  Alternativene ovenfor er New Yorks beste bagels, etter min mening. Du kan finne bagels hvor som helst i byen, og på matvarebutikkene i New York kan du også få tak i en bagel du kan spise i farten eller ta med på piknik i byen. I tillegg til å være rimelige i pris er de også ganske gode.

  Beste Bagels i New York - Matvarebutikk

Hvilken er New Yorks beste bagel shop?

Du finner bagels overalt i New York. Dette er min liste over de beste bagel-stedene i New York

Hvordan bagels kan jeg kjøpe i New York?

Du finner alle mulige typer bagels i New York. Les mer om de her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt